TONALITY átszellőztetett kerámia homlokzatburkolat az ESAL portfóliójában

Még több lehetőség az építészeti kreativitás kibontakoztatásához

Az ESAL Hungária Kft. tovább bővítette portfólióját, és örömmel jelenti be, hogy mostantól a TONALITY átszellőztetett kerámia homlokzatburkolat termékek hivatalos és kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. Ez a lépés tovább szilárdítja a cég hírnevét a magas minőségű építőipari megoldások terén.

TONALITY kerámia homlokzatburkolat Paracelsus Fürdő, Salzburg, Ausztria
TONALITY kerámia homlokzatburkolat Paracelsus Fürdő, Salzburg, Ausztria
TONALITY kerámia homlokzatburkolat – Paracelsius Fürdő, Salzburg, Ausztria

A márka felvételével az ESAL egyedülálló szinergiát teremt a Swisspearl szálcement mellett. Az ügyfelek mostantól egy helyen találhatják meg mindkét prémium termékcsaládot, amelyek a kreatív tervezés és a tartósság terén jeleskednek. Az ESAL szakértő csapata segítséget nyújt az egyedi igényekre szabott megoldások kiválasztásában, hogy minden projekten a legmegfelelőbb homlokzat készüljön.

TONALITY kerámia homlokzatburkolat Sanctuary lakóépulet, Ausztrália
TONALITY kerámia homlokzatburkolat Sanctuary lakóépület, Ausztrália
TONALITY kerámia homlokzatburkolat – Sanctuary lakóépület, Ausztrália

A TONALITY átszellőztetett kerámiahomlokzat kiváló előnyöket kínál: rendkívüli esztétikumot és tartósságot egyesít egy termékben. A széles szín- és formaválaszték lehetővé teszi, hogy egyedi homlokzati megoldások jöjjenek létre, amelyek kiemelik az épület egyediségét és a környezet harmóniáját.

TONALITY kerámia homlokzatburkolat The Wave, Dánia
TONALITY kerámia homlokzatburkolat The Wave, Dánia
TONALITY kerámia homlokzatburkolat – The Wave, Dánia

Az ESAL Hungária Kft. elkötelezetten támogatja az építészeket és kivitelezőket a legmagasabb minőségű építészeti megoldások kiválasztásában. A Swisspearl és a TONALITY termékek mostantól együtt elérhetőek, így még több lehetőség áll rendelkezésre az építészeti kreativitás kibontakoztatásához és a projektek sikeres megvalósításához.

A hírben szereplő termékek
TONALITY kerámia homlokzatburkolat – Forfatterhuset Óvoda, Koppenhága, Dánia (építész: COBE, Dánia – fényképész:  Adam Mork, Dánia)
 
TONALITY kerámia homlokzatburkolat

A TONALITY kerámia homlokzatburkolata a kortárs építészet stílusos és praktikus elme. A németországi Westerwaldból származó kerámia homlokzatburkolat a tartósságot és esztétikát egyesíti. A széles szín- és felület választék lehetővé teszi egyedi homlokzatok létrehozását. A könnyű súly és az egyszerű szerelési folyamat csökkenti a munkaerő- és időigényt. A kerámia homlokzatburkolat ellenáll a környezeti hatásoknak, UV-sugárzásnak és szennyeződésnek, hosszú távú szépségét megőrizve. Az alacsony karbantartási igény és a magas ellenálló képesség ideális választássá teszi mind ipari, mind lakossági épületeknél. A kerámia homlokzatburkolat alapanyaga az agyag amely szemben más homlokzatburkolatokkal természetes, és nem tartalmaz vegyi anyagokat így hozzájárul a fenntartható épületek kialakításához. Továbbá az átszellőztetett kerámia homlokzatburkolat javítja az épületek energetikai hatékonyságát.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...