Hauff-Technik rendszermegoldások alkalmazása szélerőműveknél és biogáz üzemeknél

Kábel- és csőátvezetések szuperszegmens gyűrű-technikával

Az épületek szakszerű lezárásaira egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek. A lakások építésénél a tömítési szabványok szerfölött növekedtek. A közellátás területén számos kábelt és csövet különböző átmérőkkel vezetnek át a falon. A nyílások gondos újra lezárásához, a tömítési technika nem lehet komplikált, a kezelésnek egyszerűnek, emellett rugalmasan alkalmazhatónak kell lennie.

Erre vonatkozóan a Hauff-Technik - a kábel-és csőátvezetések egyik vezető gyártója Európa-szerte - kifejlesztett egy szorítógyűrűs tömítést, mely ezekkel a tulajdonságokkal bír.

Szuperszegmens gyűrű-technika - Rugalmasság a helyszínen
A P-PIPE Basic-nél, a HSD SSG-nél, ami szuperszegmens gyűrű-technikával készül, olyan egységesített tömítési megoldásról van szó, ami raktárról szállítható és ezzel a vevő is beraktározhatja. A szuperszegmens gyűrű-technika lehetővé teszi a tömítés helyszíni beépítését a már behúzott kábelekhez-és csőátmérőkhöz, és ezzel a lehető legnagyobb rugalmasságot teszi lehetővé. Az utólagos szerelhetőséghez a DN 100 átmérőtartomány már osztottan kerül kiszállításra; a többi méret- DN 150 és DN 200 - pedig utólagosan osztható. Az egyes szegmensek vékony membránnal vannak egymáshoz kötve, ezáltal nincsenek laza részek, melyek a beépítés során elveszhetnek.

Idáig összesen 4 különböző típus lett kifejlesztve, melyek a 100-200 mm magfurat szektorban 18 és 160mm közötti átmérővel rendelkező kábeleket és csöveket tömítenek.

Halmozott innováció egy alkatrészben
Egy újszerű előállítási eljárás által a P-PIPE Basic, HSD-SSG szorítógyűrűs tömítésekbe egyedülálló jelölések kerülnek - minden egyes szegmens a lehetséges kábel - illetve csőátmérővel meg van jelölve, ami a kábelek illetve csövek megbízható letömítését teszi lehetővé.

Természetesen a felhasznált anyagokkal kapcsolatban a legnagyobb minőségi követelményeknek felelnek meg mindegyik variációnál: a nyomólemezek illetve nyomószegmensek és csavarok V2A rozsdamentes nemesacélból készülnek, a gumitömítés EPDM-ből (kaucsukötvözet) vagy kívánságra NBR-ből (butadién-kaucsukötvözet) készül, melynek ráadásul nagy az ellenállóképessége az olaj, zsír és a kereskedelemben szokásos üzemanyagokkal szemben.

A felhasznált U-profilok maximális stabilitást nyújtanak minimális anyagfelhasználással. A csavarok meghúzása közben a nyomószegmensek a gumit összepréselik, és a magfuratba illetve a kábel/ cső köré feszülnek. A nyomószegmensen található nyílásnál egyszerűen ellenőrizhető, hogy a szorítógyűrűs tömítés gáz-és vízzáróan van-e installálva.
A Hauff-Technik széleskörű segítséget nyújt technikai tervezés formájában, átfogó projektkísérettel, az igénynek megfelelő képzéssel, szükség esetén helyszíni offshore szervizzel. Amikor a szélerőművek biztonságáról van szó, a Hauff-Technik-nél innovatív projekt partnerre talál, aki a partnerek egyedi igényeihez is megoldást nyújt. Gyors, rugalmas és hatékony. A termékskálánk a kábelek- és csőátvezetések gáz - és vízzárásától egészen a tűzzárási technikák legújabb szabványáig terjed ki.

A biogáz, mint megújuló és sokoldalú alapanyag a villamos energia, a hő és az üzemanyag előállításánál, nagyban hozzájárul a környezetkímélő energiaellátáshoz. A Hauff-Technik rendszermegoldásai maximális megbízhatóságot garantálnak még a fermentortartályok áttöréseinél is. EPDM gumiból és V4A minőség?????? rozsdamentes acélból készült tömítéseinkkel garantáljuk a víz-, és gázzárást, valamint a sav, és különböző vegyi anyagokkal szembeni ellenállóképességet.
A szorítógyűrűs tömítéssekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, ha katalógust, árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Hauff-Technik szorítógyűrűs csőtömítések
 
Hauff-Technik szorítógyűrűs csőtömítések

A Hauff-Technik innovatív szorítógyűrűs tömítéseivel megbízható módon tömíthet magfuratokat vagy védőcsöveket egy vagy több cső esetében. Újonnan beszerelésre kerülő zárt tömítőbetétek, valamint már lefektetett csövek utólagos beépítéséhez használható osztott tömítőbetéteket is kínálnak. Milliméter pontossággal egyedi méretre készített, vagy a helyszínen méretre vágható univerzális termék, centrikus vagy excentrikus - minden követelményhez és feladathoz létezik megfelelő szorítógyűrűs tömítés.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Falátvezetések, födémátvezetések
Falátvezetések, födémátvezetések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...