A VTS GROUP sokoldalú VOLCANO termoventilátorai felkészültek a fűtési időszakra

Bizonyosodjon meg erről Ön is az új termékvideóban

A VOLCANO termoventilátorok mind teljesítmény, mind dizájn tekintetében széles alkalmazási lehetőségeket ölelnek fel. Az azonnali fűtést biztosító berendezések felhasználási területe az üzletektől kezdve sportlétesítményeken keresztül gyár- és üzemcsarnokokig, raktárakig terjed.

Tekintse meg a VOLCANO termoventilátorokat bemutató kisfilmet*:(* - amennyiben nem jelenik meg a magyar felirat, kattintson a videó jobb alsó sarkában levő "Feliratok" gombra)

Ha kíváncsi a VOLCANO termoventilátorok adataira és letölthető katalógusaira, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a VTS Group munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 

A hírben szereplő termékek

 
VOLCANO termoventilátorok

A VOLCANO termoventilátor a modern fűtésrendszerek szerves részét képezi, kiküszöbölve az elégtelen fűtés és negatív atmoszférikus hatás jelenségét. A VOLCANO termoventilátor ötvözi a legújabb technológiai megoldásokat és dizájnt a hatékonysággal. Az egyedi technológiai megoldások, mint a legújabb fejlesztésű ventilátor és megnövelt légszállítási tartomány, lehetővé teszik a VOLCANO VR számára, hogy a helység karakterének és légköbméterének legmegfelelőbb fűtési teljesítményt alkalmazza.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...