Cimsec Prémium fugázók alkalmazása

Biztonságos, felhasználó barát kivitelezés

A burkolat végleges megjelenését, így a megrendelő elégedettségét, a fugázás minősége határozza meg leginkább. A megbízó érthetően, mindenre kiterjedően, magas elvárásokkal él. Hiba esetén a helyreállítási munkálatok további komoly költségei, teljes és végleges kiábrándultságot okozhatnak az anyag minőségét és a kivitelező felkészültségét illetően. Ismételt megbízásra ilyenkor, a kegyvesztett burkoló nem számíthat. Nem közömbös ezért, hogy milyen fugázó anyag mellett döntünk.
Kap-e segítséget a kivitelező abban, hogy az alkalmas terméket válassza? Megfelelő-e a minőség a különféle, néha extrém hatások kivédése érdekében? Vajon milyen a bedolgozhatóság? Ezek mind olyan kérdések, melyek a polc előtt állva megfordulnak a burkoló fejében.

A Henkel egyik legfontosabb törekvése, hogy a kivitelezők igényeit teljes mértékben szem előtt tartsa és a műszaki kihívásoknak megfeleljen. Mondhatjuk azt is, hogy a burkolók "fejével gondolkodunk".
A Cimsec fugázók fejlesztése során különös hangsúlyt fektettek arra, hogy a termékeket biztonságosan és könnyen tudják alkalmazni.
A Cimsec Prémium fugázó anyag csomagolásán ezért a könnyebben észrevehető minőségi mutatókra törekedtek. Sőt, az egyszerű alkalmazási magyarázatok, a színminta megnövelt mérete, segíti a gyors és magabiztos termékválasztást. A küllem mellett, a fontosabb belső tartalom érdekében, a műszaki fejlesztés lehetőségeinek felső határait célozták meg. A szálerősítés drasztikusan növeli a mechanikai ellenálló képességet, megakadályozza a repedezést.
A penészesedés és gombásodás kivédése érdekében 3-szoros védelmet biztosító, speciális adalékszert használtak fel. A terméket a fokozott víz- és szennyeződés taszító képesség teszi alkalmassá a kültérben és vizes helyiségben való felhasználásra. A könnyű bedolgozhatóság érdekében a termék állagát krémesre alakították ki. Továbbá a választásban nagy szabadságot biztosít a széles színválaszték.
 
 
A Cimsec Prémium széles fugázó a 20 mm-es fugaszélességnek köszönhetően sokoldalúan alkalmazható. Pl. kiváló üvegtéglákhoz, rusztikus lapokhoz is. A magas kopásállóság hosszú élettartamot garantál.
A fokozottabb igényeknél - pl. ipari környezetben történő felhasználás esetén, vagy akár autómosókban, benzinkutakon - kiválóan teljesít a 2-30 mm fugaszélességig alkalmazható Cimsec Prémium nagyszilárdságú fugázó. A magasnyomású gőzborotvának ez a termék ellenáll, ami nem jellemző a kivitelezésben általánosan használt fugázó anyagokra. A felsorolt termékek rugalmasságukkal hozzájárulnak a burkolatot érő, akár szélsőséges hatások csillapításához.
Bátran ajánlják őket, hiszen a sok évre visszatekintő tapasztalatból és termékfejlesztésből származó előnyök már nagyszámú burkolót meggyőztek!
A Cimsec Prémium fugázók részletes ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Cimsec cementkötésű rugalmas fugázók
4 termék

Színes fugázó, prémium színes fugázó, prémium fugázó extra finomságú, márvány és gránit fugázóhabarcs, széles fugázó.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fugázóanyagok
Fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...