MOFÉM elektromos csaptelepek különleges alkalmazása

M-Tronic vandálbiztos és érintésmentes csaptelepek

Vannak olyan felhasználási területek ahol a fő szempont az, hogy a felhasználó ne érjen - higiéniai okokból - a csaptelephez, amikor nyitja /zárja a vízfolyamot vagy vandál biztonsági okokból fontos hogy ne lehessen tönkretenni a csaptelepet. Ezekre az igényekre lehet jó megoldás az M-Tronic család. MOFÉM-Electronic = M-Tronic.
 
MLU01 - mosdó csaptelep egy olyan speciális és kényelmes megoldás olyan felhasználási területen ahol a víz hőmérsékletét a csaptelep előtt állítják be, így a csaptelep egy flexibilis bekötő csövet tartalmaz megoldva azt hogy hideg vagy előre kevert vizet szolgáltasson a felhasználónak. Ha viszont olyan helyre kerül beszerelésre ahol általánosan kiépített hideg és meleg sarokszelep csatlakozási lehetőség van akkor erre is van megoldásuk. M-Tronic Y bekötő egységcsomaggal (169-0014-00) lehetőség van a hideg és meleg oldali rákötésre. A kívánt hőmérsékletet a sarokszelepekkel lehet beállítani. Csaptelep háza és kifolyócsöve egy egységet képez és nincs rajta mechanikus állító kar és a mágnes szelep, áramforrás a mosdó alatt helyezkedik el ezért ez egy vandál biztos megoldás. Perlátora víztakarékos.
A csaptelep lelke egy mágnesszelep-érzékelő egység, ami együtt lett kifejlesztve így biztosítva megbízható és hosszú élettartamú működést. Áramforrásból három alternatívát ajánlanak. 6V-al működő, ami tulajdonképpen 4 db 1,5V-os AA típusú alkáli elem. Ezek egy vízhatlan házba kerülnek a mosdó alá. Fontos megemlíteni, hogy nem kell speciális elemet vásárolni ahhoz, hogy stabilan működjön a csaptelep. Ha a mosdótál alatt ki van építve a 230V hálózat, akkor a 230/6V transzformátoros megoldást javasolják amit csak a 230V csatlakozóba kell csatlakoztatni. Ahol kiépített alacsony feszültség rendelkezésre áll ott a 24 V-os típus beépítése a legköltséghatékonyabb megoldás, amihez 3 típusú 230/24V-os transzformátort ajánlják attól függően hogy maximum 2, 4 vagy 9 csaptelepet szeretnének működtetni csoportos beépítés esetén.

A csaptelep paraméterei (érzékelési távolság, késleltetési kikapcsolási idő, KI/BE kapcsolás ) egységes MLD03 távirányítóval állíthatóak be. Folyamatos működés és vízpazarolását szolgálja az a funkció, hogy 5 perc folyamatos használat esetén a csaptelep mágnes szelepe lezár.

MLU 08,10 mosdó/mosogató csaptelepek csupán csak a design szempontjából különböznek az előbb említett típustól. Modern minimalista formavilág: hengeres ház, a mosdónál 150 mm, mosogatónál 190 mm J kifolyócső víztakarékos perlátorral szerelve.
 
 
MLU30 mosdó csaptelepet olyan helyre javasolják ahol fontos szempont a csaptelepen a hőmérséklet szabályozása. A mágnesszelep a csaptelepbe van integrálva. Mindhárom áramforrással megvásárolható. Süllyesztett víztakarékos perlátor is az egységes formavilágot és vandálbiztonságot jelenti.
Az M-Tronic csaptelepekről bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a termékről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
MOFÉM fürdőszobai és konyhai csaptelepek
15 termék

A MOFÉM csaptelepek a legszigorúbb nemzetközi minőségi követelmények betartása és felülteljesítése mellett kerülnek forgalmazásra. A magas ellenálló képességű MOFÉM kartusok hőmérséklet korlátozó, víztakarékos és forrázás-védelmi funkcióval rendelkeznek.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Csaptelepek
Csaptelepek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...