Új, kivitelezést segítő ROCKWOOL-filmek a YouTube-on

Magastetők szarufák közötti szigetelése ROCKWOOL kőzetgyapottal

Hiába a kiváló minőségű termék, ha annak felhasználása nem megfelelő módon történik. Különösen igaz ez az építőipari termékekre. Ezek alkalmazásakor mindig érdemes, sőt inkább kötelező a gyártók előírásait betartani.

Messzemenőkig igaz ez a hőszigetelő anyagokra, így a ROCKWOOL természetes alapanyagból készült kőzetgyapot termékeire is. Persze a kivitelező szakemberek gyakran elvesznek a sok papíralapú információ között, s várnának egyszerű, egyértelmű segítséget a gyártóktól. Erre az igényre is reagál a ROCKWOOL, amikor közzéteszi új, a tetőtéri hőszigetelést bemutató videóit a YouTube-on. A ROCKWOOL a tetőtéri hőszigetelésnél olyan szabadalmaztatott terméket kínál (Deltarock kőzetgyapot éklemez), mely esetében a házilagos kivitelezés sem ördöngösség.

A kivitelezést segítő videók mostantól elérhetők a ROCKWOOL YoutTube csatornáján:
a https://www.youtube.com/user/RockwoolHungary linken vagy a keresőbe a "ROCKWOOL Hungary" cégnevet beütve.
A ROCKWOOL YouTube csatorna egyébként még számos érdekes és hasznos információval szolgál, érdemes felkeresni azt építészeknek, kivitelezőknek, illetve az otthonukat hőszigetelni tervezőknek.
A ROCKWOOL Airrock LD és Deltarock kőzetgyapot lemezek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a ROCKWOOL Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
Deltarock könnyű hőszigetelő éklemez

Könnyű, szarufák közé építhető hőszigetelő éklemez magastetőkhöz. A szabadalmaztatott Deltarock éklemezek különösen alkalmasak a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. Az éklemezek sarkainak levágásával bármilyen 50 és 100 cm közötti szarufaköz-távolság gazdaságosan kitölthető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Airrock LD hőszigetelő lemez

Az Airrock LD (LD = Low Density, kis testsűrűség) lemezek elsősorban a magastetők szarufák közötti – Deltarock lemezekkel készült – hőszigetelésének szarufák alatti kiegészítő hőszigeteléseként, illetve nem járható padlásfödémek, zárófödémek hőszigeteléséhez ajánlható. Különösen kedvező az alkalmazása magasabb akusztikai, tűzvédelmi követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak betéteként.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kőzetgyapot szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...