Építmények víz elleni szigetelése a Hauff-Technik tömítéseivel

A szuperszegmens gyűrűtechnológiával a tömítés a kivitelezés helyszínén a haszoncső külső átmérőjéhez igazítható

Az építményeknél történő víz elleni szigetelési megoldások egyre nagyobb jelentőséget kapnak. A szakszerű tömítéseknek köszönhetően a nyílásunk víz- és gázzáró lesz, a lezárási módszer komplikációmentes, egyszerű beépítést tesz lehetővé, valamint amellett, hogy megbízható, rendkívül felhasználóbarát megoldás.
A sorozatgyártott univerzális megoldás mindössze 5 tömítési méretben garantálja a 18-252 mm közötti haszoncsövek biztonságos szigetelését.

Univerzális szabványcső

A rögtönzött megoldások gyakran vezetnek nem kívánt eredményhez, és ezzel jelentősen nőhet a reklamáció esélye. Kár esetén a tisztázási költségek magasabbak, mint egy univerzális sorozatgyártott tömítés megvásárlása. A szuperszegmens gyűrűtechnológia lehetővé teszi, hogy a tömítést a kivitelezés helyszínén a haszoncső külső átmérőjéhez igazítsuk.

Optimális tömítés műanyag- és fémcsövekhez

A sorozatgyártott tömítéseket használják műanyag és fémcsövekhez a hőszivattyúknál vagy a geotermikus rendszereknél. Az összes változatnál természetesen a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő anyagot használják. A szegmensek és a csavarok rozsdamentes nemesacélból készülnek V2A vagy V4A-ból. A gumitömítések EPDM gumiból, de külön kérésre készülhetnek akár NBR-ből (olajálló) vagy KTW gumiból is, ami közvetlenül érintkezhet akár ivóvízzel is.

Tömítéseknél a legbiztosabb megoldás, ha rendszerről beszélünk. A tömítésekhez több típusú védőcsövet is használhatunk, annak függvényében, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni.

Új építésű vízzáró falazatokhoz javasolt a speciális anyaggal bevont védőcső, ahol a külső borításának köszönhetően "összedolgozódik" a beton a cső külső felületével, így biztosítva az 5 bar-os vízzáró kapcsolatot a falazat és a cső külső felülete között.
Amennyiben a külső fali szigetelés folytonosításáról kell gondoskodni, peremmel ellátott védőcső ajánlott, így tégla vagy porózus szerkezetű falak szigetelését is tökéletesíthetjük a rendszerszemléletű megoldással.

Ezek a védőcsövek a szakszerű fali átvezetések kialakításaihoz nélkülözhetetlenek, műszaki funkciójukat szem előtt tartva védőcsőként nem helyettesíthetők "sima" műanyagcsövekkel!


A Hauff-Technik vízzáró fali áttörésekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképere, ha árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Hauff-Technik sorozatgyártott termékek

A sorozatgyártott termékek a víz- és szennyvízszerelés során használatos műanyag védő, illetve haszoncsövek szabványméreteihez igazítva kerültek legyártásra. A szegmenses kivitelnek köszönhetően alkalmazási területük széles, installálásuk egyszerű, beszerelési technológiájuk könnyen elsajátítható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Falátvezetések, födémátvezetések
Falátvezetések, födémátvezetések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...