Gyerekbarát csaptelepek a Teka-tól

2014. november 27.

Teka színes csaptelepek ujjlenyomatmentes fluoreszkáló felülettel

Napjainkban a színes csaptelepek újra reneszánszukat élik. A Teka komoly tapasztalattal rendelkezik a színes csaptelepek gyártása terén. Olyan új megoldásokról van szó, melyeket csak a legprofibb gyártók képesek megalkotni. Nézzük, miről van szó!

Moonlite - Sötétben világító csaptelepek csak a Teka-tól
A Teka által kidolgozott új felület az úgynevezett photoluminescent, azaz fluoreszkáló felület, mely a keresztségben a "Moonlite" nevet kapta. Az eljárás során a felületet fedő festékréteg speciális - titkos recept alapján összeállított - komponenseket kap, mely így képes a környezeti fényenergiát elnyelni. A feltöltődést követően a sötétben meghatározott ideig fényt sugároz magából. A K+F team által kifejlesztett innovációnak köszönhetően a felület akár 12 órán át, biztosítja a fluoreszkáló hatást. A felület másik különlegessége, hogy ujjlenyomatmentes kialakítású. Ezáltal a tisztítás könnyű. Amennyiben tartózkodunk a különféle vegyi tisztítóanyagok használatától a felület élettartama, megegyezik a hagyományos króm csaptelep felületek élettartamával. A tartósságot a 40 mikron vastagságú alapozóréteg garantálja. A megoldás további különlegessége hogy három alapszín - nappali szín - mellet képes biztosítani a sötétben világítást. Ezek a zöld, a kék és a piros. A megoldás nemcsak igen látványos, de gyakorlati haszonnal is jár, hiszen éjszaka a villany felkapcsolása nélkül ad tájékozódási pontot a fürdőszobában, ráadásul az éjszakai irányfények többségével ellentétben nem fogyaszt áramot.
A Moonlite kivitelek az új Teka Aura családban érhetőek el.

Black and White - Másként, mint mások
A Teka által kifejlesztett fekete-fehér felületek különlegesen "meleg" hatású és ellenálló kialakításúak. A Teka konyhatechnikai divíziójának köszönhetően több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a krómtól eltérő bevonatok terén. Gondoljunk csak a különböző gránit felületekre, melyek a gránit mosogatótálcákkal harmonizálnak.
Talán nincs is jobb terep ennél az igazi valós környezetben történő tapasztalat szerzésére. Az új fekete-fehér csaptelepek felületeinek kialakítása az autógyártásban használt alapozási eljárást alkalmazza ezáltal a felület tartós, magas karcolás ellenállóság jellemzi.

Hasonlóan a "Moonlite" felületekhez, a "Black and White" felületek is ujjlenyomat állóak. Az új felületeknek köszönhetően még inkább személyre szabott fürdőszobai enteriőr alakítható ki, ahol a kontrasztok és textúrák közötti különbségek jobban hangsúlyozhatóak. Mivel a termékek a feketét és a fehéret néhány króm komponenssel kombinálják, ezért az összhatás lágyabb és még különlegesebb. A "Black and White" felületek az új Icon, Aura és Cuadro családokban érhetőek el. Mind a "Moonlite" mind a "Black and White" modellek a Teka saját festőüzemében készülnek, ahol a szigorú minőségi paraméterek betartása garanciát jelent a felhasználók számára.

A Teka csaptelepekről bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Termék
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu

A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  MOFÉM  Teka  csaptelep  színes  Black  &  White  Moonlite  bevonat  felület