proidea.hu online termékinformációs katalógus

A DYTRON MP75 hegesztőpad használata


2017. augusztus 18.

A videóban bemutatásra kerül a hegesztőpad használata a gyakorlatban

Dytron MP75 hegesztőpad

A DYTRON MP-75 hegesztőpad, az MP-110-től eltérő koncepciójú. Minden polipropilén (PP) és KPE 40-90 mm méretű idommal és csővel használható, mivel minden befogó pofa külön-külön állítható.

Segítséget nyújt abban, hogy ne kézi erővel kelljen a hevítő elemekre rácsúsztatni a csövet vagy idomot, hanem a szerkezet segítségével, így sokkal könnyebben és gyorsabban lehet az összeolvasztással haladni. A berendezés tokos hegesztéshez van kifejlesztve.

A hegesztéshez tetszés szerinti hegesztőgép alkalmas, így mindenki a saját gépével is tud dolgozni. A pad összsúlya csak 15,5 kg. Amennyiben a hegesztésnél a két szélső befogóra nincs szükségük, akkor ezek leszerelhetők, s így a készülék súlya kb. 4 kg-mal csökken. A szerkezet a hegesztendő csövek és idomok rögzítéséhez is ideális, így például az elektrokarmantyús hegesztéshez is.

Az alábbi videóban megtekintheti, hogyan történik a DYTRON MP75 hegesztőpad használata a gyakorlatban.Dytron MP75 hegesztőpad

A DYTRON hegesztőgépek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Kén utca 6.
Telefon: +36 1 219 5624
Fax: +36 1 219 5623
E-mail:
Web: www.inpipe.hu
Pör Richárd
ügyvezető +36 20 929 1946
   
   
   
Az INPiPE Kft. 1997-ben, magántőkéből alakult kelet-európai épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazására, nagykereskedelmi értékesítésére. Közvetlen gyári képviseletet látnak el, Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból. Segítséget nyújtanak azoknak, akik a gyártókkal szeretnek tárgyalni és szeretik, ha készletről tudnak rendelni. Főbb termékeik a fal-mögötti WC-tartályok, PP-R műanyag strang- és ágvezetékek.
Márkanevek: DYTRON, CAPRICORN, AlcaPLAST, FV-Plast
További hírek a Hegesztőgépek termékkategóriában
További hírek az Építőipari gépek, eszközök termékkategóriában
További hírek az Eszközök termékkategóriában
Kulcsszavak:  INPiPE  DYTRON  MP-75  hegesztőpad  hegesztőgép  műanyagcső  hegesztő  csőhegesztő