Szerszámcsere akció a REHAU-nál

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

RAUTITAN - Új termékek a REHAU kínálatában

A REHAU számos új fejlesztésű terméket vezet be 2009-ben mind az épületgépészeti, mind a nyílászáró- és függönyfalrendszerek területén. Az épületgépészet területén legújabb fejlesztésük a polimer alapú RAUTITAN PX kötéstechnika, amely a közeljövőben a RAUTITAN csövek szerelésénél váltja a fém alapú kötéstechnikát, már ma megfelelve ezzel a 2013-ban bevezetésre kerülő európai ivóvízminőségi előírásoknak.
A toldóhüvelyek alapanyaga PVDF, bevezetés 2009. szeptember 1-től, az idomok alapanyaga PPSU, bevezetés 2009. december 1-től várható.

A változás a 16-40 mm közötti átmérőket érinti. A nagyobb átmérők esetében továbbra is megmarad a réz idom és a toldóhüvely.
Felhívják kedves partnereink figyelmét, hogy a 40 mm átmérőjű RAUTITAN PX toldóhüvelyes kötések elkészítéséhez a 40-es szerszámok villapárjának cseréje is szükséges. A díjmentes csereakció részleteiért keresse REHAU kereskedőjét vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.
A csereakció 2009. július 31-ig tart!

Ha a REHAU csereakcióval kapcsolatban további információt szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Kategóriák

Többrétegű csövek, csőrendszerek
Többrétegű csövek, csőrendszerek
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...