Egyedi tervezésű TLF kerti játszótér

Egyedi tervezésű TLF kerti játszótér

A helyszínhez alkalmazkodva a meglévő diófa a játszótér szerves részévé vált

Az Ecogarden Kft. megrendelője a kertjében lévő diófához szerette volna hozzáépíteni a gyermekeinek szánt játszóteret. Konkrét elképzelése volt arról, hogy mekkora helyet szán erre, valamint nagy vonalakban a leendő játék funkcióit is meghatározta.

A megrendelő elképzeléseiből kiindulva született meg az alábbi terveken látható kialakítás. Az Ecogarden és beszállítójának munkatársai a tervezés során igyekeztek - a helyszűke ellenére - minél többet kihozni a játszótérből.

Egyedi tervezésű TLF kerti játszótér
Egyedi tervezésű TLF kerti játszótér

Egyedi projektek tervezése során mindig számítani kell hosszabb a tervezési időre, hiszen nem egy meglévő eszközt illesztenek az adott területre, hanem egy új kombinációt hoznak létre. A gyártásnál szintén hosszabb határidővel kell kalkulálni, ezért minden esetben időt kell hagyni a tervezésre és kivitelezésre.

Egyedi tervezésű TLF kerti játszótér
Egyedi tervezésű TLF kerti játszótér

Az Ecogarden Kft. vállalja egyedi ötletek, elképzelések tervezését és megvalósítását azokban az esetekben, amikor az ügyfél egy teljesen a személyére szabott terméket szeretne, vagy olyankor, amikor a helyszínhez kell alkalmazkodni. Lehetőséget biztosítanak arra is, hogy a már elkészült tervek alapján - itt elsősorban tervezőkre gondolnak - gyártsanak egyedi termékeket, amihez szükségük lesz minél pontosabb műszaki adatokra, rajzokra.
Természetesen vázlatrajzok és pontos elképzelések mellett tervező mérnökeik is megrajzolják a leendő eszközt, de ez valamivel több időt vesz igénybe.

Az Ecogarden munkatársai örömmel vesznek részt ilyen projektek megvalósításában, melyhez minden segítséget megadnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...