proidea.hu online termékinformációs katalógus

Lasselsberger-Knauf SilverCol fugázó akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. április 22.

Az akció 2015. május 15-ig érvényes

A Lasselsberger-Knauf bemutatja legújabb fejlesztését, a SilverCol prémium, flexibilis fugázót, amely antibakteriális, svájci ezüst adalékszer hozzáadásával készült.

A bevezetési akció alatt három megvásárolt SilverCol fugázó (a termék 5 kg vödrös kiszerelésben kerül forgalomba) mellé egy azonos színű Szaniter Silicont adnak.

Az akció 2015. május 15-ig érvényes.
Komplett hidegburkolati rendszerek hézagképzési munkáinál a fugázó mellett elengedhetetlen kiegészítő a rugalmas hézagképző anyag. A sarkok, élek, fürdőszobai berendezések beépítésekor az eltérő anyagok és a kisebb mozgások felvételére a szilikon bázisú kitöltőanyagok ideális választásnak bizonyulnak. A munkát segítendő az akció keretében a Lasselsberger-Knauf adja a szilikont, hiszen fontos számukra a színazonosság és a részletek minőségi kialakítása.

Ha a SilverCol akcióval kapcsolatban további felvilágosítást, árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot. Bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre.
 

Termék
LB Knauf SilverCol fugazó

A SILVERCOL egy prémium minőségű, flexibilis tulajdonságú, gyárilag előkevert fugázóhabarcs. Alkalmazási területe széleskörű, hiszen kül- és beltéri kerámia, természetes kő, gres, mozaik, cementkötésű lapburkolatok fugáinak kitöltésére egyaránt bevethető. Padlófűtés és falfűtés nem jelent neki akadályt, és a nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken, tehát például erkélyeken és teraszokon is felhasználható. Ideális fugázója medencéknek, homlokzat burkolatoknak vagy hidegburkolattal ellátott járófelületeknek, de cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigetelésekre (Aquastop, Aquastop Flex M, Aquastop Flex, Aquastop Plus) került burkolatokon is alkalmazható. Egyenletesen húzható és könnyen bedolgozható a fugába, a hozzáadott adalékszer hatására pedig nagymértékben vízlepergető, így megakadályozza a foltképződést. Fontos kiemelni, hogy a készítménybe kevert speciális adalékanyag gátat szab a baktériumok szaporodásának, a gombásodásnak, az algásodásnak és a penészedésnek. Ennek megfelelően azokban a helységekben és azokon a felületeken ajánljuk alkalmazni, ahol fokozott jelentősége van a higiéniának. Az ezüsttartalmú adalékot az antimikrobiális higiénia szerek professzionális szakértője, a svájci SANITIZED fejlesztette ki.

Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
Hír
SilverCol prémium minőségű flexibilis fugázóhabarcs a Lasselsberger-Knauf-tól
2015.02.13    
További hírek a Fugázóanyagok termékkategóriában
További hírek a Ragasztók, fugázóanyagok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lasselsberger-Knauf  SilverCol  akció  flexibilis  fugázó  antibakteriális  svájci  ezüst  adalékszer