Lasselsberger-Knauf SilverCol fugázó akció

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Az akció 2015. május 15-ig érvényes

Galéria
A Lasselsberger-Knauf bemutatja legújabb fejlesztését, a SilverCol prémium, flexibilis fugázót, amely antibakteriális, svájci ezüst adalékszer hozzáadásával készült.

A bevezetési akció alatt három megvásárolt SilverCol fugázó (a termék 5 kg vödrös kiszerelésben kerül forgalomba) mellé egy azonos színű Szaniter Silicont adnak.

Az akció 2015. május 15-ig érvényes.
Komplett hidegburkolati rendszerek hézagképzési munkáinál a fugázó mellett elengedhetetlen kiegészítő a rugalmas hézagképző anyag. A sarkok, élek, fürdőszobai berendezések beépítésekor az eltérő anyagok és a kisebb mozgások felvételére a szilikon bázisú kitöltőanyagok ideális választásnak bizonyulnak. A munkát segítendő az akció keretében a Lasselsberger-Knauf adja a szilikont, hiszen fontos számukra a színazonosság és a részletek minőségi kialakítása.

Ha a SilverCol akcióval kapcsolatban további felvilágosítást, árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot. Bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre.

A hírben szereplő termékek

 
LB Knauf SilverCol fugazó

A SILVERCOL egy prémium minőségű, flexibilis tulajdonságú, gyárilag előkevert fugázóhabarcs. Alkalmazási területe széleskörű, hiszen kül- és beltéri kerámia, természetes kő, gres, mozaik, cementkötésű lapburkolatok fugáinak kitöltésére egyaránt bevethető. Padlófűtés és falfűtés nem jelent neki akadályt, és a nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken, tehát például erkélyeken és teraszokon is felhasználható. Ideális fugázója medencéknek, homlokzat burkolatoknak vagy hidegburkolattal ellátott járófelületeknek, de cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigetelésekre (Aquastop, Aquastop Flex M, Aquastop Flex, Aquastop Plus) került burkolatokon is alkalmazható. Egyenletesen húzható és könnyen bedolgozható a fugába, a hozzáadott adalékszer hatására pedig nagymértékben vízlepergető, így megakadályozza a foltképződést. Fontos kiemelni, hogy a készítménybe kevert speciális adalékanyag gátat szab a baktériumok szaporodásának, a gombásodásnak, az algásodásnak és a penészedésnek. Ennek megfelelően azokban a helységekben és azokon a felületeken ajánljuk alkalmazni, ahol fokozott jelentősége van a higiéniának. Az ezüsttartalmú adalékot az antimikrobiális higiénia szerek professzionális szakértője, a svájci SANITIZED fejlesztette ki.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

SilverCol prémium minőségű flexibilis fugázóhabarcs a Lasselsberger-Knauf-tól
Gátat szab a baktériumok szaporodásának, a gombásodásnak, az algásodásnak és a penészedésnek
SilverCol prémium minőségű flexibilis fugázóhabarcs a Lasselsberger-Knauf-tól

Kategóriák

Fugázóanyagok
Fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...