proidea.hu online termékinformációs katalógus

AlbaFal építése segédtámasz szerkezettel, utólagos nyílásmódosítás kész falazatban


2018. július 27.

AlbaGips beépítési videó


Szakszerű kivitelezési minőség gyorsan, egyszerűen. Az AlbaFal gipsztégla kivitelezési ideje segédtámasz szerkezet alkalmazásával tovább csökkenthető,és könnyebbé válik. Vízmérték használata nélkül építhetünk milliméter pontos falazatot. Az építési munkafázis leegyszerűsödik szinte betanított munkává válik.

A 60 centiméterenként elhelyezett segédszerkezet meghatározza a falsíkot melynek a mind a négy oldalán található nútféderes kialakítású gipsztégla elemeket hozzárögzítve teljesen egyenes falsíkot építhetünk.

Nyíláskialakítás során a kész felület összeboltozódása miatt áthidaló alkalmazása sem szükséges, ideiglenes alátámasztás vagy vaktok alkalmazásával.

Alkalmazási terület:
  • válaszfal
  • aknafal, strangfal
  • tárolók, garázsok elválasztó falazatai
Gipsztégla méretek:
  • 667 x 500 x 80 mm
  • 667 x 500 x 100 mm
Tűzgátlás:
  • A1-120 perc (8 cm vastagságú elem)
  • A1-180 perc (10 cm vastagságú elem)
Hanggátlás:
  • R’w=37 dB (8 cm vastagságú elem)
  • R’w=39 dB (10 cm vastagságú elem)
Utólagos nyíláskialakítás módosítást könnyedén megtehetünk a gipsztégla rendszerben egy orrfűrész segítségével. Legyen szó új nyílás kialakításáról, vagy egy meglévő módosításáról. Az tárcsaszerkezetként működő falazatba utólagosan vevői igénynek megfelelően vághatunk átadó nyílást, boltívet.


Az AlbaFal katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha további információt, árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni az ALBAGIPS Exim Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8000 Székesfehérvár, Rahói út 1.
Telefon: +36 22 312 200
Mobil: +36 30 419 2757
E-mail:
Web: www.albagips.hu
Loósz Balázs
ügyvezető  
   
   
   
Az ALBAGIPS termékportfóliójának köszönhetően olyan korszerű, alternatív építőipari termékek sikeres forgalmazását végzi, melyek Magyarországon, illetve a közép-kelet-európai régióban is egyedülállóak. A folyamatosan bővülő ügyfélkör számára az egész országot lefedő viszonteladói hálózat garantálja a mindig szakszerű és ügyfélorientált kiszolgálást.
Termékeik az ISO 9001:2000 minőségtanúsítvánnyal rendelkezik, emeltszintű kritériumokat követve gyártott termékeket kínál annak érdekében, hogy partnereik folyamatosan a vonatkozó szabvány szerinti csúcsminőséget tudja garantálni.
Kulcsszavak:  AlbaGips  beépítési  videó  AlbaFal  gipsztégla  segédtámasz  válaszfalelem  gipsz  gipszborítás  gipszalapú  vakolat  falazat  falazás  válaszfal