proidea.hu online termékinformációs katalógus

Cimsec Prémium fugázók alkalmazása


2013. szeptember 19.

Biztonságos, felhasználó barát kivitelezés

A burkolat végleges megjelenését, így a megrendelő elégedettségét, a fugázás minősége határozza meg leginkább. A megbízó érthetően, mindenre kiterjedően, magas elvárásokkal él. Hiba esetén a helyreállítási munkálatok további komoly költségei, teljes és végleges kiábrándultságot okozhatnak az anyag minőségét és a kivitelező felkészültségét illetően. Ismételt megbízásra ilyenkor, a kegyvesztett burkoló nem számíthat. Nem közömbös ezért, hogy milyen fugázó anyag mellett döntünk.
Kap-e segítséget a kivitelező abban, hogy az alkalmas terméket válassza? Megfelelő-e a minőség a különféle, néha extrém hatások kivédése érdekében? Vajon milyen a bedolgozhatóság? Ezek mind olyan kérdések, melyek a polc előtt állva megfordulnak a burkoló fejében.

A Henkel egyik legfontosabb törekvése, hogy a kivitelezők igényeit teljes mértékben szem előtt tartsa és a műszaki kihívásoknak megfeleljen. Mondhatjuk azt is, hogy a burkolók "fejével gondolkodunk".
A Cimsec fugázók fejlesztése során különös hangsúlyt fektettek arra, hogy a termékeket biztonságosan és könnyen tudják alkalmazni.
A Cimsec Prémium fugázó anyag csomagolásán ezért a könnyebben észrevehető minőségi mutatókra törekedtek. Sőt, az egyszerű alkalmazási magyarázatok, a színminta megnövelt mérete, segíti a gyors és magabiztos termékválasztást. A küllem mellett, a fontosabb belső tartalom érdekében, a műszaki fejlesztés lehetőségeinek felső határait célozták meg. A szálerősítés drasztikusan növeli a mechanikai ellenálló képességet, megakadályozza a repedezést.
A penészesedés és gombásodás kivédése érdekében 3-szoros védelmet biztosító, speciális adalékszert használtak fel. A terméket a fokozott víz- és szennyeződés taszító képesség teszi alkalmassá a kültérben és vizes helyiségben való felhasználásra. A könnyű bedolgozhatóság érdekében a termék állagát krémesre alakították ki. Továbbá a választásban nagy szabadságot biztosít a széles színválaszték.
 
 
A Cimsec Prémium széles fugázó a 20 mm-es fugaszélességnek köszönhetően sokoldalúan alkalmazható. Pl. kiváló üvegtéglákhoz, rusztikus lapokhoz is. A magas kopásállóság hosszú élettartamot garantál.
A fokozottabb igényeknél - pl. ipari környezetben történő felhasználás esetén, vagy akár autómosókban, benzinkutakon - kiválóan teljesít a 2-30 mm fugaszélességig alkalmazható Cimsec Prémium nagyszilárdságú fugázó. A magasnyomású gőzborotvának ez a termék ellenáll, ami nem jellemző a kivitelezésben általánosan használt fugázó anyagokra. A felsorolt termékek rugalmasságukkal hozzájárulnak a burkolatot érő, akár szélsőséges hatások csillapításához.
Bátran ajánlják őket, hiszen a sok évre visszatekintő tapasztalatból és termékfejlesztésből származó előnyök már nagyszámú burkolót meggyőztek!

A Cimsec Prémium fugázók részletes ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6.
Telefon: +36 1 372 5555
Fax: +36 1 209 1543
E-mail:
Web: www.cimsec.hu
Web: www.ceresit.hu
Husz Máté
  +36 30 816 2202
   
   
   
   
A Henkel Magyarország Kft. – jogelődjeivel együtt – 1987 óta működik Magyarországon. Tulajdonosa a bécsi székhelyű Henkel Central Easten Europe. A vállalat hazánkban három üzleti területen folytatja tevékenységét: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies.
A Laundry & Home Care üzletág olyan jól ismert és nagyrészt piacvezető márkák értékesítésével foglalkozik, mint a Biopon, a Persil és a Tomi mosószerek, a Silan öblítő, illetve a takarítószerek közül a Bref, a Clin, a Sofix, és az Opti.
A Beauty Care üzletág a haj-, test- és szájápolás területén kínál kiváló, népszerű világmárkákat, ezek többek közt a Fa, a Palette, a Syoss, a Taft, és a Vademecum. Professzionális felhasználásra készülnek a Schwarzkopf Professional fodrászati termékek.
Az Adhesive Technologies üzletág egyrészt lakossági és szakipari ragasztóanyagokat kínál irodai, barkács és építési területekre (Ceresit, Cimsec, Pattex, Pritt), másrészt ipari felhasználáshoz forgalmaz ragasztó, tömítő és felületkezelő anyagokat, illetve technológiákat (Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson, Aquence).
A Henkel Magyarország Kft. jelenleg két gyárban folytat termelést.
Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő. A Henkel gyár a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja.
2012-ben zöldmezős beruházással épült meg a Komárom-Esztergom megyei Környén a Henkel új ragasztógyára, ahol jelenleg vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagok készülnek.
A Henkel magyarországi központja Budapesten található.
Márkanevek: Ceresit, Cimsec
További hírek a Fugázóanyagok termékkategóriában
További hírek a Ragasztók, fugázóanyagok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Henkel  Cimsec  fugázó  rugalmas  cementkötés  prémium  széles  nagyszilárdságú