Innovációs Díjat kapott a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.

2014. november 27.

A Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi- és Iparkamara, a Debreceni Akadémiai Bizottsággal közösen, 2014-ben is meghirdette az Innovációs díj pályázatot.
A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. a „Passzív házak fűtésére és használati melegvíz előállítására is alkalmas hőszivattyús forróvíztároló kifejlesztése és sorozatgyártása” c. projekttel indult a pályázaton. A zsűri a bemutatott fejlesztést a 2014. évi Innovációs Díjra érdemesnek ítélte.
A nívós elismerést a Magyar Tudomány napja alkalmából, november 10-én Novotni István vezérigazgató vette át az MTA Atommagkutató Intézetében megrendezett ünnepségen.
Ha a HAJDU termékekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető

A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Kulcsszavak:  hajdu  hőszivattyús  forróvíztároló  passzívház