proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Hörmann Hungária Kft. 25 éve van jelen a magyar piacon


2016. június 16.

A Hörmann Magyarországon jelentős szerepet játszik a garázskapuk, az ipari kapumegoldások, a fém bejárati ajtók, belső ajtók és tűzgátló ajtók piacán

Európa vezető ajtó-, kapu- és meghajtásgyártó vállalata immár 25 éve van jelen a magyar piacon.
A jeles évfordulót a Hörmann Hungária egy rendkívüli születésnapi eseménnyel ünnepelte, amelyen részt vett és beszédet mondott Christoph Hörmann úr is, aki a fennállása óta családi tulajdonban lévő, világszerte ismert és elismert brand negyedik generációját képviseli.

"Hosszú az út, amit közösen megtettünk, köszönöm mindenkinek a kitartó munkát! 25 évvel ezelőtt, a rendszerváltás utáni bizonytalanságban nem tudtuk, mit hoz a jövő, de adódott egy lehetőség, belevágtunk, ajtókat, kapukat nyitottunk ki magunknak, egymásnak. Ami a legszebb, hogy együtt jártuk be ezt az utat, együtt fejlődtünk, tanultunk a kudarcból, örültünk a sikereknek." - fogalmazott ünnepi beszédében Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A tulajdonos Hörmann család indulása óta folyamatos beruházásokkal, fejlesztésekkel támogatja a magyar csapatot. A negyedik generációt képviselő Christoph Hörmann úr is ezeket a sikereket, eredményeket méltatta, de mint mondta, soha nem lehet elégedetten hátradőlni, mindig kellenek az új célok, az új kihívások. "Nagyon büszke vagyok, hogy Magyarországon egy ilyen összetartó, eredményes hálózatunk van, példaértékű a munkátok." - mondta a vállalatvezető.

A Hörmann Hungária központja és raktárbázisa, illetve Közép-Európa legnagyobb garázskapu-bemutatóterme 2002 óta működik Szigetszentmiklóson, aktívan részt vesz a helyi közösség életében. Az önkormányzat képviseletében Papp István altanácsnok köszönetét fejezte ki a 14 éves, sikeres együttműködésért.

A vállalat 25 évéről egy film is készült, amelyben munkatársak emlékeznek a kezdetekre, beszélnek arról, hogy mit jelent számukra a Hörmann csapathoz tartozni.


A Hörmann termékek letölthető katalógusait elérheti, ha a hír alatti céglogóra kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Telefon: +36 80 887 575
Fax: +36 24 525 110
E-mail:
Web: www.hormann.hu
Szujó László
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
Kulcsszavak:  Hörmann  Hungária  garázskapuk  ipari  kapuk  kapumegoldások  kaputechnika  fém  bejárati  ajtók  belső  ajtók  tűzgátló  ajtók