2018 az arculatváltás éve a MOFÉM-nél

Az új logó fiatalos, lendületes, ugyanakkor megmaradt folytonossága a múlttal

A MOFÉM piacvezető márka Magyarországon, közel 50%-os piaci részesedéssel rendelkezik. Megbízható márka, szeretik a szerelők, a fogyasztók és mindenki ismeri nemcsak itthon, de külföldön is. Azonban, ez nem biztos, hogy elég a következő száz évre. A világ folyamatos, néha már követhetetlenül gyors változásban van, és az újabb generációknak más igényeik vannak, mint a szüleiknek, nagyszüleiknek.

Új MOFÉM logó
Új MOFÉM logó
Galéria
Fennállása alatt a MOFÉM sikerének titka mindig az volt, hogy időben felismerték a változások szükségességét és az abban rejlő lehetőségeket.

Az arculatváltást egy komoly kutatás előzte meg. A sikeres megújuláshoz felmérték a márka erősségeit és gyengeségeit, amellyel még közelebb kerültek a helyes út kiválasztásához. A hagyományokat továbbra is tisztelik, de emellett közvetíteni igyekeznek a frissességet és a fiatalosságot.

A mai kor embere a letisztultságot, az egyszerűséget keresi. A régi logóban ez nem volt meg, viszont az új embléma fiatalos, lendületes, ugyanakkor megmaradt a folytonossága a múlttal.

A termékek, a fotók, a bemutatófalak, az épületek dekorációi, a világítótáblák, a katalógusok és a reklámajándékok folyamatosan megújulnak és a közeljövőben teljes körűvé válik az arculatváltás.

MOFÉM arculatváltás
MOFÉM arculatváltás
Galéria


A MOFÉM termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
MOFÉM termékek
32 termék

A MOFÉM termékpalettáján a csaptelepek mellett megtalálhatóak a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig, az épület és ipari szerelvények széles skálája. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeik, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.

32 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...