proidea.hu online termékinformációs katalógus

Pollack Expo díjat nyert a Kamleithner Budapest Kft. az idei szakkiállításon


2019. március 04.

A Helios magyarországi vezérképviselete az épületgépész képzés és a Pollack Expo támogatásáért részesült a díjban

Az 2019. február 28. és március 1. között megrendezett idei Pollack Expo szakkiállításon és konferencián a Helios magyarországi vezérképviselete – Kamleithner Budapest Kft. Pollack Expo díjban részesült.

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara Pollack Expo Díjat adományozott a Helios vezérképviseletnek, a Pollack Expo Szakmai Kiállítás és Konferencia sikeres lebonyolításában nyújtott szakmai tevékenységükért és a PTE Műszaki és Informatikai Karán folyó épületgépész képzés több évtizedes, sokoldalú támogatásáért. A cég köszönetét fejezte ki, és megerősítette, hogy a jövőben is kiemelten fontosnak tartja az épületgépész képzés valamint a Pollack Expo szakkiállítás és konferencia szakmai támogatását.
Pollack Expo díjban részesült a Kamleither Budapest Kft., a Helios magyarországi vezérképviselete
További részleteket a konferencia hivatalos weboldalán, a http://www.pollackexpo.hu/-n olvashat.


Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Helios ventilátorok magyarországi vezérképviseletének (Kamleithner Budapest Kft.) munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1225 Budapest, Tétényliget u. 3.
Telefon: +36 1 425 3288
Fax: +36 1 425 7589
E-mail:
Web: www.helios.hu
Dóczi Balázs  
marketing koordinátor (katalóguskérés) +36 1 425 3288
   
   
   
A cég 1989-ben kezdte meg működését többségi osztrák befolyással, majd 2017-re egy tisztán magyar tulajdonú családi vállalkozássá alakult. 1995 óta legfőbb tevékenységük a Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete. Az évek alatt a termékportfólió folyamatosan változott, tisztult. A palettán megtalálhatóak a lakossági kisventilátorokon és a központi hővisszanyerős szellőztető berendezéseken túl úgy a kis technológia elszívások, mint a nagykonyhai, valamint tűzvédelmi lépcsőházi rendszerek. A Helios ventilátorgyár Németországban, Villingen-Schwenningenben található. Immáron 50 éve foglalkoznak magas minőségű termékek gyártásával. A minőség fenntartása érdekében a termékek jelentős része a helyi gyárban készül.
Márkanevek: Helios
Kulcsszavak:  Kamleithner  Budapest  Kft  Helios  vezérképviselet  Pollack  Expo  díj  2019  ventilátor  ventilátorok