VTS-Defender légfüggönyök alkalmazása az épületgépészetben

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Használatával hatékonyan lehet a beltéri fűtött/hűtött levegőt megtartani

Sokan a mai napig nem ismerik a légfüggönyök sokoldalú használhatóságát, sőt, luxuscikknek, kényelmi kiegészítőnek tartják. Pedig az egyik leghatékonyabb berendezés, ha a megvalósított beltéri atmoszféra megtartása a cél, szabad ajtónyílás esetén. Gondoljunk csak bele, régen mekkora luxusnak számított a szervokormány az autóban, ami ma már alapkövetelmény minden típusban.
Galéria
Legyen az műhely, garázs, kisbolt, csarnok vagy jóformán bármilyen frekventáltan használt ajtó, légfüggöny használatával olcsón és hatékonyan lehet a beltéri fűtött/hűtött levegőt megtartani.

A VTS EuroHeat légfüggönyök kimagasló ár/érték arányú eszközök, hála a nagy gyártáskapacitásnak és gondos tervezésnek. Ráadásul elektromos és vizes fűtési rendszerű eszközöket is gyárt, mindkettőt 1; 1,5 és 2 méteres méretben.
Galéria
Galéria
A légfüggöny kiválasztásánál/ szerelésénél fontos figyelni, hogy ne legyen lefedetlen ajtónyílás, mert légrés esetén hatékonyságcsökkenéssel fog működni a berendezés. Nagyobb kapuk esetén (pl. garázskapuk, áruátvevők) függőleges állásban, a kapu két oldalán érdemes a légfüggönyöket elhelyezni. Különféle vezérlési megoldásokkal pedig a működés jellege változtatható (termosztát beállítása, ventilátor sebessége, fűtés kapcsolása, illetve a készülék be - és kikapcsolása).
Galéria
Minden VTS EuroHeat légfüggöny 4 méteres légvetési távolsággal, vízszintes és függőleges szerelhetőséggel és kimagasló fűtési hatékonysággal rendelkezik, melyekkel a légfüggönyök élvonalába tartoznak. Az eszközökhöz 5 év gyártói garancia és a készülékburkolatra élettartam garancia is jár. Országszerte több, mint 100 épületgépészeti boltban beszerezhető!

A Defender légfüggönyökről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...