proidea.hu online termékinformációs katalógus

KE KELIT vízvezetékrendszer az új Puskás Ferenc Stadionban


2018. július 12.

A lelátó ívét követő víz gerincvezeték KELEN (PP-R) csőrendszerből készül

A KE KELIT ivóvíz-csőrendszerei számos új hazai stadionban bizonyítottak már. A Ferencváros Groupama Arénájában, a Diósgyőr új stadionjában, a szombathelyi Haladás új stadionjában és a Videoton befejezéshez közelítő új stadionjában is a Kelen (PP-R) rendszert alkalmazták az alap- és felszálló vezetékek, míg az ötrétegű Kelox csőrendszert az ágvezetékek területén.

Az új Puskás Ferenc Stadionban a kivitelező egy ötletes megoldást talált ki, hogy a víz gerincvezetékek a lelátó ívét tudják követni. Több darabból, tompahegesztéssel megfelelő íveket alakítanak ki előre, és így remekül tudják követni a lelátó ívét nagyszögű (45°) törések nélkül. Az ötrétegű KELOX rendszerrel fognak a vizesblokkokban dolgozni, itt a legmodernebb technológiát, a PROtec csatlakozó rendszert alkalmazzák. Egy ilyen méretű és minőségű közintézményben nem lehet hibázni, és a PROtec csatlakozók pont ezt a célt valósítják meg. Megfelelő csőkalibrálás nélkül nem tolható bele az ötrétegű cső, de amennyiben összetolta a kivitelező, a kötés oldhatatlan és 100% biztonságot nyújt. Tesztek igazolják, hogy 80-85 bar-os terhelésnél mindig a cső adja meg magát, a kötés bírja. A biztonság 100%, mert nem marad préseletlen kötés, hiszen itt a helyes kalibrálás után csak össze kell tolni az idomot a csővel és kész a kötés. A mai munkaerő áraknál a gyorsaság és a minimális szerszámigény szintén jelentős előnyt jelent.

A minőséget szigorúan megkövetelő neves közintézményeknél, mint az új Puskás Ferenc Stadion, alapvető szempont, hogy betartatják a hazai ivóvíz rendszerekre vonatkozó szabályokat. Kizárólag érvényes OTH besorolású (régen ÁNTSZ engedély) és ÉME 1+ (Teljesítményállandósági Tanúsítvány) igazolással rendelkező termékek szállhattak versenybe.
KE KELIT vízvezetékrendszer az új Puskás Ferenc Stadionban A lelátó ívét követő víz gerincvezeték KELEN (PP-R) csőrendszerből készül A lelátó ívét követő víz gerincvezeték KELEN (PP-R) csőrendszerből készül

Készül az új Puskás Ferenc Stadion
Készül az új Puskás Ferenc Stadion
KE KELIT A KE KELIT KELEN (PP-R) csőrendszereinek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége, vagy árajánlatot szeretne kérni a KE KELIT Kunstsoffwerk GmbH munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
KE KELIT műanyag vízvezeték rendszerek ivóvízhez, használati melegvízhez, ipari feladatokra - KELEN

A KELEN (PP-R) csőrendszer kitűnő megoldást nyújt a fém csővezetékek esetében jelentkező külső és belső korrózió ellen. Sima belső falfelülete okán nincs vízkő lerakódás, keresztmetszet szűkülés, eltömődés. A vízben lévő fertőtlenítő anyagoknak kitűnően ellenáll. ÁNTSZ engedélyében 80°C-ra bevizsgált, ÉME és 1+ÉME engedéllyel is rendelkezik a teljesítménynyilatkozat mellett. Szerelése egyszerű, bérszerszámok széles skálájával áll rendelkezésre a KE KELIT. Hosszirányú hőtágulása lírával, csőcsatornával, vagy az alubetétes verzió használatával megoldható. Mérnök szaktanácsadással, helyszíni technológiai oktatással, osztók üzemi igény szerinti előgyártásával áll rendelkezésre az osztrák piacvezető. Az idomok kedvező ára és a hagyományos fém rendszerekhez viszonyított szerelési idő miatt jóval jutányosabban lehet kialakítani a vízhálózatot, mint a fém, vagy ötrétegű rendszereknél.

Cég
Telephely: H-1044 Budapest, Ipari park u. 11.
Telefon: +36 1 445 4599
E-mail:
Web: www.kekelit.hu
Kaszab Gergely
magyarországi képviselet vezető +36 30 940 4889
   
   
A KE KELIT Kunststoffwerk GmbH közel 70 éve gyárt műanyag csőrendszereket, fittingeket, gyárilag előszigetelt csöveket. Az ausztriai Linzben található központ és gyártóbázis létrehozása Karl Egger tulajdonos személyéhez köthető. Több mint 100 nemzetközileg is védett szabadalom jelzi a Ke Kelit GmbH. innovációs erejét. A máig családi vállalkozásként működő cég folyamatosan fejleszti műanyag feldolgozó gépparkját, amivel a legmodernebb technológiát alkalmazza gyártása során. Az Ausztriában a szakma által elismert és közismert cég termékei Magyarországon a Mart és a Szatmári Kft. értékesítési hálózatán keresztül érhetők el.
További hírek a Műanyag csőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  KE  KELIT  KELEN  PP-R  vízvezeték  csőrendszer  vízhálózat  ivóvíz  HMV  rendszerek