Wienerberger - Porotherm Profi nyári akció

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Energiahatékony falazat most még kedvezőbb m² áron

Aki a jelenlegi gazdasági helyzetben építkezésbe kezd, jól át kell gondolnia, milyen anyagokat, technológiákat használ, milyen szakembereket foglalkoztat. Nem csupán azért, mert a mára egyre komolyabban vett energetikai előírásoknak kell megfelelni, hanem saját jól felfogott érdekében is: a rövid távon versenyképes termékmegoldásoknak hosszabb távon gazdaságos fenntartást kell biztosítani. Ezt kínálják a Wienerberger energiatakarékos otthon építését lehetővé tevő termékei.

A téglaépítésű, alacsony energiafelhasználású házakat a beépített tégla tulajdonságai miatt az optimalizált fenntartási költségek és a megfizethető építési költségek teszik széles rétegek számára elérhetővé. Hosszú távon még költséghatékonyabb, ha mindez - a mára már az átlagemberek számára is elérhető - megújuló energiaforrások használatával párosul.
Az energiahatékony téglaházak megvalósítják az optimális energiafelhasználás, a környezetkímélő szemlélet, az építés és fenntartás során is lényeges gazdaságossági szempontok és az egészséges lakóklíma összhangját.

Porotherm Profi nyári akció
Porotherm Profi nyári akció
A legkorszerűbb tégla a még kedvezőbb m² áron:
  A Németországban és Ausztriában már bevált síkra csiszolt technológia, a Magyarországon Porotherm Profi néven bevezetett milliméterpontos fal építésére alkalmas téglák számtalan hasznot nyújtanak az építtetőnek, a lakóknak.
 • A csiszolt technológia alkalmazása során minimális nedvesség kerül a falba - gyorsabban szárad, így hamarabb kezdődhetnek a további munkálatok! Beköltözés után kisebb a penészedés esélye.
 • Akár 80-90 %-kal kevesebb habarcs szükséglet - kevesebb habarcsot kell kifizetni, megkeverni, szállítani; gyorsabb a kivitelezés.
 • Akár 30 %-kal gyorsabban folyhat a falazás - előbb költözhetnek!
 • A téglát és a szükséges habarcsot a Wienerberger a gyárból egyenesen az építés helyszínére szállítja - jó tervezhetőség, a rakodásból eredő töréskár esélye csökken.
 • Csak a Wienerberger által kiképzett kivitelező építhet Profi falazatot - megbízható minőségű munka, ellenőrzött szaktudás.
 • Kiegészítő elemek sora áll rendelkezésre - a saroktéglának, kávatéglának, feles elemeknek köszönhetően a téglát nem kell vágni, az összeépítés gyors és pontos, a nyílászárók elhelyezése hőhídmentes.
 • Homogén falazat épül - a hagyományos habarcs kiváltása Profi habarccsal hőhídmentes falazatot eredményez, így falvastagságtól függően akár 20 %-kal javulhat a hőszigetelés.
 • Szebb fal épül - és ez nem csak esztétikai kérdés! Milliméter pontosságú falazás, könnyebben vakolható, pontos, egyenes, jobb minőségű, garantáltan minőségi falazatunk hozzájárul az épület gazdaságos üzemeltetéséhez.
 • A Porotherm Profi csiszolt technológia mögött több mint 20 éves nyugat-európai tapasztalat áll.

  És ha ez nem lenne elég a Porotherm Dryfix esetében
 • Az építési idő további 30 %-kal csökken.
 • A technológia télen, -5°C-ig is alkalmazható.
 • Gyakorlatilag teljesen száraz falat kapnak.
 • Habarcs csak az első sor és a nem csiszolt elemek (pl. áthidaló) elhelyezéséhez szükséges.
Porotherm Profi nyári akció

A Porotherm Profi vagy Dryfix csiszolt falazat m² ára az akció ideje alatt akár 10 %-kal* is kedvezőbb lehet, mint az azonos falvastagságú nem csiszolt falazatoké! (*Kalkulációjuk alapja a kész falazat m² ára, amely számítás során a tégla ár mellett a szükséges habarcs-, fuvar-, és munkadíj m²-re vetített piaci árát vették figyelembe.)
Az akció 2009. július 1-je és 2009. szeptember 30-a között, a készlet erejéig, a Wienerberger által kiszállított megrendelésekre érvényes.
Ezen idő alatt a Wienerberger kedvezményes áron kínálja szerződött kereskedőpartnerei számára a Porotherm Profi termékeket. A konkrét fogyasztói árakról és termékkörről érdeklődjön a Wienerberger szerződött kereskedőpartnereinél!
A kereskedők listáját, valamint további információt a Porotherm Profi és Dryfix technológiával kapcsolatosan, ill. a Mesterház Minőségi Igazolásról a www.wienerberger.hu weboldalon talál.
Információs telefonszám: (1) 464-7040, info@wienerberger.hu
Ha a Wienerberger akcióval kapcsolatban további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...