A Kinnarps [P] széria munkaasztalainak magassága egy gombnyomással átállítható az ülő és álló munkavégzési pozíció között

A nagyteljesítményű motornak köszönhetően az ülő-álló munkaasztalok jelentős teherbírással rendelkeznek


A [P] szériás elevátoros, funkcionális ülő-álló, egy gombnyomással állítható magasságú munkaasztalok a nagyteljesítményű motornak köszönhetően jelentős teherbírással rendelkeznek és lehetővé teszik, hogy a munkavégzési pozíciót bármikor gyorsan és egyszerűen megváltoztassuk.
A sok praktikus opció egyike az elcsúsztatható asztallap, amely alatt könnyedén elrejthetők a kábelek és dugaljak. Ezt egészíti ki a fiókos tároló, beépített cellux-tartóval. Az íróasztalok összeszerelése és át- vagy beállítása egyszerű, így könnyű változtatni, cserélni, más irodába átvinni, ha szükséges.
Fontos a testhelyzet változtatása

Ergonómiai szempontból fontos, hogy munka közben lehetőség legyen az ülő és álló testhelyzet közötti váltásra. A [P] széria munkaasztalait használva egyszerű az ülő és álló testhelyzetek közötti váltás úgy, hogy a munkavégzést sem kell megszakítania. Ez jót tesz a vérkeringésnek és csökkenti az ismétlődő terhelés miatti sérülések (RSI) kockázatát.
A lehető legegészségesebb munkavégzési testhelyzet eléréséhez kombinálja munkaasztalát ergonomikus irodaszékekkel.
Könnyű hozzáférhetőség

Ha elcsúsztatható asztallapot választ, egyszerűen tarthat rendet íróasztalán. A kábeleket és a csatlakozókat elegánsan rejtheti el a kábelcsatornában, de az asztallapot maga felé húzva könnyen hozzájuk is férhet. Ez ideális megoldás, ha az asztal fal mellett van, vagy ha két, egymástól paravánnal elválasztott asztal van egymásnak háttal elhelyezve.
Skandináv vonalak

A [P] széria munkaasztalainak vonzó, skandináv vonalai klasszikus stílust idéznek. Egyszerre stílusos és egyszerű. Az asztal rövidebb élén elhelyezett profil pedig "elrejti" a motort.
Az asztallapok többféle felület- és anyagtípussal rendelhetők, így könnyen megtalálható az adott irodatérbe leginkább illeszkedő kivitel. Az asztallap klasszikus, lebegő érzetet keltő profilozott éllel is rendelhető.

A [P] széria munkaasztalaival kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Kinnarps Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...