proidea.hu online termékinformációs katalógus

Capricorn visszacsapó szelepek alkalmazása heves esőzésekkor


2014. március 17.

A Capricorn visszacsapó szelep segít az áradások elkerülésében és a megelőzésében

A heves esőzések nagyon gyakoriak manapság és gyakran meghaladják a csatorna kapacitását. A túlterhelt utcai lefolyók és a csatornák megtelnek vízzel a legmagasabb pontig - talajszintig, és minden vizes helység, szoba, ami nincs megfelelően védve, elázik.
A Capricorn visszacsapó szelep segít az áradások elkerülésében és a megelőzésében, valamint védi a rágcsálók ellen az épületek szennyvíz vezetékeit. Azt tanácsoljuk, ahhoz hogy megvédje magát az árvíztől és minimálisra csökkentse a kockázatát a holtág hatásnak, használjon szimpla vagy dupla visszacsapó szelepet. A Capricorn széles választékban kínál visszacsapó szelepeket Ø50-Ø200 méretig.
Egycsappantyús csatorna visszacsapó szelep
Kétcsappantyús csatorna visszacsapó szelep
A Capricorn visszacsapó szelepekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Kén utca 6.
Telefon: +36 1 219 5624
Fax: +36 1 219 5623
E-mail:
Web: www.inpipe.hu
Klujber Klaudia
Vevőszolgálat +36 1 219 5623, +36 20 342 2800
Pör Richárd
ügyvezető +36 20 929 1946
   
Az INPiPE Kft. 1997-ben, magántőkéből alakult kelet-európai épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazására, nagykereskedelmi értékesítésére. Közvetlen gyári képviseletet látnak el, Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból. Segítséget nyújtanak azoknak, akik a gyártókkal szeretnek tárgyalni és szeretik, ha készletről tudnak rendelni. Főbb termékeik a fal-mögötti WC-tartályok, PP-R műanyag strang- és ágvezetékek.
Márkanevek: DYTRON, CAPRICORN, AlcaPLAST, FV-Plast
További hírek az Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések termékkategóriában
További hírek a Rögzítéstechnika termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  capricorn  szelep  visszacsapószelep  vízelvezetés  csatornázás