proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szerzői jogi nyilatkozatA www.proidea.hu weboldal szerzői jogvédelem alá esik. A proidea.hu oldalain elérhető cég- és termékinformációs anyagokat azok gyártói vagy disztribútorai bocsátották az E-Build Információs és Tanácsadó Kft. rendelkezésére, azzal, hogy bárki számára szabadon elérhetőve és letölthetővé teheti azokat.


A ProIDEA website megnevezése, formája, szerkesztése, rendszere, termékosztályozó kódjai, grafikája és grafikai jelzésrendszere, külső megjelenítése, az adatbázis felépítése, tartalma, minden képi, szöveges és grafikai tartalom, illetve azok elrendezése, valamint minden olyan technológiai jellemző, ami összefüggésben áll a szolgáltatás tervezésével, gyártásával, működtetésével, jogvédelem alatt áll. Ezeknek akár részbeni, akár teljes átvétele tilos, ezek bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a jogtulajdonos kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.


A ProIDEA website tartalmának egészét vagy részeit, az onnan származó fájlokat, adatokat, információkat a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos akár változatlan formában, akár átformázva vagy átszerkesztve közzétenni, értékesíteni, nyilvános (szabadon vagy regisztrációt követően, ingyenesen vagy ellenérték fejében hozzáférhető) adatbázisban tárolni, onnan letölthetővé tenni, ilyen célból bármilyen módon felhasználni.


A proidea logó, a ProIDEA és az online termékinformációs katalógus terméknevek az E-Build Kft. kereskedelmi védjegyei, ezek bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a jogtulajdonos kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.