REHAU Ivóvíz Higiénia Konferencia 2014 beszámoló

2014. június 02.

A konferencia előadásai a higiénikus ivóvízellátás témaköre köré épültek

A konferencia előadásai a higiénikus ivóvízellátás témaköre köré épültek különböző szakmai szempontok alapján. A több, mint 130 résztvevő érdeklődéssel hallgatta a legújabb tervezési és szerelési szabványokkal, előírásokkal kapcsolatos beszámolókat, de elhangzottak előadások a víz biztosítási, mikrobiológiai és építészeti aspektusaival kapcsolatban is.
Mindezek mellett a REHAU szakemberei az előadásokat kiegészítve, gyakorlati demonstrációk során mutatták be az egészséges ivóvízvezetékek szerelésének legkorszerűbb módjait és az ehhez szükséges termékeket, eszközöket. A szerelési bemutatók kiegészítéseként a vendégek a REHAU termékeinek fizikai tesztjeit is megtekinthették a helyszínen felépített mini-labor segítségével.
Ha a REHAU Ivóvíz Higiénia Konferenciával kapcsolatban további kérdése lenne a REHAU Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet

A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
Kulcsszavak:  REHAU  konferencia  ívóvíz  ívóvízellátás  vízellátás  higiénikus