proidea.hu online termékinformációs katalógus

Nedvesség beszivárgásának megakadályozása a beltéri párazáró fólia átszúrásainál


2016. szeptember 07.

A Kaiser Econ beltéri lég- és párazáró tömítőgallér alkalmazható kábelekhez, csövekhez

A párazáró fóliák tökéletes szigetelést biztosítanak a tetőt fedő cserepek alatt. Az egybefüggő felület megakadályozza, hogy a pára és a nedvesség áthatoljon, és ezáltal biztosítja, hogy az alatta lévő szigetelőanyag száraz maradjon. Abban az esetben, ha a tetőre antenna, napelem, napkollektor vagy bármilyen más szerkezet kerül felépítésre, elkerülhetetlen a párazáró fólia átszúrása. Ilyenkor megbontásra kerül az összefüggő felület, ezáltal a pára és a nedvesség beszivároghat a szigetelőrétegbe, ami gombásodáshoz, átázáshoz vezethet.

Ennek megelőzésére tökéletesen alkalmas a Kaiser által kifejlesztett Econ tömítőgallér, amit többféle méretben és kialakításban lehet megvásárolni.

A Kaiser tömítőgallér felszerelése rendkívül gyors és egyszerű művelet. A speciális ragasztó és az átvezető gumik minősége garantálja, hogy a párazáró fólia ezen a ponton is tökéletesen zár és szigetel.Ha a Kaiser Econ beltéri lég- és párazáró tömítőgallérral kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az Ultima Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1172 Budapest, Rétifarkas utca 6.
Telefon: +36 1 432 8821
Fax: +36 1 432 8820
E-mail:
Web: www.ultima.hu
Mucsi Gyula
ügyvezető igazgató +36 30 952 5001
   
   
   
Az Ultima Kft.-t 1993-ban alapította 4 magánszemély. Cégük jelenleg is 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozásként működik. Fő tevékenységként magas műszaki színvonalú, minőségi villamos anyagokat, szerszámokat, karbantartó és vegyi anyagokat gyártó cégek magyarországi képviseletét látják el. Céljuk a magyarországi gyártó cégek, villamossági nagy- és kiskereskedők valamint a kivitelező és karbantartó cégek ellátása kiváló minőségű anyagokkal, kedvező áron és rövid szállítási határidővel.
Márkanevek: Mennekes, Kaiser, Agro, Weicon, Palazzoli, Flexicon, FTG, Eltako, Marechal
További hírek a Szigetelő fóliák termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Ultima  Kaiser  econ  beltéri  lég-  és  párazáró  tömítőgallér  nedvesség  megakadályozása  fólia  átszúrás  légzáró