proidea.hu online termékinformációs katalógus

HL látogatóközpont Himbergben


2019. május 22.

A bemutatóteremben megtekinthetőek a HL lefolyók, illetve bejelentkezés után a gyártóüzem is bejárható

2019-ben átadásra került a HL Hutterer & Lechner GmbH 600 m²-es látogatóközpontja Ausztriában. Ez egy akadálymentesített bemutatóterem, oktatóterem és közösségi tér a vendégek részére, ahol a HL lefolyói mellett a Hansgrohe csaptelepek és zuhanyszettek, valamint a Hewi berendezései is bemutatásra kerülnek.

HL látogatóközpont Himbergben

Ha arra jár és van fél órája, tekintse meg a bemutatótermet! Ha több ideje van, komplexebb program keretében is megismerheti a céget és a gyártóüzemet is. Várják a tervező, kivitelező, kereskedő partnerek jelentkezését!
A helyszín: A-2325 Himberg, Brauhausgasse 3-5.

Addig is nézze meg a hamarosan hetvenedik születésnapját ünneplő HL Hutterer & Lechner GmbH bemutató filmjét.A HL lefolyó, szifon és szaniter csatlakozó termékek letölthető katalógusait a hír alatti céglogóra kattintva éri el. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a HL Hutterer & Lechner GmbH munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telefon: +36 30 500 0434
E-mail:
Web: www.hl.at
Gémes Attila
HL-műszaki tanácsadó +36 30 500 0434
   
A HL-céget Leopold Hutterer és Viktor Lechner 1950-ben alapították első sorban lefolyók gyártására. A kiváló termékeiről, fejlesztéseiről ismert osztrák céget 1982-től 2010-ig az alapító leánya, Frau Christiana Schütz Hutterer, majd 2010-től fia, Christoph Schütz vezeti. A kiterjedt exportkapcsolatok egész Európát behálózzák. A HL Hutterer & Lechner GmbH magyarországi tanácsadó irodáját 1991-ben, a keleti blokk országai között elsőként alapították. Az iroda a képviselet és a kereskedelmi információterjesztés mellett az ügyfelek kérésére műszaki tanácsadást, csoportos oktatásokat, projekt-konzultációt végez. A Magyarországi Kereskedelmi Képviselet azonban közvetlen termékértékesítéssel nem foglalkozik, raktárral, márkabolttal nem rendelkezik, termékeiket nagykereskedő partnereiken keresztül forgalmazzák hazánkban.
Kulcsszavak:  HL  látogatóközpont  bemutatóterem  gyártóüzem  Himberg  lefolyók  szifonok  szaniter  csatlakozók