Energiatakarékosság a fordulatszám-szabályzott szivattyú és a hozzáillő szerelvények kombinációjával

Rendszermegoldások a KSB-től

A szivattyúk, szerelvények és komplett rendszerek egyik vezető gyártójaként a KSB a szivattyúra egy egységes komplett berendezésként tekint. Ezért a „mindent egy kézből” elv alapján komplett rendszereket kínálnak: termékeik tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezzel is elősegítve, hogy az Ön rendszere megbízható és energiatakarékos legyen.

Fordulatszám-szabályzott szivattyúik biztosabb futást és hosszabb rendelkezésre állást kínálnak. Szerelvényeik a széles választéknak köszönhetően sok esetben a piaci követelményeken túlmutatóan képesek teljesíteni. Például a SERIE 2000 típusú visszacsapó szelep kiváló áramlási tulajdonságokkal rendelkezik, melynek segítségével újabb lehetőség kínálkozik további megtakarítások elérésére.

A KSB-pillangószelepek áramlástechnikai értékei is jelentősen jobbak, mint a forgalomban lévő hasonló armatúráké. A nyomásveszteség alacsonyabb, és a beszerelésre kerülő szivattyú szükséges teljesítménye jelentősen csökkenthető.

Ebből is látható: a fordulatszám-szabályzott szivattyú és a hozzáillő szerelvények kombinációja a lehető legjobb kiindulási pont az energiatakarékossághoz.

Éljen a KSB tapasztalatával, használja ki tudásukat.
A KSB befekteti, hogy Ön megtakaríthassa.
A jól bevált PumpDrive frekvenciaváltó, az intelligens szivattyú-felügyeleti egység, saját nevén PumpMeter, a kedvező áramlási paraméterekkel rendelkező szerelvények, és a KSB EasySelect® termékkiválasztó program szivattyúkhoz és szerelvényekhez – ezek együttesen a FluidFuture® energiahatékonysági koncepciójuk fő elemei. Ez az egyedülálló, jövőbemutató koncepció lehetővé teszi a teljes hidraulikus rendszer optimalizálását, az energiahatékonyság és az üzembiztonság növelését, és még a teljes élettartamra jutó költségek is csökkenthetők. Győződjön meg róla személyesen.

Energia-megtakarítás optimális kialakításnál*:
1,8 kW (14,1 kW ./. 12,3 kW) x 6000 üzemóra x 39 HUF/kW = 421.200 HUF/év

* A jelenleg érvényes adatok alapján. Az üzemórák száma, az áram ára, és a létesítményen belüli feltételek eltérhetnek.
A rendszer termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a KSB Szivattyú és Armatúra Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
PumpMeter - intelligens szivattyúfelügyeleti egység
 
PumpMeter - intelligens szivattyúfelügyeleti egység

A PumpMeter napi 24 órában méri a szivattyú szívóoldali nyomását és végnyomását, kiszámítja a nyomáskülönbséget és meghatározza a szivattyú munkapontját. A mért és kalkulált értékek egy jól áttekinthető kijelzőn váltakozva jelennek meg. A szivattyú aktuális terhelési tartományáról pedig - szintén a kijelzőn - a szokásos szivattyúgörbe tájékoztat. A PumpMeter a szivattyú működése alatt regisztrált üzemi adatok alapján terhelési profilt készít és tájékoztatja az üzemeltetőt a szivattyú működéséről.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PumpDrive - frekvenciaváltó
 
PumpDrive - frekvenciaváltó

A PumpDrive önhűtött, motortól független frekvencia átalakító. A szivattyú fordulatszámát folyamatosan a berendezés tényleges igényéhez igazítja, és ezáltal lehetővé teszi a szivattyú energiahatékony és biztonságos üzemeltetését.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szivattyúvezérlő rendszerek
Szivattyúvezérlő rendszerek
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...