proidea.hu online termékinformációs katalógus

Életre szóló tető Terrán tetőrendszerrel


2018. október 04.

A tökéletes fedés kialakítása érdekében érdemes komplett rendszerben gondolkodni

Épületünk stílusának, hangulatának meghatározó eleme a tető. Szinte végtelen lehetőség közül választhatunk a formák, a tetőhéjalást képező anyagok és a színek terén is. Az esztétika mellett azonban fontos szempont, hogy a számos igénybevétellel szemben is ellenálló legyen ez a meglehetősen összetett épületszerkezet.

A hazai szélsőséges időjárási viszonyok (csapadék, szél, viharok, napsugárzás, fagy) rendkívüli módon igénybe veszik a tetőfedő anyagokat, amit a beton remekül tolerál. Az innovatív Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. világszínvonalú gyártástechnológiájának, illetve a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően a beton tetőcserép vízzáró és méretpontos, nincs deformálódás, így tökéletesen illeszkedő héjazat alakítható ki, ami fontos feltétele a vihar- és fagyállóságnak, sőt környezetbarát is.

A megbízható termékkínálattal rendelkező közel száz éves Terrán családi vállalkozásból, négy gyárral rendelkező, nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát. Tapasztalatuk szerint a tetőépítőknek és -felújítóknak is hosszútávon kiválóan megtérülő befektetés, ha ismert, nagy múltú, tapasztalt gyártót, illetve márkát választanak.

A tökéletes fedés kialakítása érdekében érdemes komplett rendszerben gondolkodni, hiszen ezáltal lesz időtálló az elkészült tető, ami életre szólóan ellátja funkcióját.
Életre szóló Terrán tetők
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. beton tetőcserepek és tetőkiegészítő rendszerek ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.
Telefon: +36 69 569 950
Fax: +36 69 569 953
E-mail:
Web: http://www.terranteto.hu
Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető  
   
   
   
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. csaknem 90 éves gyártástechnológiai és formatervezési tapasztalattal készít betoncserepet és teljes tetőfedési rendszert európai színvonalon. A magyar tulajdonú vállalkozás széles modell- és színválasztékával különleges egyedi megoldásokat és kiváló minőséget kínál több generáció számára. Országos értékesítő hálózatuk tagjai teljes körű és ingyenes szolgáltatási csomaggal várják az építkezőket és a beruházókat.
Kulcsszavak:  Terrán  tetőcserép  beton  tetőcserép  tetőrendszer  életre  szóló  tető