Ismét MagyarBrands díjas a Terrán

Az elismerést Kiváló Üzleti Márka kategóriában kapták meg

A tetőcserép gyártó idén, sorozatban immár 5. alkalommal nyerte el a MagyarBrands díjat Kiváló Üzleti Márka kategóriában.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ebben az évben is magunkénak tudhatjuk a rangos kitüntetést. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsünk a termékeket, az ügyfelek és a partnerek kiszolgálását tekintve egyaránt” - mondta Gódi Attila ügyvezető igazgató.

A MagyarBrands program kilencedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket Kiváló Fogyasztói Márka, Kiváló Üzleti Márka és Innovatív Márka kategóriában. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

Ismét MagyarBrands díjas a Terrán
Ismét MagyarBrands díjas a Terrán
Galéria

Tóth Szabolcs marketing igazgató a MagyarBrands díjjal

A Terrán tetőcserepek és tetőkiegészítő rendszerek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva találja meg. Amennyiben további információt szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Terrán tetőkiegészítő rendszerek
4 termék

Egy generációkon átívelő és biztonságos tető kialakításához nem csak tetőcserépre van szükség, hanem minden olyan beton, fém és műanyag kiegészítő rendszerelemre, amely a tető teljes és szakszerű kialakítását eredményezi.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Terrán beton tetőcserepek
7 termék

A hazai tetőcseréppiacon a 100%-ban magyar tulajdonú Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. komplett tetőrendszert kínál. A ColorSystem és a Resistor felületkezelési eljárások összetettségben és minőségben különböznek egymástól, eltérő fokban garantálják a betoncserepek szín- és kopásállóságát.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...