A Resideo újraalkotja az okosotthon élményét

Bemutatkozik az új vállalat a Honeywell Home termékek mögött

Önálló vállalatként, Resideo néven működik tovább a Honeywell lakossági termékeket világszerte forgalmazó üzletága az amerikai anyagcégtől történt különválás után, amely 2018. október 30-án a New-York-i tőzsdén történt részvénybevezetésével vált teljessé.
Resideo - új vállalat a Honeywell Home termékek mögött
Resideo - új vállalat a Honeywell Home termékek mögött
Galéria

Így nálunk, Magyarországon is a Resideo forgalmazza a továbbiakban Honeywell Home márkanév alatt a már ismert lakossági termékeket. A fókuszban a lakossági komfort és biztonsági megoldások állnak kiemelten az okosotthon termékek, mint például a Wi-Fi-s okostermosztátok és biztonsági kamerák. Természetesen a már eddig jól ismert termékkörök is elérhetők, mint a fűtési- és vízvezetéki szerelvények, szabályozó és beavatkozó elemek.

"A Resideo-nál hiszünk benne, hogy számtalan intuitív, felhasználóbarát lehetőség rejlik a modern otthonok összetett rendszereinek hálózatba kötésére" – mondta Mike Nefkens elnök vezérigazgató. "A modern technológiának köszönhetően otthonaink még biztonságosabbak és még energiatakarékosabbak lesznek, egyszerűbb használatot és több beavatkozási lehetőséget kínálva a végfelhasználóknak a mindennapokban, mint eddig bármikor."

"Az Otthon megteremtése az egyik legnagyobb befektetés egy ember életében. Így érthető, hogy ez az egyik legfontosabb hely számunkra is, ez táplálja lelkesedésünket a Resideo-nál, hogy az Otthonokat bevezessük a jövőbe." - mondta Mike Nefkens.

További információ angol nyelven: www.resideo.com


A Honeywell termékeket és azok műszaki információit, letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a céglogóra kattint. Ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Honeywell Hőtechnika Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
T6 és T6R okostermosztátok

A Honeywell Home T6/T6R okostermosztátok egy dizájnos kialakításban biztosítják a megadott időprogram szerinti hőmérséklet-szabályozást családi házakban és kisebb apartmanokban. Kompatibilis 24-230V nyit/zár és OpenTherm® vezérlésű fűtési gázkazánokkal, kombi gázkazánokkal és hőszivattyúkkal. Zóna szelepes megoldásoknál használható, viszont elektromos fűtési rendszer esetében max 5 A áramfelvételig alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
W1 vízszivárgás- és fagyveszélyjelző

A vízszivárgások és megfagyott csövek komoly károkat okozhatnak otthonában, ha nem észlelik időben. A Lyric™ vízszivárgás és fagyveszély érzékelő hangos figyelmeztetést és értesítést ad az okostelefon alkalmazáson keresztül. A készülék alján található szenzorok érzékelik a szivárgó vizet és a fagyveszélyes hőmérsékletet. Az érzékelő egy 1,2 m-es, teljes hosszon szenzorral ellátott kábelérzékelővel is kiegészíthető, amelyet a padló mentén lehet elhelyezni vagy a csövek köré tekerni, így lehetővé téve az érzékelési terület növelését.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
C1 és C2 Wi-Fi biztonsági kamera

A C1 és C2 Wi-Fi-s biztonsági kamerák tökéletes kilátást nyújtanak otthonára. Nincsenek életlen képek, elmosódott alakok. Kiváló minőségű, 135®-os (C1), illetve 145®-os (C2), széles látószögű élő videostreamet láthat ötszörös digitális nagyítási lehetőséggel, amely 720p HD felbontásban (C1), illetve 1080p HD felbontásban (C2) mutatja a történéseket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...