Volcano Mini termoventilátor a VTS-től

Kis mérete ellenére nagy teljesítmény jellemzi

A Volcano Mini irányt mutat! A VTS EuroHeat legkisebb berendezése a maga 3-20 kW fűtőteljesítményével még mindig az erőteljesebb fűtési megoldásokhoz sorolható, de a csupán 9,8 kg-os könnyű szerkezet és a pusztán 57x51 cm-es méret mégis a legkisebbé teszi őt a családban.
Galéria
Jelenléte azonban erőteljesebb, mint azt elsőre gondolnánk, ugyanis 2000 m³-es légszállítás, kétsoros hőcserélő, 14 m-es vízszintes légvetés jellemzi a legkisebb fűtőegységet. Mindez természetesen összekapcsolható a legújabb HMI VR vezérlővel, amivel ténylegesen robotizálttá válik a helyiség atmoszférabeállítása.

Ugyan a fő céljában kisebb csarnokok, műhelyek állnak, gyakori példa olyan nagy helyek fűtésére is, ahol fontos a csendes működés. Speciális, polipropilén burkolata ugyanis a zajcsökkentés jegyében lett tervezve, így még legmagasabb fokozatban is alig haladja meg az 50 dB-es zajszintet.
Galéria
A VTS-től már jól ismert a kiváló minőség, így az 5 év gyártói garancia és a burkolat élettartam garanciája is csak a konkurenciát lepi már meg. Azonban a VTS ennél is tovább ment, hiszen a Volcano Mini termoventilátor az ErP direktíváknak is megfelel, mely a leghatékonyabb légszállítású ventilátorok sajátja.

A Volcano Mini termoventilátorról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
VOLCANO termoventilátorok

A VOLCANO termoventilátor a modern fűtésrendszerek szerves részét képezi, kiküszöbölve az elégtelen fűtés és negatív atmoszférikus hatás jelenségét. A VOLCANO termoventilátor ötvözi a legújabb technológiai megoldásokat és dizájnt a hatékonysággal. Az egyedi technológiai megoldások, mint a legújabb fejlesztésű ventilátor és megnövelt légszállítási tartomány, lehetővé teszik a VOLCANO VR számára, hogy a helység karakterének és légköbméterének legmegfelelőbb fűtési teljesítményt alkalmazza. Tanusítványok a gyártói honlapon a "Vállalati tanusítványok" menüpont alatt érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...