A Hörmann Hungária Kft. 25 éve van jelen a magyar piacon

A Hörmann Magyarországon jelentős szerepet játszik a garázskapuk, az ipari kapumegoldások, a fém bejárati ajtók, belső ajtók és tűzgátló ajtók piacán

Galéria
Galéria
Európa vezető ajtó-, kapu- és meghajtásgyártó vállalata immár 25 éve van jelen a magyar piacon.
A jeles évfordulót a Hörmann Hungária egy rendkívüli születésnapi eseménnyel ünnepelte, amelyen részt vett és beszédet mondott Christoph Hörmann úr is, aki a fennállása óta családi tulajdonban lévő, világszerte ismert és elismert brand negyedik generációját képviseli.

"Hosszú az út, amit közösen megtettünk, köszönöm mindenkinek a kitartó munkát! 25 évvel ezelőtt, a rendszerváltás utáni bizonytalanságban nem tudtuk, mit hoz a jövő, de adódott egy lehetőség, belevágtunk, ajtókat, kapukat nyitottunk ki magunknak, egymásnak. Ami a legszebb, hogy együtt jártuk be ezt az utat, együtt fejlődtünk, tanultunk a kudarcból, örültünk a sikereknek." - fogalmazott ünnepi beszédében Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A tulajdonos Hörmann család indulása óta folyamatos beruházásokkal, fejlesztésekkel támogatja a magyar csapatot. A negyedik generációt képviselő Christoph Hörmann úr is ezeket a sikereket, eredményeket méltatta, de mint mondta, soha nem lehet elégedetten hátradőlni, mindig kellenek az új célok, az új kihívások. "Nagyon büszke vagyok, hogy Magyarországon egy ilyen összetartó, eredményes hálózatunk van, példaértékű a munkátok." - mondta a vállalatvezető.

A Hörmann Hungária központja és raktárbázisa, illetve Közép-Európa legnagyobb garázskapu-bemutatóterme 2002 óta működik Szigetszentmiklóson, aktívan részt vesz a helyi közösség életében. Az önkormányzat képviseletében Papp István altanácsnok köszönetét fejezte ki a 14 éves, sikeres együttműködésért.

A vállalat 25 évéről egy film is készült, amelyben munkatársak emlékeznek a kezdetekre, beszélnek arról, hogy mit jelent számukra a Hörmann csapathoz tartozni.

A Hörmann termékek letölthető katalógusait elérheti, ha a hír alatti céglogóra kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kapcsolódó hírek

Hörmann Hungária jubileumi nyílt hétvége
Szigetszentmiklós, Hörmann bemutatóterem, 2016. június 24-25.
Hörmann Hungária jubileumi nyílt hétvége

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...