MOFÉM Multi-Box rendszer

2014. április 26.

Új időszámítás a süllyesztett fürdőszobai rendszereknél

Elegáns megoldás, ha egy fürdőszobában olyan fal alatti rendszer van kiépítve, ahol csak a kezelő elemek vannak a falon kívül. Kevesebb a tisztítandó felület, nagyobb a hely a felhasználónak és vandál biztosabb a megoldás. E rendszer kiépítése egy előre megtervezett csőrendszerrel és könnyen szerelhető magas minőségű zárt egységgel lehetséges, ami magába foglalja a csaptelep házat.

A Teka Magyarország Zrt. ajánlata a következő: vegyen egy fal alatti Multi-Box egységet és építse be a falsík alá. Csatlakoztassa rá a hideg meleg hálózati vizet és a zuhany vagy kádtöltő kimeneti csőrendszert ledugózva a végét. Helyezze nyomás alá a rendszert. Várjon amíg elkészül a végleges burkolt felület. Válassza ki a falon kívüli kerámiás egységet és a kiegészítőket. Szerelje be a Multi-Box-ba és a fali csatlakozóba.

Mi is a Multi-Box?
Ez egy falsík alatti csatlakozási felület a kerámiás vagy akár más rendszerű (termosztátos, elektromos) csaptelepekhez, tehát elég kiválasztani a falon kívüli egységet akkor amikor már elkészült a burkolás és ha egy másik típusú csaptelepet szeretnénk, akkor csak a falon kívüli egységet kell megvásárolni és kicserélni.

Szerelő barát design.
Független állítható önbeálló fülekkel könnyedén lehet akár egyenetlen felülethez rögzíteni. Rögzítés után a 4 db állító csavarral finoman be lehet állítani a homlok felületének a síkját.

Tájoló fogak a vízszintes/függőleges pozíció beállításához. Ráhelyezve a vízszint mérőt pontosan lehet pozicionálni a terméket így biztosítva a falon kívüli egység pontos pozícióját (kezelő -zuhanyváltó).
Színjelzéssel ellátott hideg/meleg bemeneti csatlakozó segíti a helyes hálózati víz rákötését.
Porvédő tárcsa védi a belső csatlakozó felületet a kőműves és burkolási munkavégzéskor keletkező szennyeződésektől.

Úgy kell pozicionálni a terméket a falban, hogy a végleges burkolt falsík a dobozon lévő jelölés - MIN és homlok felület (27 mm) - közé essen. A falsíknál előrébb álló doboz részt egy késsel el kell távolítani. A kondenz víz dobozban tartásáról az osztott ház közötti tömítés gondoskodik. Párazáró korong megakadályozza a csempe alatti fal elázását.
Műszaki paraméterei - átfolyási érték, zajszint, működtető erők nyomatékok megfelelnek az európai normatíváknak (EN-817).

A Mutli-Box-ot átöblítő elemmel szerelik amivel nyomás alá lehet helyezni a rendszert és a csőrendszer átöblítését lehet elvégezni. Falon kívüli kerámia egység beszerelése előtt az átöblítő elemet le kell szerelni. Kád/zuhany és zuhany kerámiás egységeket forgalmazását indították el Junior Evo és Trend2 családokban. Falon kívüli kerámiás egységet csak egyféleképpen lehet a Box-ba szerelni amit egy tájoló csap biztosít. A falon kívüli kerámiás egység tartalmazza a kerámiás egységet és a falon kívüli krómozott látható részeket.

A Multi-Box süllyesztett rendszerről bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a termékről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Termék
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu

A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  MOFÉM  Multi-Box  rendszer  süllyesztett  fürdőszobai  fal  sík  alatti