proidea.hu online termékinformációs katalógus

GsWeb kötélpiramis Katalinpusztán


2015. április 24.

A kötélcsomók nem mozognak a csatlakozásoknál, így nem koptatják a kötelet az esetleges mozgások során


Projekt neve: Katalinpuszta-Élménypark
Beépített kötéljáték: GS-W2002 dupla kötélpiramis
Kötéljáték magassága: 5,7 méter
Biztonsági zóna: 455 m²
Játék befogadó képessége: 111 fő
Beruházó: Ipoly Erdő Zrt.
Kivitelező: "Katalinpuszta konzorcium" (Sasad Építő Kft, Börzsöny 2020 Kft, Tamis Dekor Kft).

A GSWeb a világhírű Shinheung Engineering hídépítő vállalt leányvállalata.
A GSWeb-nél vidámságot gyártanak, izgalmas, kihívásokkal teli gyermek játszóeszközöket, melyek biztonságosak, megbízhatók és rendkívül hosszú életűek. A kötéljátékokat korábbi - folyók, völgyek fölött húzódó - hídépítő technológia során szerzett mérnöki tapasztalat alapján készítik. Eszközeik tervezéséhez a pókok alkotásait vették alapul, hiszen a pókhálók komoly "mérnöki" alkotások, melyek erősek és stabilak.
A GSWeb biztonságos és stabil játszókörülményeket garantál minden korosztály számára.
A GSWeb háló-játékokhoz hihetetlen erős és hosszú élettartamú műanyag borítású drótkötelet használnak. Erő, elasztikusság és ragyogó színek jellemzik kötélanyagaikat, melyek belső acélerősítést kapnak.
A kötél 20 és 22 mm átmérőjű, UV és tűzálló kötél-kábelből készül. Minden kötél 6 szál (24 acélsodrony/szál) megerősített acélsodrony betéttel készül, és végül poliamid-borítást kap. Minden csatlakozó, kiegészítő kellék/alkatrész rozsdamentes acélból készül. A kötélcsomók egyetlen darab, speciális géppel, két eltolt irányú nyílással préselt alumínium csatlakozóból állnak, melyek e speciális technológiának köszönhetően nem mozognak a csatlakozásoknál, így nem koptatják a kötelet az esetleges mozgások során.
Minden eszközük a 1176:2008 MSZ EN szabványelőírások szerinti, egyedi megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.
Vállalják egyedi igények és ötletek megvalósítását is.
A GSWeb kötéljátékokkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Ecogarden Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
GSWeb kötéljátékok

A GSWeb háló-játékokhoz hihetetlen erős és hosszú élettartamú műanyag borítású drótkötelet használnak. Erő, elasztikusság és ragyogó színek jellemzik kötélanyagaikat, melyek belső acélerősítést kapnak, s melyeknél jobbat egy briliáns kötél-játék megépítéséhez nem talál sehol a világon. A kötél 20 és 22 mm átmérőjű, UV és tűzálló kötél-kábelből készül. Minden kötél 6 szál (24 acélsodrony/szál) megerősített acélsodrony betéttel készül és végül poliamid borítást kap. Minden csatlakozó, kiegészítő kellék/alkatrész rozsdamentes acélból készül. A kötélcsomók egyetlen darab, speciális géppel, két eltolt irányú nyílással préselt alumínium csatlakozóból állnak, melyek e speciális technológiának köszönhetően nem mozognak a csatlakozásoknál, így nem koptatják a kötelet az esetleges mozgások során.

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Anna u. 9-11.
Fax: +36 1 207 2227
Web: http://www.ecogarden.hu/
Koltai Krisztina
ügyvezető igazgató +36 30 701 9650
   
A TLF Magyarország 25 év szakmai tapasztalattal épít játszóteret, játszó-és kalandparkot. Vállalják játszóterek tervezését, kivitelezését és karbantartását.
Márkanevek: Togo, Elastico, Sporti, Modulo Piú, Gardenia
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  ecogarden  gsweb  játszótér  kötélpiramis  kötélpálya  kötéljáték