Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemezek

Természetes hatású fémlemez fedés

Lindab Roca kőzuzalékos cserepeslemezek
Lindab Roca kőzuzalékos cserepeslemezek
Galéria

A Lindab széles termékkínálata, mely lefedi a lakossági és ipari igényeket egyaránt, minden elképzelésnek megfelel, legyen az egy esztétikus és Svéd minőségű ereszcsatorna rendszer, vagy a tetőfelújítások győztese, a könnyű és tartós cserepeslemez. Lehet akár modern, letisztult látványt nyújtó sávos fedésű PLX korcolt fedés és ennek még modernebb kivitele, az SRP Click sávos fedés is.

Ugyanakkor van, hogy a tető megálmodója ötvözni szeretné a hagyományos és természetes megjelenést a fémlemezfedés könnyű önsúlyával és minden előnyével. Erre ad minden tekintetben professzionális megoldást a Lindab kőzúzalékos termékcsaládja, a Lindab Roca.

A Lindab Kft szakmai támogatóját, Balázs Pétert kérdeztük meg erről a remek termékről.

Mi is pontosan a Lindab Roca termék?

A Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemez, egy kis elemes fedési rendszer, mely megjelenésében, látványában a hagyományos cserépfedést idézi. Formailag és külső struktúrájában rusztikus megjelenést biztosít, miközben minden olyan előnnyel rendelkezik, amivel egy jó minőségű fémlemezfedés rendelkezhet. Hogyan képzeljük el a Lindab Roca lemezt?

Prémium minőségű, magas mechanikai ellenálló képességekkel rendelkező acéllemez, mely el van látva egy alucink bevonattal a hosszantartó védelem érdekében, továbbá egy speciális gyanta ragasztóréteg segítségével kőzúzalékkal látják el a lemez külső felületét, mely természetes, rusztikus hatást eredményez.

Az emberek mások és mások, így az ízlésük sem ugyanaz. Megtalálhatják a maguk elképzelését a Lindab Roca kínálatában?

Természetesen. A Lindab Roca lemezt széles színválasztékkal, négy közkedvelt cseréptípus mintával gyártjuk. Így adhatunk házunknak mediterrános megjelenést vagy akár fazsindely fedéses hegyvidéki stílust.

Mi az előny, más tetőfedéssel szemben, amikor valaki a Lindab Roca kőzúzalékos lemezt választja?

A fémlemezfedések nagy általánosságban is nagyon tartósak. A folyamatos kutatások és fejlesztések eredményeként azonban a Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemez egy nagyon masszív, a mostanában egyre szélsőségesebb környezeti hatásoknak kifogástalanul ellenálló tetőfedő anyag. Könnyű önsúlya miatt, nem terheli a tetőszerkezetet, így új építés esetén a tetőszerkezet könnyebb lehet. Felújítások esetén pedig nem kell feltétlen a tetőszerkezetet megerősíteni vagy cserélni.

A Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemez - mint minden Lindab termékcsalád - komplett rendszerben kerül értékesítésre, így egy tetőfedés esetén nem kell több helyről beszerezni a megfelelő kiegészítőket. A komplett rendszer és a kis elemes mivolta, felhasználhatóvá teszi az egyszerű nyeregtetőtől, a bonyolultabb, összetett tetőkialakítások fedésére is.

Hogyan juthat bárki hozzá a Lindab Roca kőzúzalékos lemezhez, hol kérhet segítséget?

A Lindab Kft országos lefedettségű kereskedői partnerhálózattal rendelkezik, ahol szakértői értékesítők segítenek a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában. Ezen felül a Lindab Kft-nek – kimondottan a lakosság támogatására - működik egy weboldala felujitas.lindab.hu címen. Az oldalon egy rövid regisztráció után, a Lindab Kft. támogató kollégája vagy partner kivitelezője felveszi a kapcsolatot az érdeklődővel, aki egy előre egyeztetett időpontban felméri a tetőt és tanácsot ad a projekttel kapcsolatban, illetve minden segítséget megad a könnyebb döntés érdekében.

Végezetül Ön, mint a Lindab Kft. munkatársa, mit mondana, miért válasszák a Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemezt a vásárlók?

Alapvetően nem szeretem befolyásolni, irányítani az embereket. A Lindab Kft. filozófiája, hogy őszintén, a tényekre hagyatkozva értékesít. Azt gondolom, hogy ha valaki eljut oda, hogy a fémlemezfedést, mint megoldást látja, tisztában van az alapvető előnyeivel. Ilyenek a könnyű önsúly, magas mechanikai ellenálló képesség, gyors és könnyű szerelhetőség, akár modern, akár hagyományos, de mindenképp esztétikus megjelenés.

Hozzáértő kivitelezői kezek által gyönyörű tetők születnek a Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemezeiből. Ha a vevő kellő segítséggel, információval és tanáccsal van ellátva, nem kell győzködni. Egy Lindab Roca kőzúzalékos tető minden tekintetben a Lindab Kft prémium minőségét képviseli.
Lindab Roca kőzuzalékos cserepeslemezek
Lindab Roca kőzuzalékos cserepeslemezek
Galéria

A hírben szereplő termékek

 
Lindab Topline Roca kőzúzalékos cserepeslemezek

A Lindab Roca egy új típusú tetőfedés, amely több éves kutatások eredménye, amelynek célja a cserepeslemezek hagyományos, természetes megjelenésének tökéletes biztosítása. Alakjának és fedési technológiájának köszönhetően a környezeti hatásokkal (szél, eső, hó) szemben ellenálló, kis önsúlyú, gyors kivitelezésű és látványban nagyszerűen idézi a mediterrán és hegyvidéki tetők világát. Ennek köszönhetően jól tud illeszkedni egy hagyományőrző városi látképbe, nagyszerű választás új építésű házakhoz, jó és igazán esztétikus megoldás felújításokhoz. Főleg ott, ahol a szerkezetet már nem tudjuk megerősíteni. A Lindab Roca egyesíti az acél magas mechanikai ellenálló képességét, rugalmasságát és alakíthatóságát az alucink bevonat által nyújtott hosszú élettartammal. A négy különböző formájú profil és a széles színválaszték korlátlan építészeti választási szabadságot biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...