Capricorn visszacsapó szelepek alkalmazása heves esőzésekkor

A Capricorn visszacsapó szelep segít az áradások elkerülésében és a megelőzésében

A heves esőzések nagyon gyakoriak manapság és gyakran meghaladják a csatorna kapacitását. A túlterhelt utcai lefolyók és a csatornák megtelnek vízzel a legmagasabb pontig - talajszintig, és minden vizes helység, szoba, ami nincs megfelelően védve, elázik.
A Capricorn visszacsapó szelep segít az áradások elkerülésében és a megelőzésében, valamint védi a rágcsálók ellen az épületek szennyvíz vezetékeit. Azt tanácsoljuk, ahhoz hogy megvédje magát az árvíztől és minimálisra csökkentse a kockázatát a holtág hatásnak, használjon szimpla vagy dupla visszacsapó szelepet. A Capricorn széles választékban kínál visszacsapó szelepeket Ø50-Ø200 méretig.
Galéria
Egycsappantyús csatorna visszacsapó szelep
Galéria
Kétcsappantyús csatorna visszacsapó szelep
Galéria
A Capricorn visszacsapó szelepekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Capricorn - gépészeti kiegészítő anyagok
3 termék

Capricorn a fűtési-, és csatornarendszerek rögzítés technika gyártója, csőszellőztetők, visszacsapó-szelepek esőcsatornához, ereszcsatorna tisztítóidomok, padlóösszefolyók szállítója. Palettáján nagy választékban megtalálhatók a csőrögzítő csőbilincsek, biztonsági szerelvények, csővágó szerszámok - padlófűtési csőhöz, bilincs-rögzítő szerszámok, különböző réztisztító kefék, réztisztító szivacs, előreszerelt fali-korongok, takarórozetták, nyomáspróba-dugó és még rengeteg más termék, ami a szerelői munkát könnyíti.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...