proidea.hu online termékinformációs katalógus

Építmények víz elleni szigetelése a Hauff-Technik tömítéseivel


2016. június 08.

A szuperszegmens gyűrűtechnológiával a tömítés a kivitelezés helyszínén a haszoncső külső átmérőjéhez igazítható

Az építményeknél történő víz elleni szigetelési megoldások egyre nagyobb jelentőséget kapnak. A szakszerű tömítéseknek köszönhetően a nyílásunk víz- és gázzáró lesz, a lezárási módszer komplikációmentes, egyszerű beépítést tesz lehetővé, valamint amellett, hogy megbízható, rendkívül felhasználóbarát megoldás.
A sorozatgyártott univerzális megoldás mindössze 5 tömítési méretben garantálja a 18-252 mm közötti haszoncsövek biztonságos szigetelését.

Univerzális szabványcső

A rögtönzött megoldások gyakran vezetnek nem kívánt eredményhez, és ezzel jelentősen nőhet a reklamáció esélye. Kár esetén a tisztázási költségek magasabbak, mint egy univerzális sorozatgyártott tömítés megvásárlása. A szuperszegmens gyűrűtechnológia lehetővé teszi, hogy a tömítést a kivitelezés helyszínén a haszoncső külső átmérőjéhez igazítsuk.

Optimális tömítés műanyag- és fémcsövekhez

A sorozatgyártott tömítéseket használják műanyag és fémcsövekhez a hőszivattyúknál vagy a geotermikus rendszereknél. Az összes változatnál természetesen a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő anyagot használják. A szegmensek és a csavarok rozsdamentes nemesacélból készülnek V2A vagy V4A-ból. A gumitömítések EPDM gumiból, de külön kérésre készülhetnek akár NBR-ből (olajálló) vagy KTW gumiból is, ami közvetlenül érintkezhet akár ivóvízzel is.

Tömítéseknél a legbiztosabb megoldás, ha rendszerről beszélünk. A tömítésekhez több típusú védőcsövet is használhatunk, annak függvényében, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni.

Új építésű vízzáró falazatokhoz javasolt a speciális anyaggal bevont védőcső, ahol a külső borításának köszönhetően "összedolgozódik" a beton a cső külső felületével, így biztosítva az 5 bar-os vízzáró kapcsolatot a falazat és a cső külső felülete között.
Amennyiben a külső fali szigetelés folytonosításáról kell gondoskodni, peremmel ellátott védőcső ajánlott, így tégla vagy porózus szerkezetű falak szigetelését is tökéletesíthetjük a rendszerszemléletű megoldással.

Ezek a védőcsövek a szakszerű fali átvezetések kialakításaihoz nélkülözhetetlenek, műszaki funkciójukat szem előtt tartva védőcsőként nem helyettesíthetők "sima" műanyagcsövekkel!A Hauff-Technik vízzáró fali áttörésekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképere, ha árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-3700 Kazincbarcika, Jókai tér 5.
Telefon: +36 48 513 069
Fax: +36 48 513 068
E-mail:
Web: www.hauff-technik.hu
Nagy Andrea
értékesítési vezető +36 30 696 4976
   
   
   
A Hauff-Technik GmbH. a kábel és csőátvezetési technológiában az európai piacon már több mint 65 éve jelen van és napjainkban is folyamatosan fejleszti a termékeit. Magyarországon közel 10 éve van jelen a kivitelezői építőiparban. A Hauff-Technik Hungária Kft. 2009 májusától a Hauff-Technik GmbH. kábel- és csőtömítési rendszereket gyártó vállalat magyarországi kizárólagos képviselete.
További hírek a Falátvezetések, födémátvezetések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Hauff-Technik  vízszigetelés  vízzáró  tömítés  szorítógyűrűs  sorozatgyártott  szuperszegmens  gyűrűtechnológia  védőcső  védőcsövek  fali  átvezetés