A hővisszanyerős szellőzés fontossága és lehetőségei

Előadások a Construma-Hungarotherm kiállításon

2019. április 7-én, vasárnap a Construma-Hungarotherm kiállítás D pavilonjában megrendezésre kerülő Workshop keretében Csiha András (ETÜD+ Bt.) két előadást fog tartani, melyeken az alábbiakról lesz szó:

10:30-11:00 - A hővisszanyerős szellőzés fontossága és lehetőségei
Az előadás a szellőzés alapvető szükségességéről, tévhitekről, különféle lehetséges megoldásokról, előnyökről-hátrányokról, az energetika-komfort-környezet összefüggéseiről szól. Egyebek között bemutatja a cég "FluctuVent a szellőző tégla" nevű különleges, szabadalmazott hővisszanyerős szellőző berendezését is.

11:30-12:00 - Saját ház felújítása: tippek és eredmények
Az előadásban saját példáján keresztül a funkcionalitás, esztétika, komfort, energetika, ár-érték arány kérdéseiről szól, valamint 2 havi méréssorozat alapján részletes energetikai elemzéssel bemutatja egy téli szezonális naptér kialakítását az erkélyen.

FluctuVent hővisszanyerő szellőzés
FluctuVent hővisszanyerő szellőzés


Ha az előadásokkal kapcsolatban további információt szeretne kérni a ETÜD+ Bt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot. A FluctuVent hővisszanyerős szellőző berendezés letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre.
A hírben szereplő termékek
FluctuVent, a szellőző tégla
 
FluctuVent, a szellőző tégla

Nincs szükség helyigényes és zajos központi légkezelő gépre, és nincsenek légcsatornák sem! A FluctuVent szellőző tégla két változatával egyszerűen, gyorsan és gazdaságosan alakítható ki a külső falazatba vagy annak hőszigetelésébe integrált helyiségenkénti intelligens hővisszanyerős szellőzés – akár új építésről, akár felújításról van szó. Friss levegő, komfort és energia-megtakarítás mindig, penész soha!

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...