Az új Lindab SRP Click sikere

Tökéletes és lenyűgöző esztétikai megjelenést nyújt az épületeknek

A Lindab SRP Click síklemezes tetőprofil gyártása idén márciusban kezdődött meg a Lindab biatorbágyi üzemében. Az SRP Click egy új, úttörő, modern tetőfedő termék, amelynek a fő újdonsága a svéd anyacég technológiai fejlesztési eredményeként kialakított egyedi, "bepattintós" illesztési megoldás. Ezáltal egy nagyon könnyen, gyorsan és biztonságosan kivitelezhető tetőt nyújt a vevőinek, Lindab prémium minőséggel és esztétikával.
Az innováció leglényegesebb eleme az, hogy a termék szerelésre kész állapotban gördül ki a gyártósorról, tehát nincs szükség külön rögzítő segédelemek és korczáró szerszám alkalmazására – fejtette ki Kotormán István, a Lindab fejlesztési- és oktatási vezetője. A kemény acéllemezből készülő síklemez tetőprofilok tetőfedéskor egyszerűen és gyorsan egybepattinthatóak.
A kétféle profilkivitelben (normál és Design) és kétféle profilmagasságban készülő SRP Click tetőprofil (25, illetve 38 mm) háromféle bevonattal, és összesen 21 különféle színben készül a hazai gyártóüzemben.
A SRP Click tető tökéletes és lenyűgöző esztétikai megjelenést nyújt az új épületeknek, lakóházaknak, valamint tökéletes felújítási megoldása régi tetőknek, épületeknek is.
Az elmúlt hónapokban több épület is Lindab SRP Click tetőfedéssel szépült, például egy Balaton parti társasház, egy sárospataki iskola felújítás, egy budapesti társasházi felújítás és egy egészen egyedi terv, amit az SRP-vel álmodott meg a tervező.

Siófok, társasház
Az új építésű 20 lakásos társasház egyszerű, de elegáns építészeti formájú tetőfedéséhez kiváló megoldást nyújtott a Lindab SRP Click síklemezprofil.
Galéria

Sárospatak, általános iskola
Az iskola épületének régi tetőfedése helyébe új fa ácsszerkezet és új, esztétikus síklemezfedés került, amely esztétikusan illeszkedik a környezetébe. A Lindab SRP profil könnyű rögzítésének és illesztésének köszönhetően igen rövid idő alatt befejeződtek a tetőfedési munkálatok, ami egy megbontott szerkezet felújítása során nagyon fontos előny.
Galéria

Budapest XI. kerület, társasház
A budapesti társasház elavult tetőfedése került felújításra, a gyorsan szerelhető és esztétikus külső megjelenést biztosító Lindab SRP tetőprofil felhasználásával gyakorlatilag néhány nap alatt elkészült az új tető.
Galéria

SRP fedés, családi házak
Exkluzív Lindab SRP lemezfedések a tervezéstől a kivitelezésig.
Galéria

Az SRP Click tetőprofillal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Lindab SRP Click előkorcolt síklemezes tetőprofil

A Lindab SRP Click ötvözi a hagyományos síklemezek előnyös tulajdonságait az újabb innováció nyomán megvalósult szereléskönnyítő technológiával. A tűzihorganyzott acéllemez többrétegű korrózió gátló bevonata biztonságot nyújt a rozsda ellen. A lemezek színét a külső oldali műanyag bevonat adja meg, amely lehet poliészter, matt poliészter, vagy a legtartósabb, un. TC50 bevonat. Az esztétikus megjelenésen túl rendkívüli ellenállóságot biztosít az időjárási és mechanikai hatásokkal szemben. Ehhez járul hozzá a nagy szilárdságú svédacél alapanyag rugalmassága is, amely erőteljesebb külső mechanikai hatásokra nem törik.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...