proidea.hu online termékinformációs katalógus

Vízzáró betonszerkezet kialakítása Pentaflex KB munkahézagszalaggal


2019. február 06.

A szerelési videóban megnézheti a Pentaflex munkahézagszalag szakszerű alkalmazását

A Pentaflex KB egy mindkét oldalán speciális ragasztóanyaggal bevont horganyzott acél fugalemez. A Pentaflex rendkívül erősen ragad a friss betonhoz, mérési eredmények alapján 3 cm betontakarással 5 bar víznyomás ellen képes szigetelni. A Pentaflex nem duzzadóanyag, bármilyen időjárási körülmények mellett használható. Ellenáll a szerves szennyvizeknek is.

A Pentflex elem 1,2 mm vastag, 2 m hosszú és 167 vagy 80 mm széles. Ez utóbbi használatát fal-födém kapcsolatokhoz, míg a 167 mm széleset fal-fal, aljzat-aljzat, aljzat-fal kapcsolatoknál javasolják.

A Pentaflex munkahézagszalag rögzítése a vasaláshoz különböző szerelőkapcsokkal történik. Az elemek toldása egyszerű átlapolással és toldókapcsos rögzítéssel lehetséges. A sarkot vagy az elem hajlításával, vagy sarokelem használatával lehet kialakítani.A Pentaflex KB munkahézagszalag letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Pfeifer-Garant Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Gyömrői út 108-126.
Telefon: +36 1 260 1014
Fax: +36 1 262 0927
E-mail:
Web: www.pfeifer-garant.hu
Balogh László
ügyvezető igazgató +36 70 617 0961
   
   
   
A céget céget 1990-ben alapították, először Garant Kft. néven. A kezdeti években építéstechnikai eszközök forgalmazása, valamint a Pfeifer részére segédeszközök gyártása és exportálása folyt. 1994-től a cég tevékenységéhez illetve vevőköréhez illeszkedve Jordahl rögzítéstechnikai, Seifert zsaluzástechnikai elemekkel és PEWAG láncfüggesztékekkel bővült a termékprogram. 1995-ben kezdődött a Pfeifer know-how-ja alapján a Polytex emelő- és rakományrögzítő eszközök gyártása. 1999-ben a cégnév Pfeifer-Garant Kft-re változott.. A piaci igények változását követve 2000-től a H-BAU GmbH szigetelési és zsaluzástechnikai eszközeivel bővült a termékválaszték. A Pfeifer-Garant Kft. a betontechnológiai termékeket forgalmazó cégek között egyedülállóan széles termékválasztékkal rendelkezik.
Márkanevek: Isopro, Pentaflex
További hírek a Tömítő masszák, tömítő profilok, hézagszigetelések, hőszigetelő keretek termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Pfeifer  Garant  Pentaflex  KB  munkahézagszalag  munkahézag  szigetelés  vízszigetelés  vízzáró  betonszerkezet