proidea.hu online termékinformációs katalógus

2018 az arculatváltás éve a MOFÉM-nél


2018. szeptember 03.

Az új logó fiatalos, lendületes, ugyanakkor megmaradt folytonossága a múlttal

A MOFÉM piacvezető márka Magyarországon, közel 50%-os piaci részesedéssel rendelkezik. Megbízható márka, szeretik a szerelők, a fogyasztók és mindenki ismeri nemcsak itthon, de külföldön is. Azonban, ez nem biztos, hogy elég a következő száz évre. A világ folyamatos, néha már követhetetlenül gyors változásban van, és az újabb generációknak más igényeik vannak, mint a szüleiknek, nagyszüleiknek.

Új MOFÉM logóFennállása alatt a MOFÉM sikerének titka mindig az volt, hogy időben felismerték a változások szükségességét és az abban rejlő lehetőségeket.

Az arculatváltást egy komoly kutatás előzte meg. A sikeres megújuláshoz felmérték a márka erősségeit és gyengeségeit, amellyel még közelebb kerültek a helyes út kiválasztásához. A hagyományokat továbbra is tisztelik, de emellett közvetíteni igyekeznek a frissességet és a fiatalosságot.

A mai kor embere a letisztultságot, az egyszerűséget keresi. A régi logóban ez nem volt meg, viszont az új embléma fiatalos, lendületes, ugyanakkor megmaradt a folytonossága a múlttal.

A termékek, a fotók, a bemutatófalak, az épületek dekorációi, a világítótáblák, a katalógusok és a reklámajándékok folyamatosan megújulnak és a közeljövőben teljes körűvé válik az arculatváltás.

MOFÉM arculatváltás

A MOFÉM termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
Bőr Zoltán
Területi Vezető, Projekt Manager +36 30 640 4863
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  Teka  Mofém  arculatvéltás  új  logó