Az EPS-Connect Zrt. és a Racksis rack szekrény gyártó partneri együttműködése

Racksis - csúcsminőségű rack szekrények

A Kocaeli Kaya Elektromekanik Corp. tagja a Kaya Group-nak, amely 1961-ben alakult. Elektromos műhelyként kezdte meg működését, majd elektromos panelek gyártásába fogott. A Kocaeli Kaya Elektromekanik Corp. később alkalmazkodott az informatika és a gyengeáramú ipar követelményéhez és 2015-ben már a Racksis márkanév alatt kezdte meg a 19 ”-es rack szekrények és kiegészítők gyártását. A brand mottója: „Világszerte megbízható márka”.

Osman Günkut, a Racksis üzletfejlesztési igazgatója így nyilatkozott: “A körülöttünk lévő világ nagyon gyorsan változik, minden nappal új kihívásokra ébredünk. Kiemelten figyelünk viszonteladó partnereink visszajelzéseire, a fejlesztés során maximálisan figyelembe vesszük elvárásaikat. Már 19 fő termékcsaládot állítunk elő, holott 2015-ben csak 3 fő termékcsoport volt, amikor a rack szekrények gyártását elkezdtük. 3 kontinensen 51 hazai és 22 nemzetközi partnerünket szolgáljuk ki olyan piacokon, ahol igen szoros a verseny. Minden termékünk minőségét nemzetközileg akkreditált tesztlaboratóriumok tesztelik és tanúsítják”

A Racksis kiemelkedő erősségei közé tartozik a minőségi és a piacorientált portfólió, a saját kézben lévő tervezési, gyártási folyamatok és a hatékony vállalatirányítás tapasztalat, összeszokott csapattal.

A Racksis 2015-ben kezdte a 19 ”-es rack szekrények gyártását. A növekvő piaci igények és a disztribúciós partnerek elvárásainak megfelelve folyamatosan fokozzák a termelést és a hatékonyságot. Új fejlesztéseket végeznek az intelligens PDU rendszeren, szellőztetőrendszereken és a TIER3 és TIER4 adatközpont új állványszekrényein. A termékkutatás és fejlesztés mellett nagy hangsúlyt fektetnek a marketingtevékenységekre, a márkaarculat építésére és a viszonteladó partnerek részletes információkkal való ellátására is.

Racksis - csúcsminőségű rack szekrények
Racksis - csúcsminőségű rack szekrények

Egy új brand bevezetése mindig összetett feladat egy sokszereplős piacon, de a Racksis biztos benne, hogy sikerrel veszi ezeket az akadályokat. A világpiac felé nyitás tovább ösztönzi a céget a változó körülményekhez való alkalmazkodáshoz. Folyamatosan fejlesztik a design-t, optimalizálják a gyártási folyamatokat és egyre bővítik a termékkínálatot.

Osman Günkut így nyilatkozott az EPS-Connect-tel való együttműködésről:
“Az EPS-Connect Zrt. jó hírnévnek örvend a távközlés és az informatika területén a magyar piacon, mint projektintegrátor és disztribútor. Emellett a globális márkák számos termékét forgalmazza az iparág számára. Ez biztosítja a termékek erős műszaki know-how-ját, ergonómiai, tervezési követelményeit és igényeit. Az EPS-Connect ügyfelei egyetlen szolgáltatótól megkapják az összes megoldást, ez fontos előnyt jelent a piacon. Az együttműködés révén közvetlen információkat szerezhetünk a specifikációkról, a fejlesztésekről és az ügyfelek, felhasználók elvárásairól egyaránt. Kölcsönösen valljuk a know-how és a piaci követelményeknek való megfelelés fontosságát. Biztosak vagyunk benne, hogy a Racksis és az EPS-Connect Zrt. hosszú távú együttműködése előnyös és produktív lesz.”

Ecsedi Péter, az EPS-Connect Zrt. vezérigazgatója így nyilatkozott a Racksis együttműködésről:
“Magas színvonalú, megbízható beszerzési forrást szerettünk volna biztosítani egy stabil partnerrel, aki Európában szintén ismert és megfelel az összes uniós normának. Az EPS-Connect Zrt. nem csak rack szekrény gyártó céget keresett, hanem olyan partnert szerettünk volna, aki egyúttal komplex megoldásokat tud szállítani.”

Hackenberger Erika operatív igazgató megjegyezte:
“Az EPS-Connect Zrt. Egyik vagy legfontosabb értéke az “end-to-end” megoldások biztosítása ügyfeleink számára. Komoly erőfeszítéseket teszünk partnereink valódi igényeinek megértése érdekében, és a legjobb ár-érték arányú megoldásokat javasoljuk a minél hosszabb életciklus biztosítására, pl. egy szerverterem esetében. A Racksis maximálisan egyetért velünk ebben és támogatja törekvéseinket.”

Huszti Sándor műszaki igazgató hozzátette:
“Azért döntöttünk a Racksis mellett, mert a vállalat jelentős múlttal és tapasztalattal rendelkezik a rack szekrények gyártása terén. Fontos volt számunkra, hogy egy megbízható beszállító partner segítségével ki tudjuk elégíteni a SOHO szekrények, a strukturált kábelezési szekrények, a kültéri szekrények iránti ügyféligényeket, és képesek legyünk akár speciális igények teljesítésére is.”

A hírben szereplő termékek
Racksis rack szekrények
 
Racksis rack szekrények

A Racksis 21 éve gyárt rack szekrényeket minőségi alapanyagokból, magas fokú szakmai tapasztalattal, az adatokat szolgáltató eszközök biztonságos tárolásának érdekében; hálózati rendszerek, szerverek, adatátviteli rendszerek, telekommunikációs és biztonsági rendszerek számára.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...