Egyedülálló adatközpont épül Debrecenben

Egyedülálló adatközpont épül Debrecenben

A szerverközpont az EPS-Connect International Zrt. tervei alapján valósul meg

A Dryvit Profi Kft. beruházásának és kivitelezésének, valamint az EPS-Connect International Zrt. terveinek köszönhetően Debrecen eddigi legnagyobb adatközpontja épül meg.

A DP Data Center Debrecenben, a Galamb utcai irodaházban kerül telepítésre. Debrecenben és környékén a jelenlegi adatközpontok nem üzleti céllal, hanem magán felhasználással üzemelnek. Az új adatközpont célja, a városban és annak több mint 300 km-es körzetében található vállalkozások, üzleti felhasználók igényeinek kiszolgálása. Az adatközpont rendkívül magas rendelkezésre állásra lett megtervezve, ami azt jelenti, hogy az üzemeltető egy esetleges karbantartás esetén is képes lesz a vállalt szolgáltatási szintet biztosítani. A modern technológiai elvárások garantálása érdekében, egy egyedülálló szerverszoba kerül kialakításra, melyet az EPS-Connect International Zrt. tervei alapján építenek meg, várhatóan 2021 végéig.

Egyedülálló adatközpont épül Debrecenben
Egyedülálló adatközpont épül Debrecenben

A szerverszoba és az azt kiszolgáló épület területe több mint 450 m². A szerverszobában 70 rack és 20 m² polcos elhelyezést telepítenek, valamint redundáns szünetmentes és hűtési rendszert építenek ki. A több mint 80 rack szekrényt magába fogadó terembe csak zsilipes beléptetés után lehet majd bejutni. A terem üzemeltetője ugyanebben az épületben kap helyet. A biztonság, megbízhatóság növelése érdekében az irodaháztól teljesen független tápellátás és gépészeti megoldás, valamint elektromágneses zavarvédelem is kialakításra kerül.

Az adatközpont az alábbi szolgáltatások biztosítására lesz képes:

  • szerverhosting
  • szerverbérlés
  • virtuális szerverbérlés
  • cloud tárhely
  • vékony kliens
  • rendszergazdai szolgáltatások
  • irodabérlettel együtt járó szolgáltatás
Az EPS-Connect International Zrt. jelentős tapasztalattal és komoly referenciákkal rendelkezik az üzleti tevékenységéhez szükséges technológiai infrastruktúra és informatikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében. A Dryvit Profi Kft. korábban már dolgozott az EPS-Connect-tel, a korábbi kedvező tapasztalatok alapján választották újra a céget.
A hírben szereplő termékek
Racksis rack szekrények
 
Racksis rack szekrények

A Racksis 21 éve gyárt rack szekrényeket minőségi alapanyagokból, magas fokú szakmai tapasztalattal, az adatokat szolgáltató eszközök biztonságos tárolásának érdekében; hálózati rendszerek, szerverek, adatátviteli rendszerek, telekommunikációs és biztonsági rendszerek számára.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Rack szekrények, rack elosztósorok
Rack szekrények, rack elosztósorok
Áramforrások, áramfejlesztők
Áramforrások, áramfejlesztők
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...