MOFÉM Multi-Box rendszer

Új időszámítás a süllyesztett fürdőszobai rendszereknél

Elegáns megoldás, ha egy fürdőszobában olyan fal alatti rendszer van kiépítve, ahol csak a kezelő elemek vannak a falon kívül. Kevesebb a tisztítandó felület, nagyobb a hely a felhasználónak és vandál biztosabb a megoldás. E rendszer kiépítése egy előre megtervezett csőrendszerrel és könnyen szerelhető magas minőségű zárt egységgel lehetséges, ami magába foglalja a csaptelep házat.

A Teka Magyarország Zrt. ajánlata a következő: vegyen egy fal alatti Multi-Box egységet és építse be a falsík alá. Csatlakoztassa rá a hideg meleg hálózati vizet és a zuhany vagy kádtöltő kimeneti csőrendszert ledugózva a végét. Helyezze nyomás alá a rendszert. Várjon amíg elkészül a végleges burkolt felület. Válassza ki a falon kívüli kerámiás egységet és a kiegészítőket. Szerelje be a Multi-Box-ba és a fali csatlakozóba.
 
 
Mi is a Multi-Box?
Ez egy falsík alatti csatlakozási felület a kerámiás vagy akár más rendszerű (termosztátos, elektromos) csaptelepekhez, tehát elég kiválasztani a falon kívüli egységet akkor amikor már elkészült a burkolás és ha egy másik típusú csaptelepet szeretnénk, akkor csak a falon kívüli egységet kell megvásárolni és kicserélni.

Szerelő barát design.
Független állítható önbeálló fülekkel könnyedén lehet akár egyenetlen felülethez rögzíteni. Rögzítés után a 4 db állító csavarral finoman be lehet állítani a homlok felületének a síkját.
Tájoló fogak a vízszintes/függőleges pozíció beállításához. Ráhelyezve a vízszint mérőt pontosan lehet pozicionálni a terméket így biztosítva a falon kívüli egység pontos pozícióját (kezelő -zuhanyváltó).
Színjelzéssel ellátott hideg/meleg bemeneti csatlakozó segíti a helyes hálózati víz rákötését.
Porvédő tárcsa védi a belső csatlakozó felületet a kőműves és burkolási munkavégzéskor keletkező szennyeződésektől.
 
Úgy kell pozicionálni a terméket a falban, hogy a végleges burkolt falsík a dobozon lévő jelölés - MIN és homlok felület (27 mm) - közé essen. A falsíknál előrébb álló doboz részt egy késsel el kell távolítani. A kondenz víz dobozban tartásáról az osztott ház közötti tömítés gondoskodik. Párazáró korong megakadályozza a csempe alatti fal elázását.
Műszaki paraméterei - átfolyási érték, zajszint, működtető erők nyomatékok megfelelnek az európai normatíváknak (EN-817).
 
 
A Mutli-Box-ot átöblítő elemmel szerelik amivel nyomás alá lehet helyezni a rendszert és a csőrendszer átöblítését lehet elvégezni. Falon kívüli kerámia egység beszerelése előtt az átöblítő elemet le kell szerelni. Kád/zuhany és zuhany kerámiás egységeket forgalmazását indították el Junior Evo és Trend2 családokban. Falon kívüli kerámiás egységet csak egyféleképpen lehet a Box-ba szerelni amit egy tájoló csap biztosít. A falon kívüli kerámiás egység tartalmazza a kerámiás egységet és a falon kívüli krómozott látható részeket.
 
A Multi-Box süllyesztett rendszerről bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a termékről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
MOFÉM fürdőszobai és konyhai csaptelepek
15 termék

A MOFÉM csaptelepek a legszigorúbb nemzetközi minőségi követelmények betartása és felülteljesítése mellett kerülnek forgalmazásra. A magas ellenálló képességű MOFÉM kartusok hőmérséklet korlátozó, víztakarékos és forrázás-védelmi funkcióval rendelkeznek.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...