Extrémsport show a Zarges Construma standján

A sportolók a Zarges létra- és állványrendszerekből felépített pályán népszerűsítik sportágaikat

A Zarges Kft. már több mint 17 éve gyárt Magyarországon alumínium létrákat és állványokat. Termékeik meghatározó jellemzője a biztonság: így elmondható, hogy azon szakemberek akik a Zarges-t választották a magasban végzett tevékenységeik során, maximális munkabiztonságban érezhetik magukat. Több évvel ezelőtt a világszintű eredményeket elérő Gravity Academy sportolóinak nem volt lehetőségük professzionális pályán edzeniük és bemutatóikat megtartaniuk. Ezért a cég elhatározta, hogy állványaik és létráik felhasználásával a sportolókkal közösen kifejleszt egy MountainBike Triál, Monocikli és Parkour extrém sportok számára alkalmas maximális biztonságot nyújtó mobil pályarendszert. A sportolók azóta ezen a Zarges létra- és állványrendszerekből felépített pályán népszerűsítik Európában és Magyarországon a sportágaikat.

Gravity Academy, extrém sport show

Az alapító Jamrik András 2000-ben lett MountainBike Triál kategóriában Magyar Bajnok. Ezt követően elhagyta a verseny sportot, és a sportág terjesztése céljából kezdett el Triál show-kat tartani szerte az országban. Így ma a Gravity Academy már több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális extrém show területén!

Csapat:
Jamrik András (MountainBike Triál)
Triál Magyar Bajnok, a sportág meghatározó alakja.
Fábián Márk (egykerekű)
3-szoros Világbajnok, többszörös korcsoportos Világbajnok, 4-szeres EUC bajnok (Extreme Unicycle Championship), korábbi világcsúcs tartó (magasugrás)
Horgas (Pepe) Péter (Parkour)
2-szeres Világbajnok 2. helyezett, 2-szeres Világbajnos 3. helyezett
Ha a Zarges létrákkal vagy állványrendszerekkel kapcsolatban bővebb információt, árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni a Zarges Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.