Puren hőszigetelés magastetőkre

Rövid építési idő és egyszerű kezelés

Ha megnövekedtek a hang- és tűzvédelemmel szembeni elvárások, akkor a puren PavaPlus alkalmazása a legjobb megoldás a szarufák feletti, hőhídmentes, teljes felületű hőszigetelésre. A 028 hőátbocsátási tényezővel rendelkező, komfortos PIR tető hőszigetelő rendszer egyidejűleg több funkciót is ellát ugyanazon rendszeren belül. Az Rw 44 dB hangszigetelési értékkel a puren PavaPlus a legjobb hang- és hővédelmet kombinálja, és a 19 mm-es deszkázással a megemelt tűzvédelemmel szembeni elvárásokat is teljesíti. A puren hőszigetelő rendszere már 110 mm-es szerkezettel (80 mm PIR és 30 mm Pavatex farost lemez) kiváló, U = 0,26 W/(m²K) hőátbocsátási értéket biztosít. A puren szarufa feletti hőszigetelése a munkaoldalon kasírozott nagy páraáteresztő képességű alátétfólia miatt kiváló védelmet is nyújt az időjárási viszonyok ellen, már a lefektetést követően. A puren PavaPlus tető hőszigetelő rendszerének páraáteresztő kialakítása megakadályozza az építésfizikai jellegű károkat, és a már meglévő, nem kielégítő hőszigetelést nem kell minden esetben nagy ráfordítással eltávolítani.

Ha a tető hajlásszöge kicsi, akkor a puren PUR Unterdach esőálló hőszigetelő rendszer segítségével már tizenkét fokos hajlásszögnél is gyorsan és optimálisan szigetelhető a tető. Ha igény van arra, hogy a bonyolult, fedélhajlásokkal és élgerincekkel kialakított tetőszerkezet hőszigetelésénél minél kevesebb legyen a levágott hulladék, akkor a puren Protect 024 WLS-értékű hőszigetelő rendszere ajánlható, amely - választás szerint - alátétfóliával, vagy a nélkül is szállítható. Látható gerendázatú födémmel kialakított tetőterek esetén, legyen szó történelmi, vagy modern változatról, az optimális hőszigetelés gond nélkül megoldható a puren DekoSil termékkel. Az alacsony, 024 WLS-s értékű hővezetési tényezőjű hőszigetelő rendszer a jó hővédelem mellett alsó oldalon kasírozott szilikátlemezzel is rendelkezik, a belső tér előkészített borításaként. A puren DekoStil hőszigetelő rendszer a fektetését követően máris kész a tető belső oldala, nincs szükség további tartószerkezetekre, mindössze a munkaoldalon kell a tapétázáshoz a repedéseket feltölteni és kisimítani, illetve bevakolni.
puren Protect szigetelés
puren Protect szigetelés
Amennyiben a szarufák között már van hőszigetelés, azonban a hővédelem nem felel meg a törvényes előírásoknak, úgy a puren Plus-szal a tetőszerkezet hőszigetelési értéke több, mint a duplájára növelhető. A páraáteresztő puren Plus hőszigetelő rendszer nagyon alkalmas a szarufák közötti hőszigetelés minden fajtájával való kombinációra. Munkaoldalon előre kasírozott alátétfóliával rendelkezik, amely megfelel a ZVDH, a Német Tetőfedők Központi Szakmai Egyesülete, termékre vonatkozó adatlapján szereplő UDB-A osztálynak, és alkalmas kisegítő borításként is. A puren Dämmschalung alapszigetelésként való használata esetén megspórolható a deszkázat és az alátétfólia. Ez az innovatív hőszigetelő rendszer egyben kínálja az alátétfóliát, a deszkázatot és a nagy hatékonyságú hőszigetelést. A puren Plus-hoz hasonlóan a puren Dämmschalung is többszörösére javítja a tetőszerkezet U-értékét, és a szarufák közötti hőszigetelés minden fajtájával kombinálható.
puren Plus szigetelés
puren Plus szigetelés
A hőhídmentes, teljes felületű, szarufák alatti hőszigeteléshez a puren UKD az ideális megoldás. A 024 WLS-sel rendelkező hőszigetelő rendszer integrált tartószerkezettel rendelkezik - így a nagy hatékonyságú hőszigetelés és a tartószerkezet egyetlen munkafázisban gyorsan és tértakarékosan felszerelhető. A puren UKD rendszer kiválóan alkalmas a pincefödémek megbízható hőszigetelésére is.

Rövid építési idő és egyszerű kezelés
A puren tető hőszigetelő lemezei és rendszerei a speciális, csaphornyos és lépcső hornyos élképzésnek köszönhetően ésszerűen és egyszerűen fektethetők. A hőszigetelő elemek összecsúsztatása révén zárt, hőhídmentes szigetelő bevonat hozható létre. A puren hőszigetelő rendszerei alátétfóliával kasírozva, igény szerint körkörös öntapadó réteggel is bevonva, már a fektetést követően gondoskodnak a szél- és esőállóságról. A szakszerű kellékek garantálják a rendszerbiztonságot és a gazdaságosságot.
puren Plus szigetelés
puren Plus szigetelés
Nagyon hosszú élettartam
A puren szigeteléssel kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a puren GmbH munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
puren PIR hőszigetelő elemek és rendszerek magastetőkhöz
10 termék

Diffúzió szempontjából zárt és nyitott hőszigetelések és párazáró fóliák.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...