Puren hőszigetelés magastetőkre

Rövid építési idő és egyszerű kezelés

Ha megnövekedtek a hang- és tűzvédelemmel szembeni elvárások, akkor a puren PavaPlus alkalmazása a legjobb megoldás a szarufák feletti, hőhídmentes, teljes felületű hőszigetelésre. A 028 hőátbocsátási tényezővel rendelkező, komfortos PIR tető hőszigetelő rendszer egyidejűleg több funkciót is ellát ugyanazon rendszeren belül. Az Rw 44 dB hangszigetelési értékkel a puren PavaPlus a legjobb hang- és hővédelmet kombinálja, és a 19 mm-es deszkázással a megemelt tűzvédelemmel szembeni elvárásokat is teljesíti. A puren hőszigetelő rendszere már 110 mm-es szerkezettel (80 mm PIR és 30 mm Pavatex farost lemez) kiváló, U = 0,26 W/(m²K) hőátbocsátási értéket biztosít. A puren szarufa feletti hőszigetelése a munkaoldalon kasírozott nagy páraáteresztő képességű alátétfólia miatt kiváló védelmet is nyújt az időjárási viszonyok ellen, már a lefektetést követően. A puren PavaPlus tető hőszigetelő rendszerének páraáteresztő kialakítása megakadályozza az építésfizikai jellegű károkat, és a már meglévő, nem kielégítő hőszigetelést nem kell minden esetben nagy ráfordítással eltávolítani.

Ha a tető hajlásszöge kicsi, akkor a puren PUR Unterdach esőálló hőszigetelő rendszer segítségével már tizenkét fokos hajlásszögnél is gyorsan és optimálisan szigetelhető a tető. Ha igény van arra, hogy a bonyolult, fedélhajlásokkal és élgerincekkel kialakított tetőszerkezet hőszigetelésénél minél kevesebb legyen a levágott hulladék, akkor a puren Protect 024 WLS-értékű hőszigetelő rendszere ajánlható, amely - választás szerint - alátétfóliával, vagy a nélkül is szállítható. Látható gerendázatú födémmel kialakított tetőterek esetén, legyen szó történelmi, vagy modern változatról, az optimális hőszigetelés gond nélkül megoldható a puren DekoSil termékkel. Az alacsony, 024 WLS-s értékű hővezetési tényezőjű hőszigetelő rendszer a jó hővédelem mellett alsó oldalon kasírozott szilikátlemezzel is rendelkezik, a belső tér előkészített borításaként. A puren DekoStil hőszigetelő rendszer a fektetését követően máris kész a tető belső oldala, nincs szükség további tartószerkezetekre, mindössze a munkaoldalon kell a tapétázáshoz a repedéseket feltölteni és kisimítani, illetve bevakolni.
puren Protect szigetelés
puren Protect szigetelés
Amennyiben a szarufák között már van hőszigetelés, azonban a hővédelem nem felel meg a törvényes előírásoknak, úgy a puren Plus-szal a tetőszerkezet hőszigetelési értéke több, mint a duplájára növelhető. A páraáteresztő puren Plus hőszigetelő rendszer nagyon alkalmas a szarufák közötti hőszigetelés minden fajtájával való kombinációra. Munkaoldalon előre kasírozott alátétfóliával rendelkezik, amely megfelel a ZVDH, a Német Tetőfedők Központi Szakmai Egyesülete, termékre vonatkozó adatlapján szereplő UDB-A osztálynak, és alkalmas kisegítő borításként is. A puren Dämmschalung alapszigetelésként való használata esetén megspórolható a deszkázat és az alátétfólia. Ez az innovatív hőszigetelő rendszer egyben kínálja az alátétfóliát, a deszkázatot és a nagy hatékonyságú hőszigetelést. A puren Plus-hoz hasonlóan a puren Dämmschalung is többszörösére javítja a tetőszerkezet U-értékét, és a szarufák közötti hőszigetelés minden fajtájával kombinálható.
puren Plus szigetelés
puren Plus szigetelés
A hőhídmentes, teljes felületű, szarufák alatti hőszigeteléshez a puren UKD az ideális megoldás. A 024 WLS-sel rendelkező hőszigetelő rendszer integrált tartószerkezettel rendelkezik - így a nagy hatékonyságú hőszigetelés és a tartószerkezet egyetlen munkafázisban gyorsan és tértakarékosan felszerelhető. A puren UKD rendszer kiválóan alkalmas a pincefödémek megbízható hőszigetelésére is.

Rövid építési idő és egyszerű kezelés
A puren tető hőszigetelő lemezei és rendszerei a speciális, csaphornyos és lépcső hornyos élképzésnek köszönhetően ésszerűen és egyszerűen fektethetők. A hőszigetelő elemek összecsúsztatása révén zárt, hőhídmentes szigetelő bevonat hozható létre. A puren hőszigetelő rendszerei alátétfóliával kasírozva, igény szerint körkörös öntapadó réteggel is bevonva, már a fektetést követően gondoskodnak a szél- és esőállóságról. A szakszerű kellékek garantálják a rendszerbiztonságot és a gazdaságosságot.
puren Plus szigetelés
puren Plus szigetelés
Az előnyök összefoglalása
 • A legjobb hőszigetelési értékek kis szigetelőanyag vastagság mellett
 • Alacsony önsúly mellett könnyen kezelhető és egyszerűen fektethető
 • Gazdaságos fektetés és gyors kivitelezés
 • A tetőszerkezet optimális védelme
 • Egyéni kialakítási elképzelések számára maximális játéktér
 • Télen a legjobb hőszigetelés
 • Nyáron a legjobb hővédelem
 • Jelentősen alacsonyabb fűtési költségek és kevesebb CO2-kibocsátás
 • Nagyon hosszú élettartam
 • A puren szigeteléssel kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a puren GmbH munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
  A hírben szereplő termékek
  puren DB blau párafékező tetőfólia puren Protect PIR hőszigetelés puren St-Blau PIR hőszigetelés puren PIR Unterdach hőszigetelés
   
  puren PIR hőszigetelő elemek és rendszerek magastetőkhöz
  10 termék

  Diffúzió szempontjából zárt és nyitott hőszigetelések és párazáró fóliák.

  10 termék
  Termékismertető
  Műszaki adatok
  Tovább
  Termék kártya
  Kategóriák
  Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
  Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
  Hőszigetelések, hangszigetelések
  Hőszigetelések, hangszigetelések
  Épületszerkezetek
  Épületszerkezetek
  Épületszerkezetek

  Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

  Épületgépészet

  Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

  Épületvillamosság

  Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

  Berendezések

  Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

  Eszközök

  CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...