proidea.hu online termékinformációs katalógus

Polmetál előkorcolt lemezfedés


2016. szeptember 21.

A profilok kétféle szélességi méretben állnak rendelkezésre

Polmetál előkorcolt lemezfedés

Előkorcolt lemezfedés
A korcolt lemezfedések a legrégebbi fedési formák közé tartoznak.
Egy- és többlakásos családi házak, gazdasági és közhasznú épületek tetőinek modern, tartós és esztétikus befedését szolgálja.
A korcolt lemezfedésnél az ereszre merőlegesen helyezkednek el az állókorcok, míg a lemezek lejtésirányú toldását a víz folyásiránya felől takart fekvő korccal alakítják ki. A gyors és esztétikus kialakítás érdekében a cég elkezdte az előkorcolt lemezek magyarországi gyártását. A lemezek egyik fele csavaros rögzítésű, a másik felén pattintható állókorc biztosítja a gyorsabb szerelést.
A profilok kétféle szélességi méretben állnak rendelkezésre. Annak köszönhetően, hogy a lemezek konkrét hosszúságban méretre készülnek, a hulladék minimális mennyiségre csökken.

Polmetál előkorcolt lemezfedés

Bevonati rendszer
A korcolt lemezek hosszú élettartamát és az átrozsdásodás elleni védelmét a kétoldali horganyozás és több rétegű festék garantálja. Mivel a szennyeződéséket az eső könnyen lemossa, a lemez önmagát tisztítja.
A lemezek 25 µm fényes poliészter vagy 35 µm matt poliészter, illetve 50 µm Pural, 50 µm Pural Matt festékbevonattal készülhetnek, ami a horganyréteg, passziváló réteg és a primer réteg felett helyezkedik el.
A lemezek horganyzott acéllemezből hideg hengerléssel készülnek, műanyag festékréteggel ellátva, ami teljes mértékben megfelel a magas minőségi követelményeknek, valamint tökéletes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.

Polmetál előkorcolt lemezfedés

Az előkorcolt lemezek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 565 164
Telefon: +36 94 365 034
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Ozsvát Ervin
mérnök tanácsadó +36 70 775 5559
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. A 2002-ben alapított, Vas megyei székhelyű vállalat a 8 országban jelen lévő, lengyelországi gyökerekkel rendelkező és ott piacvezető Pruszynski cégcsoport tagja.
Márkanevek: Polmetál Pruszynski, CW Lundberg
További hírek a Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Polmetál  előkorcolt  lemezfedés  pattintható  állókorcos