proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, kivitelezést segítő ROCKWOOL-filmek a YouTube-on


2016. szeptember 15.

Magastetők szarufák közötti szigetelése ROCKWOOL kőzetgyapottal

Hiába a kiváló minőségű termék, ha annak felhasználása nem megfelelő módon történik. Különösen igaz ez az építőipari termékekre. Ezek alkalmazásakor mindig érdemes, sőt inkább kötelező a gyártók előírásait betartani.

Messzemenőkig igaz ez a hőszigetelő anyagokra, így a ROCKWOOL természetes alapanyagból készült kőzetgyapot termékeire is. Persze a kivitelező szakemberek gyakran elvesznek a sok papíralapú információ között, s várnának egyszerű, egyértelmű segítséget a gyártóktól. Erre az igényre is reagál a ROCKWOOL, amikor közzéteszi új, a tetőtéri hőszigetelést bemutató videóit a YouTube-on. A ROCKWOOL a tetőtéri hőszigetelésnél olyan szabadalmaztatott terméket kínál (Deltarock kőzetgyapot éklemez), mely esetében a házilagos kivitelezés sem ördöngösség.

A kivitelezést segítő videók mostantól elérhetők a ROCKWOOL YoutTube csatornáján:
a https://www.youtube.com/user/RockwoolHungary linken vagy a keresőbe a "ROCKWOOL Hungary" cégnevet beütve.
A ROCKWOOL YouTube csatorna egyébként még számos érdekes és hasznos információval szolgál, érdemes felkeresni azt építészeknek, kivitelezőknek, illetve az otthonukat hőszigetelni tervezőknek.
A ROCKWOOL Airrock LD és Deltarock kőzetgyapot lemezek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a ROCKWOOL Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8300 Tapolca, Keszthelyi út 53.
Telefon: +36 1 225 2405
Fax: +36 1 225 2401
E-mail:
Web: www.rockwool.hu
   
   
   
   
   
A ROCKWOOL vállalatcsoport a világ vezető szállítója a kőzetgyapot termékek terén. Küldetésük, hogy vevőik számára preferált szállítókká váljanak versenyképes márkatermékeikkel, beleértve a szaktanácsadást is, és eközben hozzááruljanak az energiahatékonyság, a tűzbiztonság, a jobb akusztika és a beltéri klíma megvalósulásához.
További hírek a Kőzetgyapot szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  rockwool  youtube  video  videó  kisfilm  kivitelezés  hőszigetelés  hőszigetelő  kőzetgyapot  deltarock  airrock  magastető  szarufák  közötti  szigetelés