proidea.hu online termékinformációs katalógus

Gerard Milano tetőcserepek akciós áron


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2011. október 11.

Érvényes 2011. október 1. és 31. között, vagy az akciós termékek készletének erejéig


Szélvihar? Beázás? Jégeső? Közeleg a rossz idő? Már most gondoljon a télre! Ideje, hogy tetőjét Gerardra cserélje!

Milano akció októberben!
A hónap cserépformája akcióhoz visszatérve, októberben a Gerard Milano tetőcserepeket kínálják akciós áron.
Az akcióban a Milano tetőcserepek teljes színválasztékát jelentős árkedvezménnyel vásárolhatják meg a kedves vásárlók.

Az akció kezdete: 2011. október 1.
Az akció vége: 2011. október 31., vagy az akciós termékek készletének eladási ideje.


Figyelem! Az akcióban nem szereplő Gerard tetőcserép típusokat a 2011. május 2-től érvényes árlistában szereplő egységárak alapján értékesítik.
Figyelem! A Gerard tetőcsalád tartozékai nem akciósak, így azokat a 2011. május 2-től érvényes árlistában szereplő árak alapján értékesítik.

A Gerard Milano tetőcseréppel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az AHI Roofing Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  GERARD tetőcsalád

A GERARD tetőcsalád lelke az alumínium-cink ötvözettel bevont különleges minőségű acéllemez, melyet további akrilgyanta bevonati rétegek és természetes kőzúzalék takaróréteg egészít ki. A speciális rétegfelépítésének köszönhetően a Gerard tetőcsalád korrózióálló, mohásodás-mentes, és rendkívül tartós. Éppen ezért szakkivitelezés esetén 50 év gyártói garanciát adnak a termékekre. A Gerard tetőcsalád a legextrémebb időjárási körülményeknek is ellenáll. A cserepes lemezeket még az orkánerejű szél sem képes kiemelni a tetőből, köszönhetően különleges profil-kialakításuknak és rendkívül szoros egymáshoz kapcsolódásuknak, valamint egyedülálló, vízszintes rögzítési rendszerüknek. Vízzáró tulajdonsága kiemelkedő, kiválóan viselik a hó nyomását, és nem tesz kárt bennük a jég és a fagy sem. A Gerard tetőcsalád választékos forma- és színvilágának köszönhetően elegáns megjelenést biztosít a hagyományos és a modern épületeknek egyaránt, egyidejűleg biztosítva az egyedi jelleget, a változatosságot és a minőséget.

Cég
Kereskedelmi iroda: H-8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14.
Fax: +36 88 552 830
Mobil: +36 30 334 1895
E-mail:
Web: www.gerard.hu
Mészáros Ede
kereskedelmi képviselő, Bp. és Nyugat-Magyarország +36 30 670 0161
   
   
   
Európai gyár: 8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14
T: +36 88 552 800, F: +36 88 552 888

Az anyavállalat már 50 éve elkötelezettje a környezettudatos termékgyártásnak. A Gerard termékek gyártástechnológiáját Új-Zélandon, a világ egyik legtisztább, iparilag legkevésbé szennyezett környezetében fejlesztette ki, és ezt a környezetbarát technológiát telepítette Magyarországra is. A Várpalotán működő európai üzemben a méltán népszerű Gerard tetőcsalád teljes termékválasztékát gyártják. A magyarországi üzem és az önálló helyi menedzsment elkötelezett aziránt, hogy a legkiválóbb tetőfedő termékek gyártásával eleget tegyen a változatos vevői elvárásoknak, és tovább emelje a Gerard termékek vevőszolgálatának közismerten magas színvonalát.
Márkanevek: Gerard
További hírek a Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ahi  roofing  gerard  milano  tetőcserép