proidea.hu online termékinformációs katalógus

Pureco közreműködés a vratsa-i szennyvíztisztító telep korszerűsítésében


2015. augusztus 04.

A fejlesztés eredményeképpen a tisztított víz minősége minden tekintetben megfelel majd az európai normáknak

Bulgáriában, Vratsa városában a több mint 60 ezer lakost kiszolgáló, 1968-ban épült szennyvíztisztító telep fejlesztését kezdték el magyar szakemberek, a telep technológiai gépészeti és irányítástechnikai munkáit a Pureco Kft. végzi.

Motoros és kézi zsilipek, durva és finomrácsok, szállítószalagok, homokvíztelenítők, fúvók, kotróhidak, ülepítők, szivattyúk, keverők, szerelvények, iszapvíztelenítő és levegőztető rendszerek, villamos irányítástechnika szállítását, technológiai szerelését és a munkához nélkülözhetetlen projektmenedzsment feladatokat a Pureco Kft. munkatársai látják el.

A fejlesztés eredményeképpen a telep kapacitása megnő és a tisztított víz minősége minden tekintetben megfelel majd az európai normáknak. A termékeket és berendezéseket szállító kamionok július utolsó hetében elindultak Vraca felé, a beruházás 2015 ősszén zárul.

Pureco közreműködés a vratsa-i szennyvíztisztító telep korszerűsítésében

Ha a Pureco termékeivel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
Kulcsszavak:  pureco  szennyvíztisztító  telep  szennyvíztisztítás