proidea.hu online termékinformációs katalógus

Könnyen és biztonságosan kivitelezhető vízszigetelések


2019. május 02.

Az egykomponensű Mapei Monolastic habarcs megközelíti a kétkomponensű vízszigetelések műszaki paramétereit

Élvezzük a száguldó építőipar előnyeit. A bevételek nőnek, és a munkavállalók örömére emelkednek a bérek is. Miközben az építőipar a számunkra kedvező irányban változik, észre kell vennünk, hogy új követelményeket is állít elénk.
A növekedésnek nem csak előnyei vannak, hanem árnyoldalai is. A több forgalom mellé több munka párosul, és ráadásul sajnos mindenki életét a szakemberhiány keseríti meg.

Ha végiggondoljuk, akkor még a szakemberekét is, mert túlterheltség és időhiány jellemezi mindennapjaikat. Bár időt nem adhatnak, a Mapei egy- egy jó termékajánlással tudja segíteni a hatékonyságukat, munkájukat.
Ha olyan anyagokat ajánl, amik egyszerűbben és gyorsabban építhetők be, ha olyan anyagokat, amikkel kevésbé lehet hibázni, akkor ezzel sok gondot vesz le a vállukról.

A jó ajánlások közül most a könnyen és biztonságosan kivitelezhető vízszigetelések következnek.

Ennek pedig prózai oka van. A rosszul elvégzett vízszigetelésekre vezethető vissza a műszaki reklamációk több mit 90%-a.
A jó kivitelezők pedig, hogy elkerüljék a reklamációkat, gyakran a magas műszaki tartalmú kétkomponensű vízszigeteléseket használják, ezzel pedig a biztonság és a minőség oltárán feláldozzák a könnyű beépíthetőség előnyeit.
A megújult Monolastic, egykomponensű termék létére megközelíti a kétkomponensű vízszigetelések műszaki paramétereit. Nem sok ilyen anyag van a piacon!

A Monolastic tapadószilárdsága, repedésáthidaló képessége és fagytűrő képessége rendkívül magas és így nem csorbul a biztonság. Emellett a használatával az egykomponensű vízszigetelések bedolgozhatósági előnyeit is élvezhetik a beépítők.

Nem kell az A, B komponenseket méregetni, hanem gyakorlatilag úgy keverhető be, mint egy csemperagasztó. Nincs maradék, annyit használ, amennyire szükség van, ráadásul a bedolgozás során gyönyörűen glettelhető, simítható.
Beltéren megkötés nélkül javasolható minden vizes helyiségbe a vízterhelés mértékétől függetlenül. A kültéren, ha nincsenek különleges követelmények, vagy óriási egybefüggő felületek, akkor szintén jó döntés lesz. A teraszok, erkélyek, loggiák ideális szigetelése.

Könnyen és biztonságosan kivitelezhető vízszigetelések

Ha már vízszigetelés, akkor ne feledkezzünk meg a hajlaterősítő szalagokról sem. A szokásos Mapeband helyett javasolt a Mapeband Easy, mert ez vékonyabb, nem okoz szintemelkedést a rétegrendben, így egyszerűbbé teszi a burkolást. A széle perforált, ami lehetővé teszi, hogy az alsó és felső réteg egybekössön, ezzel növelve a biztonságot. Fontos előny még, hogy a Mapeband Easy teljes felületére egy üvegfátyol van kasírozva, így ez a rákerülő kenhető vízszigetelésen keresztül a ragasztó nem csak a szélekhez tapad, hanem a szalag közepéhez is.

A Monolastic vízszigetelő habarcs termékismertetőjét a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Mapei Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: 2040 Budaörs, Sport u. 2.
Telefon: +36 23 501 670
Fax: +36 23 501 666
E-mail:
Web: www.mapei.hu
Fehér Zita
központi szaktanácsadó +36 23 449 600
   
   
   
1937-ben Milánóban alapított Mapei mára világelső az építőipari ragasztók és építőkémiai termékek gyártásában. A Mapei termékei, ragasztók és az építőipari segédanyagok, hozzájárulnak az életminőségünk jobbá tételéhez és lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához. Másrészről a termékek teljesítményének és színeinek széles skálája nemcsak a megbízhatóságot és stabilitást biztosítják, hanem segítik és arra buzdítják a tervezőket és designereket, hogy további szebb, egészségesebb és biztonságosabb épületeket alkossanak.
További hírek a Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Mapei  Monolastic  Mapeband  Easy  hajlaterősítő  szalag  vízszigetelő  habarcs  egykomponensű  kétkomponensű  vízszigetelés  erkély  terasz  fürdőszoba  kerámia  burkolat  hidegburkolat  vakolat  betonszerkezet  esztrich