TechnoLights Serv Srl

Parking Smart automata parkolási rendszerek

Az automatizált parkolási rendszer időt és teret takarít meg az ügyfeleknek és felhasználóknak. A hatékony helykihasználás rendkívül fontos tényező, egy teljesen automatizált parkoló akár 40%-kal nagyobb kapacitással tud rendelkezni, mint egy hagyományos parkoló. Ez plusz teret és többlet hasznot jelent a fejlesztő számára. A professzionális automatizált parkolási rendszer néhány előnye: megnövekedett parkolási kapacitás, a parkolásra fordított idő csökkenése, a parkolással összefüggésben nincs üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás, teljes számítógépes üzemeltetés és felügyelet, tökéletes biztonság.

  • teljeskörű tervezési támogatás, tanácsadás és menedzselés
  • szükséges és pontos megvalósítási számítások, üzemeltetés-szimulálás
  • kivitelezés és megvalósítás, garancia és támogatás az üzemeltetésben

Termékcsalád tagjai

Parking Smart torony típusú automata parkolási rendszerek
 
Parking Smart torony típusú automata parkolási rendszerek

Ez a parkolótípus olyan parkolókhoz és épületekhez ajánlott, ahol kis telekméreten nagyszámú parkolóhely kialakítására van szükség. A torony típusú parkolási rendszer helyigénye akár 3 parkolóhely is lehet 50 négyzetméterre vetítve. A teljesen automatizált rendszer egyszerre mindössze egy gépkocsit képes átvenni illetve kiadni, ennek ellenére a leggyorsabb és a legkönnyebben karbantartható parkolási rendszerek közé tartozik. A gépkocsi egy platformon áll, amit egy lift függőlegesen mozgat a tárolási helyre és onnan vissza. A rendszer konfigurálható a bejárati és átadási pont helyének függvényében, mely ezáltal lehet lent, középen vagy fent. A működtetés és vezérlés automatizált, PLC-vel történik és nem igényelve semmilyen emberi beavatkozást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Parking Smart horizontális típusú automata parkolási rendszerek
 
Parking Smart horizontális típusú automata parkolási rendszerek

Ez a parkoló típus alkalmas mind föld alatti, mind föld feletti kialakításban, és könnyen adaptálható a rendelkezésre álló terekhez. A rendszer automatikus és képes egyszerre több gépkocsi átvételére és kiadására, ezáltal közepes és nagy parkolóknál kiválóan alkalmazható. Az átvételi pontnál a gépkocsi egy platformra kerül, ahonnan a rendszer a liftek és görgők segítségével, függőleges és vízszintes mozgatással a megfelelő parkoló helyre szállítja. A gépkocsi beadása és átvétele nagyon kis időt vesz igénybe, valamint könnyebbséget jelent a távozásnál az, hogy a kocsi arccal a kijárat felé kerül átadásra. A működtetés és vezérlés automatizált, PLC-vel történik és nem igényelve semmilyen emberi beavatkozást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Parking Smart körkörös-többszintes automata parkolási rendszerek
 
Parking Smart körkörös-többszintes automata parkolási rendszerek

A körkörös-többszintes Parking Smart rendszer kis és közepes méretű épületek esetén ajánlott, kisebb számú gépkocsi parkolására. Helykihasználás szempontjából ez a legelőnyösebb rendszer, ami egyébként maximum 6 szinttel alakítható ki. A rendszer relatíve lassúbb, a platformra állított gépkocsik szállítása ugyanis szinten belül vízszintesen, azok között, a szintek végeinél, 2 lift segítségével mozgathatók. A rendszer működtetése automatizált, időtakarékos és nem igényel emberi beavatkozást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Parking Smart forgó típusú automata parkolási rendszerek
 
Parking Smart forgó típusú automata parkolási rendszerek

Az akár szabadtéren is fölállítható, kis méretű parkolórendszer meghatározott számú, 8 vagy 16 gépkocsi parkolására alkalmas. A forgó, páternoszterhez hasonlítható rendszer a legrégebben feltalált, és egyben legegyszerűbb automatizált parkolórendszer. A gépkocsi egy ketrecfélébe kerül, melynek lezárása után a rendszeren belül forgatható. Egy ilyen egyszerű, könnyen használható parkolási rendszer bármikor felállítható egy akkora területen, ami egyébként két gépkocsi parkolására elegendő.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Automatizált parkolás – Könnyebb, biztonságosabb, hatékonyabb, zöldebb

A Parking Smartot Dél-Koreában gyártják, és a partnercég több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Ez a legjobb és legpraktikusabb parkolási rendszer megoldás mind az ingatlanfejlesztő, mind a rendszerhasználó számára.

Könnyebb – Egyszerűen leparkol egy platformra, bebíztosítja és kiszáll gépkocsijából, a rendszer pedig átveszi és automatizált módon elhelyezi a saját maga által kijelölt parkolóhelyre. Távozáskor az autó visszatér arra a helyre, ahol leadták, arccal menetiránynak, ezáltal is megnövelve a felhasználó kényelmét. 

Biztonságosabb – Ha Ön parkolt már többszintes mélygarázsban vagy parkolóházban, bizonyára átélte azt az érzést, hogy nagyon szűk a hely, különösen a szintek közötti közlekedésben. A Parking Smart rendszerekben a gépkocsi átvétele, kiadása és parkolása automatikusan történik.

Hatékonyabb – A Parking Smart rendszerek több szempontból is hatékonyabbak a hagyományos parkolóknál: több gépkocsi elhelyezését teszik lehetővé kevesebb idő alatt.

Zöldebb – A gépkocsi mozgatása egy platformon, elektromos meghajtású rendszerrel történik, álló motorral, üzemanyag-fogyasztás és károsanyag kibocsátás nélkül.

Parking Smart automata parkolási rendszerek áttekintése
Parking Smart automata parkolási rendszerek áttekintése

A Parking Smart automata parkolási rendszer előnyei:

  • A parkolási helykihasználás hatékonyabb: több gépkocsi fér el ugyanakkora helyen.
  • A parkolási idő csökken.
  • Környezetbarát: kevesebb károsanyag-kibocsátás és üzemanyag-fogyasztás.
  • Biztonságos a számítógépes felügyeleti rendszernek köszönhetően.

A Parking Smart automata parkolási rendszerek az ügyfeleknek és felhasználóknak időt és helyet takarítanak meg hatékonyságukkal és nagyon jó ár/érték arányukkal.

A tér kihasználása nagyon fontos egy fejlesztő, beruházó számára. Egy automatizált parkolóban a rendelkezésre álló tér és a választott rendszer függvényében nagyobb parkoló kapacitás érhető el a hagyományos parkolókhoz képest.

Ezek az előnyök helymegtakarítást és nagyobb hasznot biztosítanak a beruházóknak, valamint több kényelmet és biztonságot a felhasználónak.

A TechnoLights Serv a legújabb generációs technológiát és a legjobb minőségű anyagokat használja, ezért ügyfelei számára a leggyorsabb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb parkolási rendszereket nyújtja a piacon.

Ajánlott kategóriák
Teherfelvonók, teheremelők
Teherfelvonók, teheremelők
Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...