A DYTRON MP75 hegesztőpad használata

A videóban bemutatásra kerül a hegesztőpad használata a gyakorlatban

Dytron MP75 hegesztőpad
Dytron MP75 hegesztőpad


A DYTRON MP-75 hegesztőpad, az MP-110-től eltérő koncepciójú. Minden polipropilén (PP) és KPE 40-90 mm méretű idommal és csővel használható, mivel minden befogó pofa külön-külön állítható.

Segítséget nyújt abban, hogy ne kézi erővel kelljen a hevítő elemekre rácsúsztatni a csövet vagy idomot, hanem a szerkezet segítségével, így sokkal könnyebben és gyorsabban lehet az összeolvasztással haladni. A berendezés tokos hegesztéshez van kifejlesztve.

A hegesztéshez tetszés szerinti hegesztőgép alkalmas, így mindenki a saját gépével is tud dolgozni. A pad összsúlya csak 15,5 kg. Amennyiben a hegesztésnél a két szélső befogóra nincs szükségük, akkor ezek leszerelhetők, s így a készülék súlya kb. 4 kg-mal csökken. A szerkezet a hegesztendő csövek és idomok rögzítéséhez is ideális, így például az elektrokarmantyús hegesztéshez is.

Az alábbi videóban megtekintheti, hogyan történik a DYTRON MP75 hegesztőpad használata a gyakorlatban.

Dytron MP75 hegesztőpad
Dytron MP75 hegesztőpad


A DYTRON hegesztőgépek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
DYTRON - Műanyag csövek hegesztőgépei és tartozékai
 
DYTRON - Műanyag csövek hegesztőgépei és tartozékai

A DYTRON cég kínálata lehetővé teszi, hogy a műanyagcsövek 6-630 mm-es dimenzióit könnyedén hegeszthető legyen bármilyen ipari területen (víz, gáz, sűrített levegő, technológiai vezeték). A négy típus közül lehet választhatani a hőmérsékleti kontroll és a jeladás tekintetében, az egyszerűtől kezdve a teljesen digitális változatig. Az egyes típusok eltérnek egymástól a kezelési kényelem, az időtartam pontossága és a hőmérsékleti beállítások tekintetében.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Hegesztőgépek
Hegesztőgépek
Építőipari gépek, eszközök
Építőipari gépek, eszközök
Eszközök
Eszközök
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...