A Kinnarps [P] széria munkaasztalainak magassága egy gombnyomással átállítható az ülő és álló munkavégzési pozíció között

A nagyteljesítményű motornak köszönhetően az ülő-álló munkaasztalok jelentős teherbírással rendelkeznek

Galéria

A [P] szériás elevátoros, funkcionális ülő-álló, egy gombnyomással állítható magasságú munkaasztalok a nagyteljesítményű motornak köszönhetően jelentős teherbírással rendelkeznek és lehetővé teszik, hogy a munkavégzési pozíciót bármikor gyorsan és egyszerűen megváltoztassuk.
A sok praktikus opció egyike az elcsúsztatható asztallap, amely alatt könnyedén elrejthetők a kábelek és dugaljak. Ezt egészíti ki a fiókos tároló, beépített cellux-tartóval. Az íróasztalok összeszerelése és át- vagy beállítása egyszerű, így könnyű változtatni, cserélni, más irodába átvinni, ha szükséges.
Galéria
Fontos a testhelyzet változtatása

Ergonómiai szempontból fontos, hogy munka közben lehetőség legyen az ülő és álló testhelyzet közötti váltásra. A [P] széria munkaasztalait használva egyszerű az ülő és álló testhelyzetek közötti váltás úgy, hogy a munkavégzést sem kell megszakítania. Ez jót tesz a vérkeringésnek és csökkenti az ismétlődő terhelés miatti sérülések (RSI) kockázatát.
A lehető legegészségesebb munkavégzési testhelyzet eléréséhez kombinálja munkaasztalát ergonomikus irodaszékekkel.
Galéria
Könnyű hozzáférhetőség

Ha elcsúsztatható asztallapot választ, egyszerűen tarthat rendet íróasztalán. A kábeleket és a csatlakozókat elegánsan rejtheti el a kábelcsatornában, de az asztallapot maga felé húzva könnyen hozzájuk is férhet. Ez ideális megoldás, ha az asztal fal mellett van, vagy ha két, egymástól paravánnal elválasztott asztal van egymásnak háttal elhelyezve.
Galéria
Skandináv vonalak

A [P] széria munkaasztalainak vonzó, skandináv vonalai klasszikus stílust idéznek. Egyszerre stílusos és egyszerű. Az asztal rövidebb élén elhelyezett profil pedig "elrejti" a motort.
Az asztallapok többféle felület- és anyagtípussal rendelhetők, így könnyen megtalálható az adott irodatérbe leginkább illeszkedő kivitel. Az asztallap klasszikus, lebegő érzetet keltő profilozott éllel is rendelhető.

A [P] széria munkaasztalaival kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Kinnarps Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

[an error occurred while processing this directive]

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...