proidea.hu online termékinformációs katalógus

A hővisszanyerős szellőzés fontossága és lehetőségei


2019. március 26.

Előadások a Construma-Hungarotherm kiállításon

2019. április 7-én, vasárnap a Construma-Hungarotherm kiállítás D pavilonjában megrendezésre kerülő Workshop keretében Csiha András (ETÜD+ Bt.) két előadást fog tartani, melyeken az alábbiakról lesz szó:

10:30-11:00 - A hővisszanyerős szellőzés fontossága és lehetőségei
Az előadás a szellőzés alapvető szükségességéről, tévhitekről, különféle lehetséges megoldásokról, előnyökről-hátrányokról, az energetika-komfort-környezet összefüggéseiről szól. Egyebek között bemutatja a cég "FluctuVent a szellőző tégla" nevű különleges, szabadalmazott hővisszanyerős szellőző berendezését is.

11:30-12:00 - Saját ház felújítása: tippek és eredmények
Az előadásban saját példáján keresztül a funkcionalitás, esztétika, komfort, energetika, ár-érték arány kérdéseiről szól, valamint 2 havi méréssorozat alapján részletes energetikai elemzéssel bemutatja egy téli szezonális naptér kialakítását az erkélyen.

FluctuVent hővisszanyerő szellőzés

Ha az előadásokkal kapcsolatban további információt szeretne kérni a ETÜD+ Bt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot. A FluctuVent hővisszanyerős szellőző berendezés letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre.
 

Termék
Cég
Székhely: H-4033 Debrecen, Mátyás király u. 39.
Telefon: +36 52 873 383
Mobil: +36 30 649 1215
E-mail:
Web: www.etudbt.hu
Csiha András
ügyvezető igazgató +36 30 649 1215
   
   
   
Az ETÜD+ Bt 1994 óta végez épületgépész mérnökirodai és fűtési költségmegosztási munkákat. Új tevékenysége a saját fejlesztésű, szabadalmazott FluctuVent hővisszanyerős lakásszellőző rendszer gyártása, forgalmazása és telepítése.
Kulcsszavak:  Etüd+  hővisszanyerős  szellőzés  szellőztetés  Etüd  FluctuVent  szellőző  tégla  szellőző  berendezés