proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az új Lindab SRP Click sikere


2011. november 28.

Tökéletes és lenyűgöző esztétikai megjelenést nyújt az épületeknek

A Lindab SRP Click síklemezes tetőprofil gyártása idén márciusban kezdődött meg a Lindab biatorbágyi üzemében. Az SRP Click egy új, úttörő, modern tetőfedő termék, amelynek a fő újdonsága a svéd anyacég technológiai fejlesztési eredményeként kialakított egyedi, "bepattintós" illesztési megoldás. Ezáltal egy nagyon könnyen, gyorsan és biztonságosan kivitelezhető tetőt nyújt a vevőinek, Lindab prémium minőséggel és esztétikával.
Az innováció leglényegesebb eleme az, hogy a termék szerelésre kész állapotban gördül ki a gyártósorról, tehát nincs szükség külön rögzítő segédelemek és korczáró szerszám alkalmazására – fejtette ki Kotormán István, a Lindab fejlesztési- és oktatási vezetője. A kemény acéllemezből készülő síklemez tetőprofilok tetőfedéskor egyszerűen és gyorsan egybepattinthatóak.
A kétféle profilkivitelben (normál és Design) és kétféle profilmagasságban készülő SRP Click tetőprofil (25, illetve 38 mm) háromféle bevonattal, és összesen 21 különféle színben készül a hazai gyártóüzemben.
A SRP Click tető tökéletes és lenyűgöző esztétikai megjelenést nyújt az új épületeknek, lakóházaknak, valamint tökéletes felújítási megoldása régi tetőknek, épületeknek is.
Az elmúlt hónapokban több épület is Lindab SRP Click tetőfedéssel szépült, például egy Balaton parti társasház, egy sárospataki iskola felújítás, egy budapesti társasházi felújítás és egy egészen egyedi terv, amit az SRP-vel álmodott meg a tervező.

Siófok, társasház
Az új építésű 20 lakásos társasház egyszerű, de elegáns építészeti formájú tetőfedéséhez kiváló megoldást nyújtott a Lindab SRP Click síklemezprofil.

Sárospatak, általános iskola
Az iskola épületének régi tetőfedése helyébe új fa ácsszerkezet és új, esztétikus síklemezfedés került, amely esztétikusan illeszkedik a környezetébe. A Lindab SRP profil könnyű rögzítésének és illesztésének köszönhetően igen rövid idő alatt befejeződtek a tetőfedési munkálatok, ami egy megbontott szerkezet felújítása során nagyon fontos előny.

Budapest XI. kerület, társasház
A budapesti társasház elavult tetőfedése került felújításra, a gyorsan szerelhető és esztétikus külső megjelenést biztosító Lindab SRP tetőprofil felhasználásával gyakorlatilag néhány nap alatt elkészült az új tető.

SRP fedés, családi házak
Exkluzív Lindab SRP lemezfedések a tervezéstől a kivitelezésig.

Az SRP Click tetőprofillal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
További hírek a Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lindab  SRP  Click  síklemezes  tetőprofil  tetőfedés