Polmetál előkorcolt lemezfedés

A profilok kétféle szélességi méretben állnak rendelkezésre

Polmetál előkorcolt lemezfedés
Polmetál előkorcolt lemezfedés

Előkorcolt lemezfedés
A korcolt lemezfedések a legrégebbi fedési formák közé tartoznak.
Egy- és többlakásos családi házak, gazdasági és közhasznú épületek tetőinek modern, tartós és esztétikus befedését szolgálja.
A korcolt lemezfedésnél az ereszre merőlegesen helyezkednek el az állókorcok, míg a lemezek lejtésirányú toldását a víz folyásiránya felől takart fekvő korccal alakítják ki. A gyors és esztétikus kialakítás érdekében a cég elkezdte az előkorcolt lemezek magyarországi gyártását. A lemezek egyik fele csavaros rögzítésű, a másik felén pattintható állókorc biztosítja a gyorsabb szerelést.
A profilok kétféle szélességi méretben állnak rendelkezésre. Annak köszönhetően, hogy a lemezek konkrét hosszúságban méretre készülnek, a hulladék minimális mennyiségre csökken.
Polmetál előkorcolt lemezfedés
Polmetál előkorcolt lemezfedés

Bevonati rendszer
A korcolt lemezek hosszú élettartamát és az átrozsdásodás elleni védelmét a kétoldali horganyozás és több rétegű festék garantálja. Mivel a szennyeződéséket az eső könnyen lemossa, a lemez önmagát tisztítja.
A lemezek 25 µm fényes poliészter vagy 35 µm matt poliészter, illetve 50 µm Pural, 50 µm Pural Matt festékbevonattal készülhetnek, ami a horganyréteg, passziváló réteg és a primer réteg felett helyezkedik el.
A lemezek horganyzott acéllemezből hideg hengerléssel készülnek, műanyag festékréteggel ellátva, ami teljes mértékben megfelel a magas minőségi követelményeknek, valamint tökéletes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.
Polmetál előkorcolt lemezfedés
Polmetál előkorcolt lemezfedés

Az előkorcolt lemezek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Polmetál korcolt tetőlemezek

A tetőlemezek tetszőleges hosszban készülhetnek, a gyártó igényei szerint. A tetőlemezek csatlakoztatása bepattintással történik, a korcot nem kell ráhajlítani. Mindegyik tetőlemez szerelési furatokkal készül, amelyek megkönnyítik a lemez rögzítését a szerkezethez. A lemezeken kialakított hosszirányú profilozás feladata az, hogy korlátozza a felület esetleges hullámosodását az anyag hőtágulásának a hatására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...