RAVAK zuhanykabinok a kánikula ellen

RAVAK 10°, RAVAK Brilliant és RAVAK Supernova zuhanykabin

Itt a nyár, tombol a kánikula, de mindig csak hétvégén jut ideje vízparton hűsölni? Az izzadságcseppeket a dolgos hétköznapokon is szívesen cserélné hűsítő vízcseppekre? Válasszon olyan zuhanykabint, amelyben bármikor eltölthet pár üdítő percet! A gondtalan relaxáció minden perce aranyat ér, így ne várjon vele a hétvégéig! Lehet, hogy a strandon vidáman felszisszenő, jeges üdítők és a medencék vagy természetes vizek nyári hangulata nem pótolható még a legjobb zuhanykabinnal sem, azonban egy szuper zuhanyzó kiváló alternatíva akkor, ha a hétköznapok során négy fal között kell megoldania a felfrissülést. Íme 3 remek szaniter, amelyben minden perc öröm.


Képzeljen el egy új zuhanykabint, amely tökéletesen illeszkedik egy már sokszorosan bizonyított, díjnyertes fürdőszoba koncepcióba és modern extravaganciájával bármilyen fürdőszoba izgalmas eleme lehet: ez a 10° zuhanykabin. A tolórendszerű zuhanyzó különlegessége, hogy a hagyományos négyzet vagy téglalap alapú aljzat elérhető helytakarékos és aszimmetrikus (levágott sarkú) verzióban is, amely épp annyi játékosságot csempész a fürdőszobába, mely érvényesülni hagyja a praktikus funkciókat, sőt kiegészíti tárolásra alkalmas, extra rakodófelülettel.
RAVAK 10° zuhanykabin
RAVAK 10° zuhanykabin
A 10° fürdőszoba koncepció elemei (beleértve az új zuhanykabint) a mai kor embereire szabott megoldásokat kínálnak, hiszen a 10-es számjegy pontosan annyi fokot jelöl, amennyivel a szanitereket elforgatták, illetve meghajlították, hogy kézre álljanak és megkönnyítsék a mindennapi használatot. Ezek a különleges darabok egymással összehangolt egységet alkotnak, de karakterességük miatt önmagukban is megállják a helyüket bármilyen fürdőszobában.Nem hatják meg Önt a formabontó megoldások, hiszen inkább a klasszikus designt kedveli? Válasszon olyan kifinomult és elegáns zuhanykabint, amely hivalkodástól mentesen irányítja magára a figyelmet légies könnyedségével, csillogó, krómozott fém elemeivel, ergonomikus fogantyújával! Ismerje meg közelebbről a Brilliant zuhanyzót, amelynek átlátszó, edzett biztonsági üvegből készült felülete az elérhető luxus élvezetét adja azoknak, akik nem elbújni szeretnek a zuhanyzóban, hanem gátlások nélkül levetni magukról a ruhát és aztán a stresszt is.
RAVAK Brilliant zuhanykabin
RAVAK Brilliant zuhanykabin
A könnyed hatást keltő zuhanyzót remekül egészítik ki a masszív, szögletes és lapos fém elemek, amelyek a zuhanykabin belsején az üvegbe süllyednek, így nagyon egyszerű a tisztítási folyamat is. A minőségi alapanyag és a tökéletes krómozás ötvözésének köszönhetően minden egyes fém alkatrész a legjobb minőséget kínálja, így a zuhanyzó - tesztekkel bizonyítottan - 30 éves élettartammal rendelkezik, amely igazi érték a fürdőszoba piacon.Ha zuhanyvásárláskor elsődleges szempont a minőségi kidolgozottsággal párosuló masszív és örök életű szerkezet, akkor a Supernova termékcsalád zuhany modelljei nem fognak csalódást okozni szabadalmaztatott tolórendszerükkel. A hibátlan és csöndes ajtónyitás a RAVAK AntiBlock mechanizmusának köszönhető, mely akadásmentes működést tesz lehetővé. Az ajtók letesztelt élettartama 1 000 000 nyitás és zárás, amelynek műszaki megoldására 10 év garanciát vállalnak.
RAVAK Supernova zuhanykabin
RAVAK Supernova zuhanykabin
A Supernova zuhanykabinok szerkezete vastag alumíniumfalakból áll, melyek külső rétege magas minőségű és rendkívül kemény matt fémmé van kezelve, ez az úgynevezett szatén felület. Nem csupán az otthoni fürdőszobába illik, de szállodákba és hotelekbe egyaránt, ahol rendszerint fokozott igénybevételnek van kitéve. Akkor is ideális megoldás, ha szeretné elfelejteni az összeszereléssel járó nehézségeket, ugyanis a zuhanyzókat már összeszerelt állapotban szállítják házhoz, miután Önnek elég csak a falhoz erősítenie, hogy minél előbb szentelhesse idejét a frissítő élvezeteknek a vízsugár alatt.

A RAVAK 10° és RAVAK Brilliant zuhanykabinok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...