Nedvesség beszivárgásának megakadályozása a beltéri párazáró fólia átszúrásainál

A Kaiser Econ beltéri lég- és párazáró tömítőgallér alkalmazható kábelekhez, csövekhez

A párazáró fóliák tökéletes szigetelést biztosítanak a tetőt fedő cserepek alatt. Az egybefüggő felület megakadályozza, hogy a pára és a nedvesség áthatoljon, és ezáltal biztosítja, hogy az alatta lévő szigetelőanyag száraz maradjon. Abban az esetben, ha a tetőre antenna, napelem, napkollektor vagy bármilyen más szerkezet kerül felépítésre, elkerülhetetlen a párazáró fólia átszúrása. Ilyenkor megbontásra kerül az összefüggő felület, ezáltal a pára és a nedvesség beszivároghat a szigetelőrétegbe, ami gombásodáshoz, átázáshoz vezethet.

Ennek megelőzésére tökéletesen alkalmas a Kaiser által kifejlesztett Econ tömítőgallér, amit többféle méretben és kialakításban lehet megvásárolni.

A Kaiser tömítőgallér felszerelése rendkívül gyors és egyszerű művelet. A speciális ragasztó és az átvezető gumik minősége garantálja, hogy a párazáró fólia ezen a ponton is tökéletesen zár és szigetel.Ha a Kaiser Econ beltéri lég- és párazáró tömítőgallérral kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az Ultima Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Szigetelő fóliák
Szigetelő fóliák
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...