proidea.hu online termékinformációs katalógus

Volcano Mini termoventilátor a VTS-től


2014. szeptember 25.

Kis mérete ellenére nagy teljesítmény jellemzi

A Volcano Mini irányt mutat! A VTS EuroHeat legkisebb berendezése a maga 3-20 kW fűtőteljesítményével még mindig az erőteljesebb fűtési megoldásokhoz sorolható, de a csupán 9,8 kg-os könnyű szerkezet és a pusztán 57x51 cm-es méret mégis a legkisebbé teszi őt a családban.
Jelenléte azonban erőteljesebb, mint azt elsőre gondolnánk, ugyanis 2000 m³-es légszállítás, kétsoros hőcserélő, 14 m-es vízszintes légvetés jellemzi a legkisebb fűtőegységet. Mindez természetesen összekapcsolható a legújabb HMI VR vezérlővel, amivel ténylegesen robotizálttá válik a helyiség atmoszférabeállítása.

Ugyan a fő céljában kisebb csarnokok, műhelyek állnak, gyakori példa olyan nagy helyek fűtésére is, ahol fontos a csendes működés. Speciális, polipropilén burkolata ugyanis a zajcsökkentés jegyében lett tervezve, így még legmagasabb fokozatban is alig haladja meg az 50 dB-es zajszintet.
A VTS-től már jól ismert a kiváló minőség, így az 5 év gyártói garancia és a burkolat élettartam garanciája is csak a konkurenciát lepi már meg. Azonban a VTS ennél is tovább ment, hiszen a Volcano Mini termoventilátor az ErP direktíváknak is megfelel, mely a leghatékonyabb légszállítású ventilátorok sajátja.

A Volcano Mini termoventilátorról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
Kulcsszavak:  VTS  Euroheat  Volcano  Mini  termoventilátor