NanoFog levegő párásítóval csökkentheti a koronavírus kockázatát

A DRAABE NanoFog szinte láthatatlanul biztosítja a helyiségben az optimális páratartalmat

A tanulmányok azt mutatják, hogy a vírusok hosszabb ideig élnek a levegőben nagyon alacsony hőmérsékleten és nagyon alacsony páratartalom mellett. Az épületek páratartalmának 50% -ra történő növelése csökkenti az influenza és a koronavírus  átterjedésének kockázatát.

Számos meglévő, hiteles kutatás vizsgálata alapján azt találták, hogy a beltéri relatív páratartalom (RP) 40-60% közötti szinten tartása segít korlátozni a vírusok terjedését és túlélését az épített környezetben. A tanulmány szerint az RP ezen szinten tartása kulcsfontosságú intézkedés, amelyet az épített környezetben a vírusok ott dolgozó vagy lakó emberek közötti terjedésének megakadályozásához alkalmazni lehet.

Condair Systems párásítókkal csökkentheti a Corona kockázatát
Condair Systems párásítókkal csökkentheti a Corona kockázatát

Az épületüzemeltetők felelősek a biztonságos munkahelyekért

Világszerte számos létesítmény és üzleti épület nem rendelkezik páratartalom-szabályozással, amely biztosítani tudná a RP optimális, 40-60% közötti szinten tartását. A létesítmény-menedzserek és épületüzemeltetők ki tudják venni a részüket a Covid-19 elleni harcból, ha átültetik a gyakorlatba a legújabb vizsgálat ajánlásait.

Az épületüzemeltetők általában költségeket takarítanak meg a párásítás kihagyásával, mivel jelenleg nincs globális jogszabály a minimális beltéri páratartalomra vonatkozóan. Azonban ők felelősek azért, hogy a munkavállalóknak biztonságos munkahelyet biztosítsanak. A létesítmény-menedzserek gyakran nincsenek tisztában a beltéri levegő párásítás munkaerőre gyakorolt hatásával, mint amilyen a vírusok terjedése.

NanoFog levegő párásítóval csökkentheti a koronavírus kockázatát
NanoFog levegő párásítóval csökkentheti a koronavírus kockázatát

A DRAABE NanoFog  párásító méretei minimálisak, így decens és észrevétlen módon integrálhatók a helyiségek megjelenésébe. Legyen szó akár kis helyiségekről,  alacsony mennyezetekről, alacsony nedvesség-igényről vagy érzékeny gyártó- és munkahelyekről – a DRAABE NanoFog Evolution és DRAABE  NanoFog Sens levegő párásító rendszer szinte észrevétlenül biztosítja  az optimális párásítást.

 A DRAABE NanoFog Evolution  és a DRAABE NanoFog Sens magasnyomású fúvókával rendelkezik, amely a mikrofinomságú  permetet egyenesen a helyiség levegőjébe juttatja. A DRAABE NanoFog Sens különösen jól  használható nagy érzékenységű alkalmazásokhoz alacsonyabb páraigénnyel, összetettebb  helyiségek, és az alacsony zajszinttel kapcsolatos magas igények esetén.

Tekintse meg a DRAABE NanoFog levegő párásítót bemutató videót:

Tudja meg, hogy az optimális levegő páratartalom és a hőmérséklet hogyan véd a statikus feltöltődéssel és az anyagelváltozásokkal, valamint a drága termeléskiesésekkel szemben, illetve hogyan tudja csökkenteni a betegállományt.

Igényelje a Condair Systems ingyenes kiadványát:
A helyiségklíma, mint termelési tényező

A hírben szereplő termékek
DRAABE NanoFog levegő párásító
 
DRAABE NanoFog levegő párásító

A DRAABE NanoFog párásító minimális méretekkel rendelkezik, így decensen és észrevétlenül integrálható a helyiségekbe. Legyen szó kis helyiségekről, alacsony mennyezetekről, csekély párásítási igényről vagy érzékeny termelő- és munkahelyekről, a DRAABE NanoFog Evolution és a DRAABE NanoFog Sens szinte láthatatlanul biztosítják a helyiségben az optimális páratartalmat. A készülék alkalmazható például irodában, múzeumban, zajérzékeny alkalmazásoknál, alacsony termelőhelyiségekben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Légnedvesítők
Légnedvesítők
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...