Vízzáró betonszerkezet kialakítása Pentaflex KB munkahézagszalaggal

A szerelési videóban megnézheti a Pentaflex munkahézagszalag szakszerű alkalmazását

A Pentaflex KB egy mindkét oldalán speciális ragasztóanyaggal bevont horganyzott acél fugalemez. A Pentaflex rendkívül erősen ragad a friss betonhoz, mérési eredmények alapján 3 cm betontakarással 5 bar víznyomás ellen képes szigetelni. A Pentaflex nem duzzadóanyag, bármilyen időjárási körülmények mellett használható. Ellenáll a szerves szennyvizeknek is.

A Pentflex elem 1,2 mm vastag, 2 m hosszú és 167 vagy 80 mm széles. Ez utóbbi használatát fal-födém kapcsolatokhoz, míg a 167 mm széleset fal-fal, aljzat-aljzat, aljzat-fal kapcsolatoknál javasolják.

A Pentaflex munkahézagszalag rögzítése a vasaláshoz különböző szerelőkapcsokkal történik. Az elemek toldása egyszerű átlapolással és toldókapcsos rögzítéssel lehetséges. A sarkot vagy az elem hajlításával, vagy sarokelem használatával lehet kialakítani.A Pentaflex KB munkahézagszalag letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Pfeifer-Garant Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Pentaflex vízzáró munkahézagszalag
 
Pentaflex vízzáró munkahézagszalag

A Pentaflex lemezzel könnyen, gyorsan és olcsón szigetelhetők a vízzáró beton munkahézagjai akár 6 bar víznyomás ellen is. Már 3 cm betontakarás is elég. Független az időjárástól és szerves szennyvizekkel szemben ellenálló.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tömítő masszák, tömítő profilok, hézagszigetelések, hőszigetelő keretek
Tömítő masszák, tömítő profilok, hézagszigetelések, hőszigetelő keretek
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...