proidea.hu online termékinformációs katalógus

SICIS burkolatok a homlokzatokon


2014. április 07.

LEED minősített üvegmozaik

A ravennai SICIS mozaikgyár elkötelezett a GREEN Building program mellett, így üvegmozaikjai az alábbi teszteken vizsgáztak sikerrel.

Újrahasznosítási ráta: 20-35% az újrafelhasznált alapanyagok aránya a termékeikben.

SRI (Solar reflectivity Index) érték: Üvegmozaikjaink SRI értéke 31-47 közöttiek.

Antibakteriális:hatás: Üvegmozaikjaik természetes antibakteriális hatása pozitívan befolyásolják környezetünket, ahol például sokkal kevesebb mérgező vegyületet tartalmazó tisztítószert kell alkalmazni.

Fotokatalitikus hatás: A nagy mennyiségben hozzáadott titánium-dioxid segítségével természetesen csökkentik üvegmozaikjaik a káros gázok (nitrogén, kén-oxid) mennyiségét, növelve a levegő minőségét.

Alacsony kibocsátás: A legtöbb SICIS üvegmozaik szerves anyagoktól mentes bevonatokat tartalmaz és megfelel a hidegburkolatokra vonatkozó LEED minősítésnek. A többi termékük Floorscore minősítéssel rendelkezik.

Circo Estable - Madrid
 
Facciata Wetzikon - Svájc

GH Holbeinstr
 
Nueva Condomina

A SICIS Glimmer kollekcióval kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni Bor Ivántól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1012 Budapest, Attila út 133.
Web: www.sicis.com/en_gb/mosaic
   
   
Olaszország vezető művészi mozaik-gyártója, a ravennai SICIS - amelynek magyarországi képviseletét 2009-től Bor Iván látja el. Az 1986-ban alapított társaság különböző méretű mozaikjai az üveg és a márvány mellett acélból készülnek, s a legújabb trend ugyanúgy tetten érhető a palettán, mint a klasszikus vonal. Ez pedig a tervezőknek és belsőépítészeknek is igen tág lehetőségeket nyújt, hiszen egy régi villa felújításánál éppúgy felhasználhatók, mint egy újonnan épült közintézménynél.
Márkanevek: SICIS, Structura
Kulcsszavak:  SICIS  burkolat  Glimmer  kollekció  mozaik  üvegmozaik