proidea.hu online termékinformációs katalógus

Wienerberger - Porotherm Profi nyári akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2009. július 14.

Energiahatékony falazat most még kedvezőbb m² áron

Aki a jelenlegi gazdasági helyzetben építkezésbe kezd, jól át kell gondolnia, milyen anyagokat, technológiákat használ, milyen szakembereket foglalkoztat. Nem csupán azért, mert a mára egyre komolyabban vett energetikai előírásoknak kell megfelelni, hanem saját jól felfogott érdekében is: a rövid távon versenyképes termékmegoldásoknak hosszabb távon gazdaságos fenntartást kell biztosítani. Ezt kínálják a Wienerberger energiatakarékos otthon építését lehetővé tevő termékei.

A téglaépítésű, alacsony energiafelhasználású házakat a beépített tégla tulajdonságai miatt az optimalizált fenntartási költségek és a megfizethető építési költségek teszik széles rétegek számára elérhetővé. Hosszú távon még költséghatékonyabb, ha mindez - a mára már az átlagemberek számára is elérhető - megújuló energiaforrások használatával párosul.
Az energiahatékony téglaházak megvalósítják az optimális energiafelhasználás, a környezetkímélő szemlélet, az építés és fenntartás során is lényeges gazdaságossági szempontok és az egészséges lakóklíma összhangját.

Porotherm Profi nyári akció
A legkorszerűbb tégla a még kedvezőbb m² áron:
  A Németországban és Ausztriában már bevált síkra csiszolt technológia, a Magyarországon Porotherm Profi néven bevezetett milliméterpontos fal építésére alkalmas téglák számtalan hasznot nyújtanak az építtetőnek, a lakóknak.
 • A csiszolt technológia alkalmazása során minimális nedvesség kerül a falba - gyorsabban szárad, így hamarabb kezdődhetnek a további munkálatok! Beköltözés után kisebb a penészedés esélye.
 • Akár 80-90 %-kal kevesebb habarcs szükséglet - kevesebb habarcsot kell kifizetni, megkeverni, szállítani; gyorsabb a kivitelezés.
 • Akár 30 %-kal gyorsabban folyhat a falazás - előbb költözhetnek!
 • A téglát és a szükséges habarcsot a Wienerberger a gyárból egyenesen az építés helyszínére szállítja - jó tervezhetőség, a rakodásból eredő töréskár esélye csökken.
 • Csak a Wienerberger által kiképzett kivitelező építhet Profi falazatot - megbízható minőségű munka, ellenőrzött szaktudás.
 • Kiegészítő elemek sora áll rendelkezésre - a saroktéglának, kávatéglának, feles elemeknek köszönhetően a téglát nem kell vágni, az összeépítés gyors és pontos, a nyílászárók elhelyezése hőhídmentes.
 • Homogén falazat épül - a hagyományos habarcs kiváltása Profi habarccsal hőhídmentes falazatot eredményez, így falvastagságtól függően akár 20 %-kal javulhat a hőszigetelés.
 • Szebb fal épül - és ez nem csak esztétikai kérdés! Milliméter pontosságú falazás, könnyebben vakolható, pontos, egyenes, jobb minőségű, garantáltan minőségi falazatunk hozzájárul az épület gazdaságos üzemeltetéséhez.
 • A Porotherm Profi csiszolt technológia mögött több mint 20 éves nyugat-európai tapasztalat áll.

  És ha ez nem lenne elég a Porotherm Dryfix esetében
 • Az építési idő további 30 %-kal csökken.
 • A technológia télen, -5°C-ig is alkalmazható.
 • Gyakorlatilag teljesen száraz falat kapnak.
 • Habarcs csak az első sor és a nem csiszolt elemek (pl. áthidaló) elhelyezéséhez szükséges.
Porotherm Profi nyári akció

A Porotherm Profi vagy Dryfix csiszolt falazat m² ára az akció ideje alatt akár 10 %-kal* is kedvezőbb lehet, mint az azonos falvastagságú nem csiszolt falazatoké! (*Kalkulációjuk alapja a kész falazat m² ára, amely számítás során a tégla ár mellett a szükséges habarcs-, fuvar-, és munkadíj m²-re vetített piaci árát vették figyelembe.)
Az akció 2009. július 1-je és 2009. szeptember 30-a között, a készlet erejéig, a Wienerberger által kiszállított megrendelésekre érvényes.
Ezen idő alatt a Wienerberger kedvezményes áron kínálja szerződött kereskedőpartnerei számára a Porotherm Profi termékeket. A konkrét fogyasztói árakról és termékkörről érdeklődjön a Wienerberger szerződött kereskedőpartnereinél!
A kereskedők listáját, valamint további információt a Porotherm Profi és Dryfix technológiával kapcsolatosan, ill. a Mesterház Minőségi Igazolásról a www.wienerberger.hu weboldalon talál.
Információs telefonszám: (1) 464-7040, info@wienerberger.hu

Ha a Wienerberger akcióval kapcsolatban további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
Híves Zsolt
műszaki szaktanácsadó +36 30 928 7432
Nagy Tamás
műszaki szaktanácsadó - Bp., Pest és Nógrád megye +36 30 982 0798
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Téglák, falazóblokkok termékkategóriában
További hírek a Teherhordó szerkezetek, falazatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Porotherm  Wienerberger  Profi  falazat  akció  tégla