proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Resideo újraalkotja az okosotthon élményét


2019. január 23.

Bemutatkozik az új vállalat a Honeywell Home termékek mögött

Önálló vállalatként, Resideo néven működik tovább a Honeywell lakossági termékeket világszerte forgalmazó üzletága az amerikai anyagcégtől történt különválás után, amely 2018. október 30-án a New-York-i tőzsdén történt részvénybevezetésével vált teljessé.
Resideo - új vállalat a Honeywell Home termékek mögött
Így nálunk, Magyarországon is a Resideo forgalmazza a továbbiakban Honeywell Home márkanév alatt a már ismert lakossági termékeket. A fókuszban a lakossági komfort és biztonsági megoldások állnak kiemelten az okosotthon termékek, mint például a Wi-Fi-s okostermosztátok és biztonsági kamerák. Természetesen a már eddig jól ismert termékkörök is elérhetők, mint a fűtési- és vízvezetéki szerelvények, szabályozó és beavatkozó elemek.

"A Resideo-nál hiszünk benne, hogy számtalan intuitív, felhasználóbarát lehetőség rejlik a modern otthonok összetett rendszereinek hálózatba kötésére" – mondta Mike Nefkens elnök vezérigazgató. "A modern technológiának köszönhetően otthonaink még biztonságosabbak és még energiatakarékosabbak lesznek, egyszerűbb használatot és több beavatkozási lehetőséget kínálva a végfelhasználóknak a mindennapokban, mint eddig bármikor."

"Az Otthon megteremtése az egyik legnagyobb befektetés egy ember életében. Így érthető, hogy ez az egyik legfontosabb hely számunkra is, ez táplálja lelkesedésünket a Resideo-nál, hogy az Otthonokat bevezessük a jövőbe." - mondta Mike Nefkens.

További információ angol nyelven: www.resideo.com


A Honeywell termékeket és azok műszaki információit, letölthető termékismertetőit megtalálja, ha az alábbi logóra kattint. Ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Honeywell Hőtechnika Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Zöld szám: +36 80 021 331
Székhely: H-8800 Nagykanizsa, Dózsa György út 147.
Kereskedelmi iroda: H-1062 Budapest, Andrássy út 100
E-mail:
Web: https://homecomfort.resideo.com/sites/europe/
Fodor Péter
marketing kommunikáció +36 20 398 8556
   
   
   
A Resideo lakossági komfort és biztonsági megoldásokat nyújtó, valamint kisfeszültségű biztonságtechnikai termékeket forgalmazó cég. A szakmában szerzett 130 éves tapasztalatára alapozva a Resideo mára jelen van közel 150 millió otthonban, évente 15 millió rendszert telepítve. A vállalat 40 évre szóló kizárólagos licenc szerződéssel rendelkezik a Honeywell Home márkanév használatára. Az ADI Global Distribution elnevezésű vállalatán keresztül több mint 100.000 professzionális partnert szolgál ki a világ mintegy 100 országában, raktárainak száma pedig meghaladja a 200-at világszerte. A Resideo 4.8 milliárd amerikai dollár éves árbevételű vállalat, közel 14.500 dolgozóval.
Márkanevek: Honeywell Home (A Resideo Technologies Inc. a Honeywell Home védjegyet a Honeywell International Inc. engedélyével használja)
Kulcsszavak:  Resideo  Honeywell  Home  termékek  Honeywell  lakossági  termékek  okosotthon  Wi-Fi-s  okostermosztát  fűtési-  és  vízvezetéki  szerelvények  szabályozó  és  beavatkozó  elemek  energiatakarékos  otthon