proidea.hu online termékinformációs katalógus

Esztétikus és tűzbiztos hő- és hangszigetelés egy teremgarázs mennyezetén


2018. március 02.

A CLT C1 hőszigetelő táblát csak ragasztani kellett a mennyezeten

A közelmúltban készült el a lenti képen látható födém hőszigetelése néhány ezer m² felületen, egy miskolci társasház teremgarázsában. A kivitelezést végző szakemberek egyöntetű véleménye: a gyors és egyszerű kivitelezést, az esztétikus megjelenést a Knauf Insulation CLT C1 terméke biztosította.

A CLT C1 kőzetgyapot hőszigetelés előnyei:
  • Csak ragasztás a mennyezeten (a födémen glettvassal elhúzva) átlag 2 kg/m² ragasztó igénnyel. Nincs fúrás, dűbelezés.
  • A gépészet direkt függesztései, a csövek, a légtechnikai egységek közé és köré is könnyedén illeszthető, és pontosan méretre igazítható anyag.
  • A fózolt élek és a C1 (speciális látszó oldali bevonat) egyenletes és szép felületet biztosítanak, tökéletesen eltakarva az esetleges egyenetlenségeket, síkpontossági hibákat a fogadó felületen.

A CLT C1 kőzetgyapot hőszigetelő lamella letölthető műszaki katalógusát a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.hu
Brassnyó László
műszaki tanácsadó  
   
   
   
Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
További hírek a Kőzetgyapot szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Knauf  Insulation  CLT  C1  tűzbiztos  hőszigetelés  hangszigetelés  hőszigetelő  tábla  fózolt  él  lamellázott  ásványgyapot  kőzetgyapot  mennyezet  teremgarázs