Gyerekbarát csaptelepek a Teka-tól

Teka színes csaptelepek ujjlenyomatmentes fluoreszkáló felülettel

Napjainkban a színes csaptelepek újra reneszánszukat élik. A Teka komoly tapasztalattal rendelkezik a színes csaptelepek gyártása terén. Olyan új megoldásokról van szó, melyeket csak a legprofibb gyártók képesek megalkotni. Nézzük, miről van szó!

Moonlite - Sötétben világító csaptelepek csak a Teka-tól
A Teka által kidolgozott új felület az úgynevezett photoluminescent, azaz fluoreszkáló felület, mely a keresztségben a "Moonlite" nevet kapta. Az eljárás során a felületet fedő festékréteg speciális - titkos recept alapján összeállított - komponenseket kap, mely így képes a környezeti fényenergiát elnyelni. A feltöltődést követően a sötétben meghatározott ideig fényt sugároz magából. A K+F team által kifejlesztett innovációnak köszönhetően a felület akár 12 órán át, biztosítja a fluoreszkáló hatást. A felület másik különlegessége, hogy ujjlenyomatmentes kialakítású. Ezáltal a tisztítás könnyű. Amennyiben tartózkodunk a különféle vegyi tisztítóanyagok használatától a felület élettartama, megegyezik a hagyományos króm csaptelep felületek élettartamával. A tartósságot a 40 mikron vastagságú alapozóréteg garantálja. A megoldás további különlegessége hogy három alapszín - nappali szín - mellet képes biztosítani a sötétben világítást. Ezek a zöld, a kék és a piros. A megoldás nemcsak igen látványos, de gyakorlati haszonnal is jár, hiszen éjszaka a villany felkapcsolása nélkül ad tájékozódási pontot a fürdőszobában, ráadásul az éjszakai irányfények többségével ellentétben nem fogyaszt áramot.
A Moonlite kivitelek az új Teka Aura családban érhetőek el.
Galéria
Black and White - Másként, mint mások
A Teka által kifejlesztett fekete-fehér felületek különlegesen "meleg" hatású és ellenálló kialakításúak. A Teka konyhatechnikai divíziójának köszönhetően több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a krómtól eltérő bevonatok terén. Gondoljunk csak a különböző gránit felületekre, melyek a gránit mosogatótálcákkal harmonizálnak.
Talán nincs is jobb terep ennél az igazi valós környezetben történő tapasztalat szerzésére. Az új fekete-fehér csaptelepek felületeinek kialakítása az autógyártásban használt alapozási eljárást alkalmazza ezáltal a felület tartós, magas karcolás ellenállóság jellemzi.

Hasonlóan a "Moonlite" felületekhez, a "Black and White" felületek is ujjlenyomat állóak. Az új felületeknek köszönhetően még inkább személyre szabott fürdőszobai enteriőr alakítható ki, ahol a kontrasztok és textúrák közötti különbségek jobban hangsúlyozhatóak. Mivel a termékek a feketét és a fehéret néhány króm komponenssel kombinálják, ezért az összhatás lágyabb és még különlegesebb. A "Black and White" felületek az új Icon, Aura és Cuadro családokban érhetőek el. Mind a "Moonlite" mind a "Black and White" modellek a Teka saját festőüzemében készülnek, ahol a szigorú minőségi paraméterek betartása garanciát jelent a felhasználók számára.
Galéria
A Teka csaptelepekről bővebben olvashat, ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Teka Strohm fürdőszobai csaptelepek
8 termék

Soller, Itaca, Nexos, Formentera, Vita, 1820, Alaior XL, MB2, Ares csaptelepek és ECO rendszer.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...